Şimdi Ara

Ankara'dan İstanbul'a (Esenler...) Trenle Gitmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haydarpaşa'ya gittiğini biliyorum. Bilmediğim kısmı Esenler'e nasıl gideceğim. Aniden gitmem gerektiği için gideceğim güne bilet kalmamış. Pegasus'ta vardı sanırım ama o da Sahiba Gökçen'e gidiyor; o da neredeyse İzmit'te arkadaşım. 40 dakikada uçakla gitsem, Esenler'e gitmek için herhalde yine 2 saat yolda sürünürüm.

Otobüse baktım, onda da arkadaşlar yer kalmış. Aslında rezervasyon iptali olursa otobüsle gidebilirim. Zaten otogar da Esenler'de, zor olmaz.

Son olarak da aklıma tren geldi. Yıllardır binmediğim trene gece biner, sabah İstanbul'da olurum. Yalnız Haydarpaşa'dan Esenler'e nasıl gidebilirim, öğrenmek istiyorum.

Haydarpaşa yakınlarından İstanbul'a feribot kalkıyor sanırım. Feribottan inince Esenler'e, akbil olmadan nasıl kolayca gidebilirim? Birkaç sefer kullanmak için akbil almak mantıklı olmaz herhalde? Ankara'nın gözünü seveyim ya.

• Rezervasyon için TCDD'nin internet sitesine de giremiyorum bu arada.
  • direk satın almayı dene :)
    ama bu vakitte bulmak tren biletini zor olabilir.
    ama trene binip de bulduğun boş yere otursan ordaki kondüktöre de ödemeni yapabilirsin.tabi alttan alman şartıyla :)

haydarpaşa ya inince yapacağın şu ki
    eminönü vapuruna bineceksin.turyol ya da ido iki seçenek var bence turyol a bin.çünkü inince karşında direk otobus durağı olur.oradan esenler otobusune bin ve mutlu son :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_msy_42

direk satın almayı dene :)
    ama bu vakitte bulmak tren biletini zor olabilir.
    ama trene binip de bulduğun boş yere otursan ordaki kondüktöre de ödemeni yapabilirsin.tabi alttan alman şartıyla :)

haydarpaşa ya inince yapacağın şu ki
    eminönü vapuruna bineceksin.turyol ya da ido iki seçenek var bence turyol a bin.çünkü inince karşında direk otobus durağı olur.oradan esenler otobusune bin ve mutlu son :)

91O idi yanılmıyorsam binmesi gerektiği otobüste.

yanlız bişey daha. ben eskişehirden istanbula okulların kapandığı zamanlarda bile bilet almaya kalksam bulamıyordum. yani böyle durumlar için millet 1 haftadan önceden bilet ayrıyor. heleki bayramda bilmem bulabilirmisin tren bileti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alyanki -- 10 Eylül 2010; 23:17:34 >
  • Teşekkürler. Kamil Koç'tan yer bulabildim. Gideceğim yer otogardan daha yakındı, iyi oldu böyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    istanbul'dan elazığ'a gitmek
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.