Şimdi Ara

ANKARA DA YAŞANACK YER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
2.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dehhani.

quote:

Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

çalışacağın yere göre değişir öneriler. Dikmen diyeceğim ama arsa sahibinin kültürüne göre nezih olma durumu değişir.Ana caddeden aşağı inince salça kaynatan,bütün veletlerinin düğününü bahçede yapan tipler görürsen şaşırma. Bizim aldığımız yerde bir tek bu yer sahibi rahatsız ediciydi 3 evi var,bizde gidip ala ala onun altını aldık. şikayete gideceğim kişi de o yönetici sabahın köründe elektrik süpürgesi,öküz gibi kalın sesleri var bir de sesli konuşuyorlar.Dikmenin böyle kötü yanı yer sahipleri gecekondu kültürlerini sürdürüyorlar. kapı önünde adamın ağzından laf almaya çalışmalar,yerlerde oturmalar. ama ulaşımı çok iyi kızılay'a 10-15 dk.
    Cebeci tarafıda güzeldir ama eski evlerden anca alabilirsin. ulaşımı yine avantajlı

Dikmenin en tepesi İlkerde oturuyorum Valla binada oturan fix en az 1 kişi arsa sahibi bütün binayı kendininmiş gibi sahipleniyor geçen gün annem bahçede nane bulmuş topluyordu ona laf ediyor toplamayın onları bizim onlar diye kavga edicektim

aynen hocam bu tür durumlarla karşılaşan çok.adamlar evin içinde davul çalıp oynadılar.laminat parke de topuklularla filan halay çekmek nasıl bir ..... düğünlerini yol kapatma,geç saatten dolayı polise şikayet ettim.ilkinde ne konuştular ne verdilerse gittiler.30 dk sonra tekrar geldiler düğün bitti.böyle 3 düğün,kına gecelere gördüm. düşün babam birkaç günlüğüne gelince çıldırırdı.uyuyamıyorlardı. gece geç yatıp sabahın köründe kalkıyorlar gecekondusunda bağıra çağıra konuşur gibi hiç apartmandayız artık mantıkları yok. adamların yaptıklarından o evi kiraya verdik.dikmen ana caddeden yukarı ya da aşağı inmemekte fayda var o çam ağaçlarından dolayı 2-3 saatlik uykuyla dinç şekilde uyanırdım,ulaşımdan dolayı da avantajı vardı ama şans olmayınca en iyisi duvarı ayrı olan villalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 5 Haziran 2014; 0:16:17 >

• Eryaman'a gel. O fiyatlara cok rahat evlerde oturursun. 3. Etapin Fatih taraflarina pek bulasma. Onun disinda Eryaman cok iyi bir semt. Otobusle 1 saatte kizilay. Metro ile 40 dakika oluyor. Eryamana kesinlikle bak. Eryaman hem sitelerden olusuyor carpik kentlesme de yok. Yesili bol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paran varsa dikmen yoksa keçiören, yenimahalle. Ama keçiörenin sabah trafiği olur Kızılaya gitmen 45 dakikayı bulur (Son durakta oturuyorum o yüzden bu kadar fazla sürüyor). Dikmen hem kızılaya yakın hem çok güzel bir yer ama biraz tuzludur. Sırf kızılaya yakın diyede sakın mamak a gideyim deme.
  • çankaya'dan dışarı çıkmanı tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baydar94

quote:

Orijinalden alıntı: burakgs94

Keçiören'i tavsiye ederim bende keçiörende oturuyorum.Özellikle Sincan-Etimesgut taraflarından uzak durmanızı tavsiye ederim.Keçiören İncirli-Etlik-Basınevleri-Sanatoryum size önerebileceğim yerler

200.000 lira adamın bütçesi sen en pis yer olan İncirli yi adama öneriyorsun :D 12 senedir Keçiören - İncirlide yaşıyorum gram değişmed. Kızlrı desen bıyıklı kro adamlar var. Hiç yaşanası değil

Yok ya iyidir İncirlinin gelişememesi ilçe başkanıyla alakalı bi durum bak sanatoryuma nasıl gelişmiş :D İncirliyi bilerek ihmal ediyorlar bende 10 yıldır yasıyorum ayrılmak zor gelır acık konusayım guzel yer :D

• 200bin liraya Keçiören'den daire alabilirsin dostum.

Tepebaşı (eski kaymakamlık binasının olduğu mahalle civarı) , Gazino , Etlik , Sanatoryum , Subayevleri tarafı , belediye binası tarafı , Basınevleri , Kamil Ocak mahallesi.. Biraz araştırmak lazım.
  • AŞTİ'den Maltepe Gazi Mimarlık Fakültesi'ne nasıl giderim beyler?
  • Gazi mahallesi, sakin nezih.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Arkadaşlar bir süre İstanbul un kartal uğurmumcu semtinde yaşadım .Evler pahalı olmasada İstanbul un en nezih yerlerinden biridir.. Ankara dan ev alıcağız aynı şekilde ferah yerleşimiyle düzgün insanları düzgün 200000 liraya nereden ev alınır nerede yaşanır .Tavsiyelerinizi bekliyorum. Saygılar.

Hocam Batıkent-Yenimahalle
    Hatta Türkiye de yapılan bir araştırmada en yaşanabilir yerler arasına girmiş nezih bir semt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler. Aklımda birşeyler oluşmaya başladı.

• Çinçin ve Gülveren tavsiyemdir. Buralar çok nezih semtlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Eyvallah patron .zaten az çok biliyorum ankarayı 7 yıldır uzağım ...
    Birde dediğim meblaya 100-120m arası bir daire yeterli..
    Biraz şehir dışı kızılaya 30-40 dakka uzaklıkta olabilir.
    Oran nasıldır acaba.Bu fyata ev alınırmı oralardan .

200b e kenedy caddesinden falan bodrum alabilirsin. Ya da etlik tarafı.
    Not: Kenedy caddesinde evimiz var kirada nezihliğini bilmiyorum ama bodrum katları 200b çok ışık almıyor sanırım.
  • Hocam kesinlikle Çinçin gayet düzgün bir semt ev fiyatlatıda çok uygun.

• Ümitköy , çayyolu ve yeni gelişen bağlıca genellikle düzgün insanlar oturuyor.

• Çomarların olmadığı yerleri tavsiye ederim. Çankaya'dan sonrası boka sarıyor.
  • batıkent - çankaya - keçiörenin bir kısmı (basınevleri , meteoroloji , sanatoryum , incirli vs)

sincan mamak falan uzak dur aman :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Baydar94

quote:

Keçiören'i tavsiye ederim bende keçiörende oturuyorum.Özellikle Sincan-Etimesgut taraflarından uzak durmanızı tavsiye ederim.Keçiören İncirli-Etlik-Basınevleri-Sanatoryum size önerebileceğim yerler

200.000 lira adamın bütçesi sen en pis yer olan İncirli yi adama öneriyorsun :D 12 senedir Keçiören - İncirlide yaşıyorum gram değişmed. Kızlrı desen bıyıklı kro adamlar var. Hiç yaşanası değil

Yok ya iyidir İncirlinin gelişememesi ilçe başkanıyla alakalı bi durum bak sanatoryuma nasıl gelişmiş :D İncirliyi bilerek ihmal ediyorlar bende 10 yıldır yasıyorum ayrılmak zor gelır acık konusayım guzel yer :D

incirlinin gelişmeme nedeni semtte oturan insanların profilinden kaynaklanıyor... 40 yıl da geçse gelişmez orası... (yani bu belediye olduğu sürece :D)

• Bende eryaman, batıkent güzel yerler. Ama o fiyata eryamandan ev zor çıkar. Yapılmamış binalara bile 300bin tlden ucuz bir rakam vermiyorlar. Batıkentten müstakil daire bulabilirsin sanıyorum ki.
  • Bence eryamana bakmalısın
  • Etlikteyim. Forum ankara outlet otobusle 5 dakika bile surmuyor. Bizim sokakta insaatlar var. Sokak girisine de site yapiyorlar. Onunuzun kapanma derdi de yok binalar yeni en eski bizimki 3 yillik. Yanimizdaki insaat 4+1 metre karesini falan tam bilmiyorum ama guzeller. Gelip ev bakabilirsiniz sokagin asfalti sıkıntılı birazcik oda insaatlar bitince duzelir. İnsaati yakinda bitecek. Gayet manzarali bir yerdeyim. Manzara resmini atabilirim sorun degil.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.