Şimdi Ara

ANKARA'DAN iPHONE 8GB KAÇMAZ - Kalbi olan bakmasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ...IPHONE çılgınlığı ve ucuz fiyatlarla şimdi ANKAR'da...

İster sim kilidi kırılmış, isterseniz kutusu açılmamış cihazlar...Hepside mevcut...hepside uygun fiyata...

Kalbiniz bu fiyata dayanamayacak..! Kalbi olan bakmasın derim bu ilana..!

Ankara'da çoğu telefoncudan neredeyse 1000-1100-1200 YTL'lerden aşşağı satılmayan Apple IPHONE 8GB...bende çok uygun fiyata ama TAKAS YOK!!!PEŞİN PARA!!!ELDEN TESLİM!!!PAZARLIK YOK

~ ~ 900 YTL ~ ~

Bekleme yok...Tıklama yok...Çıldırma yok...Parayı verene Hemen IPHONE bende...Hemde ANKARA'da...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• bi tavsiye ne kadar bilinio gibi görünsede ürünün özelliklerini ilanına yazsan pek bi güzel olcaq hayırlı satışlar
  • quote:

bi tavsiye ne kadar bilinio gibi görünsede ürünün özelliklerini ilanına yazsan pek bi güzel olcaq hayırlı satışlar

tavisyen için teşekkürler...değerlendirmeye alıcam...saygılar...
  • quote:

Guzel baslik cok yaratici buldum seni
  • Yaratıcılık Allah a mahsustur , o kelime yerine başka birşeyler seç sen bence.
  • pm attim cevap bekliyorum.acillll
  • quote:

Orjinalden alıntı: f1b0n4cc1

Yaratıcılık Allah a mahsustur , o kelime yerine başka birşeyler seç sen bence.

Benim adımı Allah'ta biliyor ben de biliyorum. Allah biliyor diye ben unutayım mı. Bence abartmayalım. Bizim yarattığımız şeylerle Allah'ın yarattığı şeyler bir değil tabiki... Arkadaş somut birşey yaratmaktan bahsetmemiş... Bunları neden yazdım. Bencede yaratıcı bir başlık o yüzden:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Benim adımı Allah'ta biliyor ben de biliyorum. Allah biliyor diye ben unutayım mı. Bence abartmayalım. Bizim yarattığımız şeylerle Allah'ın yarattığı şeyler bir değil tabiki... Arkadaş somut birşey yaratmaktan bahsetmemiş... Bunları neden yazdım. Bencede yaratıcı bir başlık o yüzden:D

Arkadaşım, '' Yaratmak'' kelimesinin kelime manası, yoktan var etmektir. Ve o da sadece Allah'a mahsustur.. Eminim bunu da biliyorsundur.
    Bence çok ''ÇARPICI'' bir başlık olmuş..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.