Bildirim
Ankara'da R9 290X Vapor-X
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Vatanda ankarada var gözüküyor -
Ankara (Batıkent)
Ankara (Keçiören)
Ankara (Söğütözü)
Stoklar bitiyor sanırım şehir şehir azalıyor şimdi baktım daha az şehir kalmış
Edit:290x in vaporu yok malesef daha vatanda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panmordeczka -- 10 Haziran 2014; 12:14:25 > -
Siz de benim gibi R9 290'a düştünüz heralde.
Peki R9 290 Vapor-X modeli mi daha iyi yoksa R9 290X Tri-X modeli mi? Elden bi tanesini alıcam madem. -
quote:
Orijinalden alıntı: RynardHell
Siz de benim gibi R9 290'a düştünüz heralde.
Peki R9 290 Vapor-X modeli mi daha iyi yoksa R9 290X Tri-X modeli mi? Elden bi tanesini alıcam madem.
Aynen r9 290 a düştüm bende vapor-x daha iyidir ama ben ekstra bi 100 tl vermeyip tri-x i tercih ederdim -
Bence aradaki farka değmez cok fark yok aralarında..
Bende bu karttan alcam haftasonu eğer finallerden bütlere kalmassam kendimi ödüllendirecem :)
Trixden tasarım olarak cok daha iyi donatılmış bi kart bilyeli fan değişen led rengi özel soğutmalı 6 li sinyal düzenleyici trixde 1 tane var..backplate 3 fanın yük altında kardeşçe çalışması yük altında olmadığı zaman tek fan calısması vs bir sürü vip özellikle donatılmış kart.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panmordeczka -- 10 Haziran 2014; 12:27:19 >
-
Vapor-x, Tri-x'e göre daha fazla O.C. imkanı sunar. Led ışık gibi birkaç artısı vardır. Ancak hiçbir etken oyun performansını 1 fpsden fazla etkilemeyecektir. Aradaki fiyat farkını vermek istemeyenler R9 290 Tri-x alabilirler. Sonuçta; aynı performansa sahip iki kart.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
trix alıpta fan zırıltısı yüzünden 2 kere iade edenlerdenim , kartta 3 fan var ve bi süre sonra nasıl tutturmuşlarsa soğutucuyu karta titreşim yapıyo ve soğutucu yapraklardan zırıltı sesi geliyo
vaporx de bu sorun yok cunki fanları rulman yataklı sadece bununla bitmiyor tabi normalde trix deki boğucu bobinlerden daha kaliteli bobinler ve daha kaliteli kondansatörler var
ayrıca kart üzerindeki her güç kanalı için normalde trix de 1 tane iken vaporx de 6 tane sinyal dalga düzenleyici çip var
@ekleme :rulmanlı fanlar pahalı ve kaliteli fanlardır normalde piyasada satılan 30-40 tl lik fanlar tanesini 25 liradan alsan bile 3 tanesi 75 lira desen zaten neden vaporun pahalı olduğunu anlarsın ekstra olarak 2x 8 pin güç girişi kartın daha fazla oc yapabilmen için gereken voltaj gereksinimini sunuyor
Buda forumdan bi arkadasın yorumu
-
Dostum sanırım yine aynı X'e düştünüz. R9 290 Vapor-X ve R9 290X Tri-X demiştim ben. :D -
quote:
Orijinalden alıntı: RynardHell
Dostum sanırım yine aynı X'e düştünüz. R9 290 Vapor-X ve R9 290X Tri-X demiştim ben. :D
r9 290x tri-x tabiki
-
Güzelim maviden vazgeçicez artık desene
İyi madem 290X Tri-X olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X