Şimdi Ara

ankara'da varikosel ameliyatı olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
9.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aralık 2012 tarihinde varikosel ameliyatı oldum, ameliyat olma sebebim sperm sayısının düşük olmasından dolayı çocucuğumun olmaması idi. varikosel herhangi bir ağrı veya şekil bozukluğu ile anlaşılmıyor, damarlar testisi sararak ısısını arttırıyor bu da sperm sayısını ve kalitesini olmsuz etkiliyor. üroloji doktorları el ile muayene ederek çok rahat anlayabiliyor.
    ilk olarak tandoğandaki magnet tıp merkezine gittim, doktor el ile muayene etti ve ultrason istedi. aynı tıp merkezinde çektirdim, sol testisimde varikosel olduğunu ve ameliyat olmam gerektiğini söyledi. biraz zaman isteyip araştırma yaptım, bu ameliyat için microcerrahi yönteminin en iyisi olduğunu gördüm. magnet tıp merkezi microcerrahi yöntemi ile varikosel ameliyatı yapmadığından diğer hastaneler ile görüştüm. görüştüğüm özel hastaneler bu ameliyat için 3000 tl. civarında para istediler. en son GATA'da bu ameliyatın microcerrahi yöntemi ile yapıldığını öğrendim ve burada ameliyat oldum. ameliyatı Cem IRKILATA yaptı, iyi bir doktor kendisi, ameliyat olalı 7 ay oldu, herhangi bir problem yaşamadım.
    Ameliyattan sonra hastanede bir gece yattım ertesi gün taburcu oldum, 30 gün rapor verildi, ilk günler oturup kalkarken ağrı yapıyor. 4-5 gün hafta sonra sol tarafta bir damar şişiyor ve ağrı yapıyor ama korkmayın, bir müddet sonra o damar kuruyor ve ağrısı da geçiyor. microcerrahi yöntemi olduğu için iyileşme süreci kısa sürüyor, şu an yara izi yok denecek kadar az.
    GATA'da üroloji klinik hizmetlerinin çok çok iyi olmasına rağmen poliklinik hizmetleri kötü, sekreterlikteki bayan memur çok asık suratlı ve hiç bir konuda yardımcı olmuyor, bazı prodesürleri aşmak için gerçekten çok sabırlı olmak lazım, bürokratik işlemler çok fazla, öyle hemen ameliyata almıyorlar, ameliyattan sonrada hastaneden çıkış zorluğu başlıyor, taburcu işlemleri hasta yakının bir gününü alıyor nerdeyse, diğer bütün hastalarda bu durumdan şikayetçiydi.
    Eğer bunları göze alabiliyorsanız ameliyat için GATA'yı tavsiye edebilirim. Bu arada illaki microcerrahi yöntemiyle ameliyat olunacak diye bir şart yok, ben bu yöntemi tercih ettiğim için başımdan geçenleri burada anlattım. Ben henüz ameliyattan sonra sperm testi yaptırmadım doktorum 4-12 ay arasında ameliyatın etkisini göstereceğini söylemişti. bir kaç ay daha bekleyeceğim, daha önce bir gelişme olursa eğer (İnşallah) buradan sizinle bu mutluluğumu paylaşırım, acil şifalar..

• bu konu lpg dönüşümü içine nasıl geldi anlamadım, ilgili bölüme nasıl taşınır ki?
  • Çok geçmiş olsun, forum yetkilileri gerekli çalışmaya yapıp ilgili konu başlığı altına taşıyacaklardır.
  • Geçmiş olsun. Lazer ile ameliyat edilebiliyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.