Hangi lastikçi ve araç tipi neydi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ankara'da Ucuz Lastik Değişimi (89. sayfa)
-
-
Fırsatçılık yani milyonluk arabaya biniyoz diye kazancımızı bunlaramı verecez ne gideri var sanki tamamına yakını kar zaten yok ya son zaten 4 mevsim alıp geçecem eskisi gibi kış olmuyo zaten karlı havadada binmem olur biter
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Araç 2017 Peugeot 2008. SUV diye geçiyor ama binek araçtan farkı yok. Yer: Eski Bağlar Cad. Doga Koleji çaprazı. Eksiden uğradığımda fiyatı piyasaya göre uygundu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arabaya göre fiyat çekmek de tam üçkağıt. Ulan benim arabam 10 milyon olsa ne 200 bin TL olsa ne. Arabanın çok ustalık isteyen motor aksamını mı tamir ediyorsun sen. Sadece lastik değiştireceksin. Bunun bir değişik versiyonu da semtine göre fiyat çeken usta. Bunda para vardır söğüşleriz diye semt soruyorlar. Senin işin aynı mesafen aynı adamına göre fiyat söylemek nedir! Bir de yukarıdaki mesajda lastikçiler birliği midir ne yazmış bilmem kaç milyonluk arabaya biniyorsunuz da şu kadar verin. Esas suç tenekeye milyonlar verdirenler medeni ülkeler gibi tenekeden ibaret görülse ve fiyatı herkesin erişebileceği seviyede olsa lastikçiler 100 TL'ye değiştirecek herhalde!
Hocam geçirebilene sanırım :) senelerdir oraya giderim suv’a 800 tl çekti otele 600 tl çekti. Yukarıda arkadaşın paylaştığı yere gittim Değiştirdim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
750 TL değişim + 700 TL otel. (16')
Keçiören Yakacık Fatih Cad. | Avşaroğlu
-
Baglica Mermeroğlu Cad. Sarı Çizme bugün afiş asmis lastik değişimi 600 tl. Normalde de hep buraya giderdim, 1 gun ile kazigi yedik sağlık olsun. Üst mesajımda bahsettiğim yere gitmeyin kesinlikle
Eryamanda çoğu yer 600.
16 jant için görüştüm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar
dün 10 kasım Pazar günü, önceki mesajlarda bahsedilen Oğuz Oto da lastikleri değiştirdim. Öncelikle buradan haberdar olmamıza vesile olan sayın @ibrahim0674 'e teşekkür ederim. Gittiğimde değişim yapan diğer araç çıkıyordu, o nedenle sıra beklemedim. Aracımın lastikleri 18" bu ebat lastiklerin değişimine 450 lira dediler. Karşılama, davranış vs. olarak, en az 2 misli fiyat çekenlerden kat be kat daha iyiydi. Yakın olanlar değerlendirebilir.
-
Balans nasıl oldu acaba. Bir sıkıntı var mı yüksek hızlarda kontrol etme şansınız oldu mu?
-
Dönüş güzergahında trafik yoğundu, yüksek hızlara çıkamadım.
-
Müsait bir zamanınızda deneyip bilgi verebilirseniz faydalı olur. Teşekkürler
-
Yıllardır önünden geçermişimde görmemişim OĞUZ OTO yu ,dün akşam eve giderken uğrayım dedim(19:00 civarı) sağolsunlar dükkanı kapatmadan gelmişsin boş göndermeyelim dediler,
4 kişi 15 dakikada hallettiler sağolsunlar,(15 jant 350TL kdv dahil)
-
Gölbaşı tarafı da ortalama 600-700 civarı. Seneye 1500 TL olacak heralde.
Memnun kalmanıza sevindim hocam, ben de ilk başta bu foruma yazan bir arkadaş vasıtasıyla gidip lastikleri değiştirdim, memnun kalınca herkese önermeye çalışıyorum. Ustayı da tanımam etmem ama Allah var memnuniyet konusunda çok iyiler cidden 10-15 dakikalık iş de olsun uygun fiyatlı aldığı para helal hoş olsun denir.
-
Memnun kalmanıza sevindim hocam, faydamız dokunduysa ne mutlu bizlere.
-
Valla lastik saklama ile birlikte yılda 2500₺ bunlara vereceğime,alırım 20 bine 4 mevsim.
En azından sinirim bozulmaz.
Bugün sarı çizmede lastikleri değiştirdim tşk bilgi için
bağlıca totalde de 600 tl diye duydum bu arada
Doğrudan lastik değişimi değil ancak Ankara özelinde bir konu olduğu için fikrinizi almak isterim. 205 55 17 kışlık lastik alacağım. Balgatta oturuyorum. İnternetten bulup telefonla fiyat aldığım yerler arasında bazen uçurum oluyor. Bazılarının telefondaki cevap şekilleri bile bana gelme diyor. Lastik satan, bildiğiniz insan evladı bir esnaf var mıdır? Continental ts870, bridgestone lm005 ya da hankook rs3 düşünüyorum. Normalde hankook bunların yanında ucuz bir lastik olmasına rağmen sezonda olduğumuz için neredeyse aynı fiyatı istiyorlar. Bu ahlaksız, müşteriye değer vermeyen, amiyane tabirle ne çakarsam kâr anlayışında olan insanlardan gına geldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sahibindene ölçüleri yazın bitişik halde. 205/55R17 şeklinde. çıkıyor uygun seçenekler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X