Şimdi Ara

Ankara'da Uyducu Aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Ankara'da uydu işi yapan, ve Forumumuzda üye olan bir arkadaş varsa birşey danışmak ve
    uygun fiyatla yaptırmak istiyorum. Bu uydu işini Ankara'da en iyi kim bilir acaba. Yardım lütfen !!!!!!!

• sen git bir konya sokak'a bak
  • Konya sokakta 100 tane var.
    Ama ben forumdan bir arkadaşımız var mı anlamında sormuştum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yetki

Konya sokakta 100 tane var.
    Ama ben forumdan bir arkadaşımız var mı anlamında sormuştum.

O zamanda başlığını ''Ankaradan forma katılan uyducu arkadaş varmı'' gibi bir başlıkla değiştirmelisinki istediğini bulasın...
  • slm arkadaşım.ben ankarada uydu işiyle uğraşıyorum.ne konuda yardıma ihtiyacın var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: er1907

slm arkadaşım.ben ankarada uydu işiyle uğraşıyorum.ne konuda yardıma ihtiyacın var.

Merhaba, bana Ankarada uyducu arkadaş lazım oluyor,siz konya sokaktamısınız?
  • bende ankarada oturuyorum isterseniz size iyi bi uyducu tavsiye edebilirim 5-6 yıldır uydu işlerimizi yapar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • https://www.uyducuankara.com/

Adresi bu bende İnternet'te araştırırken bulmuştum yıllar önce yazıyım da belki birinin işine yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt282 -- 2 Mayıs 2018; 13:27:38 >
  • 2007 de açmış olduğum bir konuya 2014 yılında hala cevap geliyor.
    Forum dayanışması ne güzel bişey ...
  • :) siz sorununuzu 2007 yılında çözmüş sünüz ama sorunu çözülmeyenlere faydalı olacaktır sizede yardımcı olmak isterdim ama konuyu 2014 yılında gördüm :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.