Şimdi Ara

Ankara - Didim Altınkum rota ve gezilip görülecek yer tavsiyeleri lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
20.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Eşimler birlikte tatilimizi (balayımızı) Didim Altınkumda geçireceğiz. Kısmetse Pazar gece yola çıkacağız pazartesi otele girmemiz gerekiyor.

Google Maptan yol tarifi aldığımda 3 seçenek çıkıyor,
    https://maps.google.com/maps?saddr=Bilinmeyen+yol&daddr=Yal%C4%B1+Cd&hl=tr&ie=UTF8&ll=38.993572,31.717529&spn=5.003162,11.151123&sll=37.357665,27.286681&sspn=0.002499,0.005445&geocode=FYw1YQIdThL2AQ%3BFRwHOgIdvFugAQ&t=m&mra=me&mrsp=1,0&sz=18&z=7

linkten bakabilirsiniz sanırım.

Sizce bu 3 seçenekten hangisi daha makul ve rahat yolculuk olabilir. En kısa olanı D320 sanırım ve şu anki tercihim bu gibi. Diğer seçeneklerde km arttığı için yakıt sarfiyatı artacağı için pek hoşuma gitmedi. Ama bu D320 rotasında yollar nasıldır, dinlenme tesisleri benzin istasyonları, yol yapımları vs. hakkında bir bilgim yok. Ve daha önce kendi kullandığım aracımla hiç uzun yola çıkmadım. Tecrübem yok yani. Bu konuda yardımlarınıza çok ihtiyacım var.

Aracım 2003 Corolla HB 1.6 Lpg li. Km de 18 kuruş yakıyor ş.dışı. belki daha da düşebilir.

İkinci mesele ise; Didime daha önce 1 kez gittim ama hiç gezme imkanım olmamıştı otobüsle gitmiştik, şimdi arabayla gittiğimiz için biraz gezelim görelim istiyoruz :) Bu nedenle didim çevresinde (yakın yerlerde) gezilip görülecek antik kent olsun başka bişey olsun (güzel bir yerde çay işme vs. gibi) tavsiyelerinize aşırı ihtiyacım var.

Ben hiç bir yolu bilmediğim için Navigasyon cihazıyla gideceğim onun için tavsiye edeceğiniz yerlerin adreslerini de yazarsanız çok sevinirimmmmmm. :)

Herkese çok teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız için. Sizlere de iyi yaz tatilleri dilerim.

• Yıllardır didime gidip geliriz. Yazlık var. Polatlı-iscehisar-sandıklı-dinar sonrası mapdeki gibi gidiyoruz. Başka hiç yol denemedik o yüzden elmadağ tarafı hakkında bişey söylemeyeceğim. Bizim gittiğimiz yolun çoğu duble ama. Güzel olduğunu söyleyebilirim. Rahat ama özellikle sandıklı tarafı biraz sıkıcı. Sırf bozkır. Ama olur o kadar. Molalarla falan 10 saati buluyor bizim genelde. Radar nedeniyle fazla basamıyoruz ama.

dinarda yıllardır uğradığımız güzel bi dinlenme tesisi var ferahlatıyor baya uğrayın mutlaka. Aydından sonra öyle pek bi dinlenme tesisi yok. Biz hep söke civarlarında giysi mağazalarının orda durup nefes alıyoruz. Onun dışında afyonun içine girmiyoruz ama anayolun kenarlarında birçok dinlenme tesisi var zaten. Cumhuriyet , özlem ya da özdilek iyidir hepsi. max 3 mola yetiyor zaten.

didim içinse plajı belki de türkiyenin en iyilerinden. Mükemmel kum ve denizi var bana göre. Mutlaka faydalanın bolca. Sever misiniz bilmeme ama medusa diskosuna gidebilirsiniz çok kalabalık oluyo ama ortam güzel. Sahil şeridi boyunca zaten yürüme yolu olduğundan her çeşit oturma yeri türü var. Çay bahçesi , türkü bar , barlar , beach clublar , cafeler zaten görürsünüz o yolda yürürken. O yürüme yolu bu sene içinde yenilendi. Hatta 1 hafta önce resmi açılışı yapıldı , kılıçdaroğlu da geldi açılışa. Didimin girişinde tarihi antik kent var, didyma. Ona gidebilirsiniz. Yine biraz daha geride girişinde aquapark var , isterseniz. Onun dışında yine girişinde mavişehir var , pazarı güzel olur giysileri ucuz. Ayrıca güneşin batışını izleyebiliyosunuz mavişehirde deniz kenarına gittiğiniz zaman. Tavsiye ederim. Didime giderken sağda kalıyor. arabayla 15 dk şehir içinden. Didyma da 10 dk. Aquaparkın 20 dksı var. Onun dışında tekneyle ada turları-bodrum turları var günlük. Onlar da güzel oluyor , seviyorsanız. Genelde bu şekilde. İyi tatiller :)

Bir de eklemek istediğim bizim yol 640 km küsürdü yanılmıyosam. Bazı yerlerde doğal olarak yol çalışması var , çok olmamaklar beraber. Onun dışında cumartesileri didimin kendi pazarı oluyo. Bir de en kalabalık zamanınd gidiyorsunuz. Akşamları o yolda yürürken iğne düşmez bu zamanlarda yere :) Tekrar iyi tatiller , balayılar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnb_lincoln -- 6 Temmuz 2012; 14:28:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cnb_lincoln

Yıllardır didime gidip geliriz. Yazlık var. Polatlı-iscehisar-sandıklı-dinar sonrası mapdeki gibi gidiyoruz. Başka hiç yol denemedik o yüzden elmadağ tarafı hakkında bişey söylemeyeceğim. Bizim gittiğimiz yolun çoğu duble ama. Güzel olduğunu söyleyebilirim. Rahat ama özellikle sandıklı tarafı biraz sıkıcı. Sırf bozkır. Ama olur o kadar. Molalarla falan 10 saati buluyor bizim genelde. Radar nedeniyle fazla basamıyoruz ama.

dinarda yıllardır uğradığımız güzel bi dinlenme tesisi var ferahlatıyor baya uğrayın mutlaka. Aydından sonra öyle pek bi dinlenme tesisi yok. Biz hep söke civarlarında giysi mağazalarının orda durup nefes alıyoruz. Onun dışında afyonun içine girmiyoruz ama anayolun kenarlarında birçok dinlenme tesisi var zaten. Cumhuriyet , özlem ya da özdilek iyidir hepsi. max 3 mola yetiyor zaten.

didim içinse plajı belki de türkiyenin en iyilerinden. Mükemmel kum ve denizi var bana göre. Mutlaka faydalanın bolca. Sever misiniz bilmeme ama medusa diskosuna gidebilirsiniz çok kalabalık oluyo ama ortam güzel. Sahil şeridi boyunca zaten yürüme yolu olduğundan her çeşit oturma yeri türü var. Çay bahçesi , türkü bar , barlar , beach clublar , cafeler zaten görürsünüz o yolda yürürken. O yürüme yolu bu sene içinde yenilendi. Hatta 1 hafta önce resmi açılışı yapıldı , kılıçdaroğlu da geldi açılışa. Didimin girişinde tarihi antik kent var, didyma. Ona gidebilirsiniz. Yine biraz daha geride girişinde aquapark var , isterseniz. Onun dışında yine girişinde mavişehir var , pazarı güzel olur giysileri ucuz. Ayrıca güneşin batışını izleyebiliyosunuz mavişehirde deniz kenarına gittiğiniz zaman. Tavsiye ederim. Didime giderken sağda kalıyor. arabayla 15 dk şehir içinden. Didyma da 10 dk. Aquaparkın 20 dksı var. Onun dışında tekneyle ada turları-bodrum turları var günlük. Onlar da güzel oluyor , seviyorsanız. Genelde bu şekilde. İyi tatiller :)

Bir de eklemek istediğim bizim yol 640 km küsürdü yanılmıyosam. Bazı yerlerde doğal olarak yol çalışması var , çok olmamaklar beraber. Onun dışında cumartesileri didimin kendi pazarı oluyo. Bir de en kalabalık zamanınd gidiyorsunuz. Akşamları o yolda yürürken iğne düşmez bu zamanlarda yere :) Tekrar iyi tatiller , balayılar :)

Çok çok teşekkür ederim cnb_lincoln . Verdğiniz ayrıntılı bilgi çok faydalı olacaktır eminim.

Radardan bahsetmişsiniz, bu radarlar gizli radar mı, yoksa ankaradaki gibi 70 radarları mı, değilse kaç km ile girilmesi gerekiyor acaba?

Didyma ya gitmiştim geçen gittiğimde, antik güzel bir kent, tekrar uğramakta yarar var,
    Mavişehir dediğiniz yer tam olarak nerede kalıyor map te. gün batışını izlemeyi çok isterim, çok sevdiğim bir doğa olayıdır.

Aquapark yada bar , disco gibi yerlere gitmek gibi adetimiz yok ama dediğiniz gibi sahil şeridi çok güzel ve kalabalık oluyor :)

Saygılar.

• normal şehirlararası radar 90 biliyosunuz sınır.. yani öyle pek 100 den öteye çıkmadık bi çok yerde de duruyodu polisler zaten.
  • Selamlar, tatil için Didim Altunkum'a gidip geldik, görüşlerimi ve şikayetlerimi bildirmek isterim ki, bundan sonra bu konuda bilgi arayanlara bir kaynak olsun;

Evvela Uşak üzerinden gideceklere bir uyarıda bulunayım, Sakın ha sakın Ulubey istikametine girmeyin, girecekseniz de yolun komple bakımda olduğunu bilerek girin. Biz navigasyonun azizliğine uğrayıp uşaktan ulubey- güney istikametine girdik, görünüşe göre yol epey bir zamandır kazılmış ve öylece bekliyor, zaten tek tük araçlar kullanıyor onlar da köylerine gidip gelmek için sanırım. uzun yolda kullanılacak bir yol değil, daha uzun bir süre de öyle bekleyecek gibi görünüyor, en az 25 km lik bir kısmı 40 km hızla gitmek zorunda kalıyorsunuz araçtaki hasarlar da cabası.

Didim'e gelecek olursak. Belediyecilik KOCAMAN BİR SIFIRI HAK EDİYOR. Resmen rezillikten başka birşey değil. Buradan Didim belediyesini şiddetle kınıyorum. Neden mi?

1- Yollar felaket derecede kötü, sökeden sonra yol diye bir şey yok, resmen keçi yolu, şehrin içi de dışı da aynı. Hele hele bu şehrin içindeki taş yollar resmen facia. Çoğu yerinden kalkmış ve o kadar bozuk bir satıh olmuş ki, insanı çileden çıkarıyor. Didimin girişinde bir köy var, ismini şimdi tam olarak hatırlayamadım ama o taş yolları beni unuttuğum sinkaflı sözleri zikretmeme sebebiyet verdi :@

2- Plaj olayı ikinci felaket. Daha önce de Altınkuma gitmiştim, 2008 yılında. O zaman da şezlonglar paralıydı ama 1-2 TL birşeydi. Fazla etkilememişti. Ancak bu gidişimde epey bir zam gelmiş. Parça başı TAM 5 TL. 2 kişi için 2 şezlong 1 şemsiye 15 TL. Bu ressssssssmen soygunculuktan başka birşey değildir!!!! Ve başka bir alternatifiniz yok. Mecbursunuz o parayı vermeye. Bizim gibi 5-6 günlük gidenler için tatil sonundaki plaj maliyeti 180 TL. Yazık günah insanları bu şekilde soymanın anlamı nedir? Bir de günde 2 kere denize girdiğinizi düşünürseniz, yani bi sabah 8 den 12 ye kadar bide akşam 5 den 8 e kadar girerseniz 360 TL ye maloluyor size. Gülünç ama gerçek. Ha bir de tek parça alamıyorsunuz, en az 2 parça almalıymışsınız, saçmalığa bak yahu. :@ Aldığı bu paraları hangi hizmette kullanıyor onu da anlamak mümkün değil, kentte görüntü kirliliği hatsafhada. Her köşede çöp, inşaat kalıntıları, kaldırımlar deseniz feci halde. Ben verdiğim paraları son lokmasına kadar haram ediyorum o belediyeye.

3- Eğer tatilde tarihi turistik yerleri görmek istiyorsanız mutlaka ama mutlaka müzekart alın. Yoksa her gittiğiniz yerde 2 kişi için en az 20 TL vermek zorunda kalırsınız ki bu en az maliyet. Efes gibi yerlerde kişi başı 25 TL. Müzekart ise 30 TL. Bu müze gibi yerlerin de paralı olması ayrı bir eleştiri konusu zaten. Egenin her yeri tarihi eser dolu. Her yerinde taş, mezar vs.yer dolu ve hepsi paralı. Yahu hangi devlet tonla vergi aldığı vatandaşından birde bu tür yerler için para talep eder ki bizim devletimizden başka? Ben oraya kadar gelmişim, biraz gezip topraklarımızda daha önce ne olmuş ne bitmiş görmek istemişim, üste birde para mı verecem. Sen devletsen ki SOSYAL DEVLET olduğun iddiasındaysan bu müzeler için para talep edemezsin. Edersen adın sosyal devlet olamaz. Efese giriş ücreti önce 7 TL otopark sonra kişi başı 25 TL giriş ücreti. 2 çocuklu bir ailenin bu yeri gezmeye gittiğini düşünürsek 25 * 4 = 100 + 7 = 107 TL. Asgari ücretle geçinen bir ailenin maaşının 7 de biri. Ha bide oraya gelmişken isabey kalesini, diğer tapınakları vs.görmek isterseniz fiyat 2 ye katlanır. Soygunculuğun ikinci örneğiydi bu da.

4- Selçuk beldesinin çıkışında araçlar için yapılmış güzel bir serinleme düzeneği vardı. Bu çok hoşumuza gitti bunun için Selçuk belediyesini ayrıca kutlamak isterim. (ÜCRETSİZ)

5- Selçuk un meşhur köylerinden Şirince köyü; Beklediğim gibi değildi, öyle ahım şahım bir güzelliği yok, bana hiç çekici gelmedi, aradığımı bulamadım. Doğanın güzelliği hoş ama köyün bir albenisi yok. Doğru dürüst oturup yemek yiyeceğimiz bir yer bulamadık. Girişteki büyük restourantları saymazsak. Ben ta oraya kadar gelmişim, köye gelmişim, niye oturup restourantta yemek yiyeyim ki? Bence kesinlikle o köyden lokantaları kaldırmaları gerekir. Neyse biraz naturel olsun diye o sıcağın alnında yukarıya doğru çıktık bir evin bahçesinde yemek yiyelim istedik. Oturduk gözleme ayran söyledik, gelen gözlemenin içinde kullandıkları malzeme en adi malzemeydi sanırım, maliyeti düşürmek için ellerinden gelenleri yapmışlar, resmen iğrençti. Ayran desen yayık ayran diye sattıkları malzemeyi kavanozun içinde iki çalkalayıp getirmişler, hiç bir lezzeti yok, ben ayran konusunda çok hassasımdır, çocukluğundan beri günde 2 sürahi ayran bitirriim o kadar aşığıyımdır ama burada içtiğim ayran rezaletti, gözleme de aynı şekilde. Köy baklavası var dediler, getirin dedik, baklava resmen şekerlenmiş :@ Neyse hesabı istedik, 2 gözleme, 3 ayran, 2 dilim baklava = 14,50 TL. 2 de su alayım hava sıcak dedim, bildiğiniz 500 ml pet suyun fiyatı 1 TL, normal bakkala gitseniz 50 krş. Yani bu kazıklamanın amacı ne? Çok yazık...

6- Bana göre tatilimizin en güzel vakti Mavişehir'de geçti. Akşam 8 gibi otelden çıkıp mavişehire gittiğimizde güneşin batışı mükemmel bir görüntüytü. Çok büyüleyici bir ortamdı Çok mutlu olduk. Tenha olması da ayrı bir memnuniyetlik sebebiydi.

7- Altınkumda 1 çayın fiyatı 3 TL. Ellerine sağlık iğrenç de bir çaydı :)

Didim macerası benim için burda bitmiştir. Daha da bundan sonra ne Didim'e giderim ne de kimseye tavsiye ederim.

Okuduğunuz için teşekkür ederim. İyi forumlar olsun...

• Emeğiniz için teşekkür ederim. Didim hakkında şüpheliyim artık.
  • Didimde hangi otelde kaldınız, fiyatı ne kadardı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekirdağ'da gezilecek yerler
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAJAY

Didimde hangi otelde kaldınız, fiyatı ne kadardı?

Temple Beach Hotel'de kaldık. Kişi başı günlük 85 TL ile anlaşmıştık. Herşey dahil. Otelin denize uzaklığı 30 mt. Gayit güzel yani, kapıdan çıkıp 20 saniyede kumsala varabiliyorsunuz.
  • Didim de yaşayan ve burada çalışan bir insan olarak söylediklerinize tamamen katılıyorum..harika bir denize sahip ama maalesef bunu destekleyen hiçbir unsur yok..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada keske başlığınızı daha önce görseydim..sizi ulubey Güney yolu hakkında uyarırdim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1500

Bu arada keske başlığınızı daha önce görseydim..sizi ulubey Güney yolu hakkında uyarırdim :)

Sağlık olsun artık ne yapalım, aslında bir bakıma iyi de oldu, ilk 25 km eziyetti ama daha sonraki yol çok hoşuma gitti, yeşillik orman havası vs. çok doğal ve güzel bir yoldu, yol üstündeki meyve ağaçları da cabası :)
  • gokhan1500 G kullanıcısına yanıt
    merhaba..bende 30 ağustosta didimdeki TKİ kampına geleceğim 10 günlüğüne..acaba kamp ile altınkum arasındaki mesafe ne kadardır..ilk defa geleceğiz..baya not aldım gelmeden gezilecek yerlerle ilgili..didyma,prienne,milet,myos,heralia....ayrıca 1.koy,2.koy,3.koy denen yerlerde varmış..bakalım umarım balayına giden arkadaştan sonra oralar düzelmiştir....saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: _u_Ğ_u_R_

merhaba..bende 30 ağustosta didimdeki TKİ kampına geleceğim 10 günlüğüne..acaba kamp ile altınkum arasındaki mesafe ne kadardır..ilk defa geleceğiz..baya not aldım gelmeden gezilecek yerlerle ilgili..didyma,prienne,milet,myos,heralia....ayrıca 1.koy,2.koy,3.koy denen yerlerde varmış..bakalım umarım balayına giden arkadaştan sonra oralar düzelmiştir....saygılar

TKİ Kampı nerede hiç bilmiyorum ama, tam kumsalın bitişiğinde bir kurumun kampı var idi.

Didyma yı pek tavsiye etmem ama yine de siz bilirsiniz, didime yakındır. Pek gezilecek görülecek bir yer değil.

+ Eğer bu tür yerleri gezmek istiyorsanız, mutlaka ama mutlaka bir müzekart edinin. Zira her gittiğiniz yere ortalama 10 TL giriş ücreti (1 kişilik) ödüyorsunuz.

Eğer fırsatınız olursa mavişehirde gün batımına muhakkak gidin. Biz eşimle hala unutamıyoruz o güzel günbatımını :)

İnşallah iyi bir tatil geçirirsiniz. Sevgiler.

• quote:

TKİ kampı ile Altınkum arası yaklaşık 8-9 km'dir.. TKİ kampında da insanlar denize girer ( ben tercih etmiyorum ) .. ben genelde daha sakin yerleri tercih ediyorum. saydığınız yerlerin hepsi var.. hepsinin ayrı özelliği var...Prienne ile heraklie Didim'den yaklaık 50 km civarı uzaklıktadır tahminimce, Milet 20 km civarıdır.. Dydma merkezde zaten..Kamp kuracaksınız herhalde siz..
  • verdiğiniz bilgiler için teşekkürler arkadaşlar..ebrarkara arkadaşım mavişehir ve müzekartla ilgili tavsiyelerinize uyacağımı bilmenizi isterim..dydma ise hani gitmişken sadece denize değil tarihi yerleri de gezelim gibisinden gideriz..gökhan1500 arkadaşım hayır kamp kurmayacağız..ben kütahya tavşanlıda kömür işletmeleri kurumunda(GLİ) memurum.kömür işletmerinin didimde kampı var..oraya gideceğiz..gitmişkende yakın çevreyi de dolaşırız gibisinden size o isimleri yazmıştım..saygılar..
  • Anladım üstad.. İyi tatiller.. Aklınıza takılan birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..
  • gokhan1500 G kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.çok sağolun...ilk defa gideceğimiz için internetten araştırma fırsatımız oluyor..oraya gelince yabancı kalmayalım diye bilgi topluyoruz kendimizce:) o yazdıklarımıda bildiğimden değil,internette bulduğum için yazmıştım..çevremdede gidenler didimi baya beğenmişler..kumsalı mükemmelmiş...aslında aklıma takılan şey...30 ağustos-8 eylül arası orda olacağız..yaz bitmiş olacak.acaba denizi sıcak olurmu,denize girebilirmiyiz yoksa soğukmu olur..ben kendime şöle bir güzergah belirledim..parasız yollardan da geçmek amacıyla..tavşanlıdan Kemalpaşa-torbalı-Selçuk-kuşadası-söke-sarıkemer-didim..normalde torbalıdan sonra maps te incirliovayı gösteriyor.ben rotayı Selçuk olaark değiştirince kuşadası üzerinden gösteriyor..maps tan baktığım kadarıyla bu y güzergah parasız:))yolu nasıl bilmiyorum tabi:) saygılar
  • quote:

teşekkürler.çok sağolun...ilk defa gideceğimiz için internetten araştırma fırsatımız oluyor..oraya gelince yabancı kalmayalım diye bilgi topluyoruz kendimizce:) o yazdıklarımıda bildiğimden değil,internette bulduğum için yazmıştım..çevremdede gidenler didimi baya beğenmişler..kumsalı mükemmelmiş...aslında aklıma takılan şey...30 ağustos-8 eylül arası orda olacağız..yaz bitmiş olacak.acaba denizi sıcak olurmu,denize girebilirmiyiz yoksa soğukmu olur..ben kendime şöle bir güzergah belirledim..parasız yollardan da geçmek amacıyla..tavşanlıdan Kemalpaşa-torbalı-Selçuk-kuşadası-söke-sarıkemer-didim..normalde torbalıdan sonra maps te incirliovayı gösteriyor.ben rotayı Selçuk olaark değiştirince kuşadası üzerinden gösteriyor..maps tan baktığım kadarıyla bu y güzergah parasız:))yolu nasıl bilmiyorum tabi:) saygılar

Deniz o zamana soğumaz ..bir bardak su değil ki bu hemen soğusun, koskoca deniz :)

Uşak üzerinden geleceksiniz anladığım kadarıyla..ücretli yolu seçmeniz konfor acısından daha iyi olur..zaten uzun bir güzergah değil..izmir bornovadan girer, germencikten çıkarsınız..ardından da söke üzerinden DİDİM e gelirsiniz..

• Ankaradan didime 2 hafta önce geldim. 5 senedir ankaradayim ama doğma büyüme didimliyim o yüzden iyi bilirim buraları. Ankaradan didime ankara afyon dinar denizli nazilli aydın söke yolunu tavsiye ederim. söke didim yolu denildiği gibi kötüdür fakat yeni bir yol yapildi biraz karışık olabilir ilk defa gidecekleri ama cok güzel olmus gercektende. Bahsedilen taşlı yollar yeniköy akköy yollarıdır, özellikle akköy yolu çok kötüdür, o yol üzerinden giderseniz mavişehir ve tki aquapark görürsünüz. belediye için söylenen sözlere kesinlikle katılıyorum çok haklı şeyler yazmış. Bende inşallah yarın ankaraya yola çıkıyorum sabahtan herkese hayırlı yolculuklar ve tatiller kazasız belasız gidip gelirsiniz insallah
  • Didime gidip geldik.31 ağustos-8 eylül arasında didimdeydik..TKİ kampı akuaparkı geçince 2-3 km ilerde..kumsalı fazla büyük değil ama güzel..deniz zaten süper..altınkuma sabahları gittik...çoğu yeri kiralamışlar..Altınkumda şöyle ağız tadıyla denize girecek yer nerdeyse yok.Ben mecburmuyum orda şezlong kiralamaya.kiralamadım zaten hiç:)ben bi sabah 7,30 civarı girdim denize altınkumda..baktım..millet şezlongları yerleştirmeye başladı..şimdi benim eşya koyduğum yere gelirler benden para isterler diye tatsızlık çıkmasın diye denizden erken çıkıp gittim.TKİ kampında deniz sabahları sakin ama öğleden sonra denizden karaya esinti fazlaydı..yinede denize hem sabah hem öğle hem öğleden sonra girdik..güzeldi..hgs olmadığı için ankara -izmir asfaltından kemalpaşaya dönüp ordan torbalıya,daha sonra söke civarından didime gittik.Yollar korkulacak kadar kötü değil..

Didimin kumsalı süper..biz özellikle o civarların kumsalına,yeşilliğine,tarihine hayran kaldık..ne isterseniz var..adım attığınız yer tarihi eser:)

Didimin esnafıyla fazla muhatap olmadığımız için genel hayat la ilgili birşey söyleyemeyeceğim..giyim Mavişehir halk pazarında ucuzdu..Mavişehirde güneşin batışınıda izledim..denizin üzerinde batışı gayet güzel..Şimdilik aklıma gelenler bunlar..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.