Kalbiniz bu fiyata dayanamayacak..! Kalbi olan bakmasın derim bu ilana..!
Ankara'da çoğu telefoncudan neredeyse 1000-1100-1200 YTL'lerden aşşağı satılmayan Apple IPHONE 8GB...bende çok uygun fiyata ama TAKAS YOK!!!PEŞİN PARA!!!ELDEN TESLİM!!!PAZARLIK YOK
~ ~ 900 YTL ~ ~
Bekleme yok...Tıklama yok...Çıldırma yok...Parayı verene Hemen IPHONE bende...Hemde ANKARA'da...
ANKARA'DAN iPHONE 8GB KAÇMAZ - Kalbi olan bakmasın
Guzel baslik cok yaratici buldum seni
Yaratıcılık Allah a mahsustur , o kelime yerine başka birşeyler seç sen bence.
pm attim cevap bekliyorum.acillll
quote:
Orjinalden alıntı: f1b0n4cc1
Yaratıcılık Allah a mahsustur , o kelime yerine başka birşeyler seç sen bence.
Benim adımı Allah'ta biliyor ben de biliyorum. Allah biliyor diye ben unutayım mı. Bence abartmayalım. Bizim yarattığımız şeylerle Allah'ın yarattığı şeyler bir değil tabiki... Arkadaş somut birşey yaratmaktan bahsetmemiş... Bunları neden yazdım. Bencede yaratıcı bir başlık o yüzden:D
Benim adımı Allah'ta biliyor ben de biliyorum. Allah biliyor diye ben unutayım mı. Bence abartmayalım. Bizim yarattığımız şeylerle Allah'ın yarattığı şeyler bir değil tabiki... Arkadaş somut birşey yaratmaktan bahsetmemiş... Bunları neden yazdım. Bencede yaratıcı bir başlık o yüzden:D
Arkadaşım, '' Yaratmak'' kelimesinin kelime manası, yoktan var etmektir. Ve o da sadece Allah'a mahsustur.. Eminim bunu da biliyorsundur. Bence çok ''ÇARPICI'' bir başlık olmuş..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme