Şimdi Ara

Ankara'dan Nokia 3650 (Bluetooth Dongle Hediyeli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nokia 3650 telefonumu yeni bir telefon aldığım için satıyorum.Telefonun donanımsal ya da yazılımsal olarak hiç bir sorunu yoktur.Sadece kullanıma bağlı çizilmeler ve silinmeler vardır.Ayrıca telefonun kapağının ekran kısmında bahsetmeye bile değmeyecek,farkedilmeyen çok küçük bir çatlak(resmi en altta) var.Çatlak dış kapağın ekran kısmında yani ekranın kendisiyle hiç bir alakası yok.Telefonu ben sıfır olarak almıştım ve hep kendim kullandım.Telefonun hiçbirşeyi değişmemiştir.Pili,hafıza kartı, kapağı alındığındakilerdir.Telefonu kutu içeriğiyle birlikte vereceğim yani 16 mb lik mmc hafıza kartı,bl-5c pili,Nokia ACP-12e şarj cihazı,kutusu,kullanım kılavuzları ve cd si ni vereceğim.Telefonun yanında Telcom Bt3030 usb bluetooth aletini hediye edeceğim.O da sorunsuz çalışmaktadır.100 mt lik alana etkilidir.Onunda cd sini ve inglizce kullanım kılavuzunu vereceğim.Ayrıca elimde 6600 ların 32 mb mmc kartı var onu da veriyorum.O da telefonla sorunsuz çalışıyor.

Fiyat için 85 ytl diyorum.Ankara içi elden teslim edilir. Ankara dışına da kargo ile yollanır

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirabzonli -- 19 Eylül 2007; 13:55:23 >

• VAYBE NE TELEFONDU ZAMANINDA SIFIRI ALMIŞTIM BENDE
  • Bende sıfır almıştım.
    605 ytl + vade farkı / 12 taksit
    7650 ile bunun arasında gidip geldim ve kartlı olduğu için bunu lmıştım zamanın en iyisiydi.
    Şimdi nerde zamanının en iyisini almayı geç 3 te 1 fiyatı olanlara bakabiliyorum ancak.
    Yalnız bu telefonda radyo olsaydı hiç değiştirmezdim.
    quote:

Orjinalden alıntı: birumut

VAYBE NE TELEFONDU ZAMANINDA SIFIRI ALMIŞTIM BENDE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.