Şimdi Ara

Ankara'dan Satılık 4S Beyaz 16 GB Tertemiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi 4S cihazımı satıyorum. Cihaz 16 GB olup beyazdır ve kusursuzdur. Kozmetik bakımdan 10 üzerinden 9.9'dur.

Cihaz bugünden irtibaren tam 1 seneliktir ve avrupa garantisi bugün bitmiştir. Cihazımın hiç bir sıkıntısı yoktur alınıdğı günden beri ön-arka jelatinle ve kılıfla kullanılmış olup çiziği darbesi yoktur. Hiç tamir görmemiştir.

Cihazın imei kaydını kendim yaptırdım ve makbuzu da yanında vereceğim. Kutusu ve aksesuarları mevcuttur ekstra olarak araç şarj aleti ve bir kaç kılıf hediye vereceğim. Telefonda iOS 7.0.4 yüklüdür ve memnunum ne kasma yapıyor ne başka birşey. Şarjı 1 - 1.5 gün gitmektedir kullanıma göre değişir bu tabii.

Bir tabir vardır ya eşe dosta gidecek maldır diye. Aynen öyle eşe dosta gidecek bir telefondur.

Cihazın fiyatı 900 liradır.

Ankara ve Kırıkkaleden elden satmak ilk tercihimdir.

İyi forumlar, iyi günler dilerim..

Ankara'dan Satılık 4S Beyaz 16 GB Tertemiz Ankara'dan Satılık 4S Beyaz 16 GB Tertemiz
     Ankara'dan Satılık 4S Beyaz 16 GB Tertemiz Ankara'dan Satılık 4S Beyaz 16 GB Tertemiz Ankara'dan Satılık 4S Beyaz 16 GB Tertemiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokcesel -- 6 Ocak 2014; 20:44:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.