Şimdi Ara

Ankara'da xbox360 nerden alabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar xbox360 almak istiyorum, Ankara'da en uygun nerden alabilirim bilen var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: Marmarali

bildigim kadarıyla ankaradan alabilecegin bir yer. eger gerçekten almayı düşünüyorsan ben yurt dışından getirtirmek icin araştırma yapıyorum sanada getirtebilirim. fiyatlar 3-5 gune netleşecek...

Arkadaşım senin yurt dışından getirtme işin postayla kargoyla ise çok zor boşuna deneme bile bence. Hele birden fazla getirtmen çok zor astarı yüzünden pahalıya çıkabilir.(yurtdışından oyun, aparat gibi nispeten ucuz şeyler getirtmen ise daha kolay bunu güvenilir sitelerden için rahat bir şekilde yapabilirsin.)

Ha tabi eş dost birisi yanında getirecek dersen o zaman hiç düşünme ver parasını getirsin.
    sen olmayınca yanımda cereyan yapar kapılar çarpar içimde sabahtan akşama ansızın hiç beklemediğim anlarda sensizliğin ürpertisi yetmezmiş gibi her kapı çarpmasında bir korku kaplar beni sıçramak isterim yerimden bağırmak birde ama put gibi kalırım kalbim atmaz nefes alamam içimde sensizlik birde zaman mekan yokmuş gibi o anlarda ama anılar akar içimden taşmışda kudurmuş Kızılırmak gibi sıçramak isterim yerinden koşup kurtulmak birde ama put gibi kalırım kalbim atmaz nefes alamam içimde sensizlikle
  • walla b ara xoyun vardı oraya b bak istersenwww.xoyun.com

Orjinalden alıntı: chef

Arkadaşlar xbox360 almak istiyorum, Ankara'da en uygun nerden alabilirim bilen var mı?

istanbulda olsaidin birebir ilgilenirdim
  • www.xoyun.com ankarada ordan bak istersen dostum olmadı endem elektronik zatenwww.endem.net
  • şuraya bi göz atınwww.xtekno.com sıhhiyede sezenler sokakda
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.