Şimdi Ara

ankara dan alınık cihaz max 120tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar garantili cihazlar ilk tercihimdir. Hiçbir özellik istemiyorum sadece arama ve mesaj özelliği yeterlidir ne kamera ne gps ne wifi (zaten bu fiyata beklenmez). Yinede garantisiz cihaz teklifine de açığım. Bu arada 120tl maksimumdur ama 30-40tl'ye de alabilirim. Her türlü cihaza açığım ancak arada bir de olsa kendi kendine kapanan cihazları teklif etmeyiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• n82 var verebılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: IORI

quote:

Orijinalden alıntı: mehdin81

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sony-ericsson-k750i-sorunsuz-temiz-81794202/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-siemens-a60-renkli-ekran-cok-ucuza-81290662/detay/

Birde 7250i var 50 TL

teşekkürler

Sebep?

uygun değil

• quote:

Orijinalden alıntı: fym2005

n82 var verebılırım

ne isiyorsun fiyat olarak
  • quote:

30 TL'ye telefon uygun değil

kardeş türkçe bilgin nasıl bilmiyorum ama "uygun değil" ifadesi sadece fiyatı için kullanılmaz mesela adam araba ister 30.000tlye ama illa dizel olsun der 20.000tl ye benzinli araç gösterirsin uygun değil der adam sorunlu mu 10.000tl farkın ne olduğu bilmiyor mu ama bir koşul var ilanı okursan orada yazıyor durum garantili neyse ilanı daha kirletmezsen sevinirim
  • Orijinalden alıntı: IORI

Yinede garantisiz cihaz teklifine de açığım

evet garantisiz cihaz teklifine açığım ama 3210 5110 gibi tekliflere açığım demedim galiba senin sadece türkçe değil anlama kıtlığın da var ne o yoksa o telefonu alacağımı fallan mı düşünüyorsun fi tarihinden kalma saçma cihaz 120 dediğime göre 80-120 arası bir fiyat istiyorum zaten o dandik telefonu heryerde bulabilirim hatta belki yolda yürürken ayağıma falan takılabilir ama bende bir tekme atarım
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARADAN ALINIK GTA-4 25 TL
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehdin81

Yinede garantisiz cihaz teklifine de açığım

evet garantisiz cihaz teklifine açığım ama 3210 5110 gibi tekliflere açığım demedim galiba senin sadece türkçe değil anlama kıtlığın da var ne o yoksa o telefonu alacağımı fallan mı düşünüyorsun fi tarihinden kalma saçma cihaz 120 dediğime göre 80-120 arası bir fiyat istiyorum zaten o dandik telefonu heryerde bulabilirim hatta belki yolda yürürken ayağıma falan takılabilir ama bende bir tekme atarım

Alıntıları Göster
    Bende anlama kıtlığı yok ama sende terbiye eksikliği var, her kelimede hakaret içerikli bir şey yazmak sana belli ki haz veriyor. Agresifleşiyorsun, seni ilanın ile mesut olman temennisi ile başbaşa bırakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IORI -- 4 Mayıs 2012; 16:40:09 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.