Şimdi Ara

Ankara'dan Alınık AMD Socket A işlemci !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet amd socket a işlemci arıyorum. hızı çok önemli değil. sempron 2500+ felan olabilir. İki gün sonra amd nin ana distribütöründen sempron 64 2500+ işlemci gelecek. bendeki socket a işlemciyi gönderdik ama aynısından olmadığı için bu işlemciyi göndereceklerini söylediler. O yüzden "AMD Sempron 64 2500+ (1.4GHz,256K Cache,S754) BOX İşlemci" ile en az 2500+ olmak koşuluyla bir socket a amd işlemciyi takas edebilirim. Bana gelecek olan işlemci sıfır ve paketinden çıkartılmamış olacak. Fakat benim 1 yıl garanti sürem dolduğu için 1 yıllık extra garanti veriyorlar.. Garanti kızılay ykm arkasındaki "demo bilgisayardan". sadece ankaradan taleplere açığım.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• dostum bence böyle bir takası kabul etme.çünkü s754 sempron64 2500ü ancak 50-55 dolara satabilirsin.soket a sempron 2500 ise 80-100 ytl eder.

elimde soket a athlon 2800 var istersen fiyatı 150 ytl.barton çekirdekli.yer ank.
    msn:f_tangel@yahoo.com
  • ftangel, pm attım
  • Bende soket A Amd 2500+ Barton var istersen takas yapabiliriz detayı pm den attım
  • faki kardeş, ftangel bey'in dediği gibi bu tarz bir takası kabul etmenizi ben de tavsiye etmem.benim barton 2500'üm bozulduğunda sempron 2500 ile değiştireceklerini söylemişlerdi, biraz ısrar edince ve "tüketici hakem heyeti"nden bahsedince sempron 2600 oldu.bozulan malın aynısı veya üst modeli ile değiştirmeleri gerekiyor, size söylenen herşeyi kabul etmeyin, hakkınızı yedirmeyin.
  • eywallah arkadaşlar.. Bilgisayar firmasıyla tekrar konuşup bu fiyat farkının giderilmesi için uğraşacağım. Ne olacağı netlik kazanınca tekrar mesaj atarım.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.