Şimdi Ara

ankara dersane önemli açı mı final mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara sayısal açı mı yoksa merkez final mi? Üniversiteyi bıraktım dersaneye yazılıcam ikisi arasında öneriniz?

• ?
  • Finali bilmiyorum ama açı iyi sınıfa düşmezsen rezalet bi yer. Sınıf değiştirme de yapmıyorlar ilk sınavda ne yaptıysan o. Anca yalvar yakar.

Kimya kadrosu gerçekten kötü. Ama matematik ve fizik kadrosu iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi kere açı yayınlarından kaybedıyor bence yayınları hıc ıyı degıl fınalın yayınları cok hosuma gıdıyordu ben olsam finale giderdım
  • Finalin oğretmen kalitesi çok çok iyi.Hep ust düzey hocalar.Yani büyük çogunlugu.Fizik matematik biyolojide çok çok kaliteli.
  • Açı dershanesini tavsiye etmiyorum. (3yıl gittim) Açı hocaları çok iyi (Etüt hocaları da rezildir bu arada) ama yönetimi çok kötü bir dershanedir. Dershanecilikten, eğitimcilikten zerre anlamaz, sadece para yemeye bakarlar. (Fiyatı ucuz tutup 50sınıf açarsan kalite falan kalmaz zaten ortada) Yayınları da kötüdür ki bunun nedenini biliyorum. (PM'den atabilirim bunu istersen) Bu yayınları yazan hocalar 3 yıl derslerime girdi sorun onlarda değil kesinlikle bunu söylemem gerek hepsi birbirinden kaliteli, işine değer veren insanlar. (İstisnası elbet vardır denk gelmedim hep iyi sınıflardaydım) Diğer dershaneler hakkında bir bilgim yok ama tavsiyem gidebiliyorsan tek katlı büro dershanelere gitmen. (Bunların da kalitesizleri çok) Öğrenci sayısının azlığı, kalitenin ve sana gösterilen ilginin yükselmesini sağlıyor buralarda... Varsa soruların açı ile ilgili PM atabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.