Bildirim
Ankara'da Nerde Supra Ayakkabı Bulabilirim ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Güncel. -
Ankara UGSwag Avm Cepa
Eskişehir yolu 7.km CEPA AVM - 0312 219 4399
Ankara GİP Karum İş Merkezi
Karum İş Merkezi 2.kat No:257, Arjantin Kapısı Girişi - 0312 468 8046
justin bieber ayakkabısı -
Ankarada bulduğun adresleri verirmisin hocam eski satsada sorun değil :) ayrıca justin bieber ayakkabısı diyip durmayın lil vayne gibi adamlarda giyiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Angry006
Ankara UGSwag Avm Cepa
Eskişehir yolu 7.km CEPA AVM - 0312 219 4399
Ankara GİP Karum İş Merkezi
justin bieber ayakkabısı
Hocam cepa'ya gittim kendim gezdim bulamadım.Üstüne danışmaya sordum onlarda böyle bi mağaza yok dediler.
quote:
Orijinalden alıntı: ugurcan1994
Ankarada bulduğun adresleri verirmisin hocam eski satsada sorun değil :) ayrıca justin bieber ayakkabısı diyip durmayın lil vayne gibi adamlarda giyiyor
Burda var.1 2 ay önce gittiğimde ellerinde 1 2 model vardı sadece.Yeni modelleri getirmemiz uzun sürer demişlerdi.Son durum ne bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omara0 -- 13 Eylül 2012; 14:00:16 >
-
[Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 10:23:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: damaqes
Craze Skate Shop'tan baska bir yerden almam ben olsam.Gerçi pahalı.Fark koyuyorlar üstüne ama haklılar biraz da kar etsinler
Sitelerine , facebook sayfalarına baktım çok özensiz.Yakında İstanbul'a gitcem bakarım orda.Sağol. -
[Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]quote:
Orijinalden alıntı: omara0quote:
Orijinalden alıntı: damaqes
Craze Skate Shop'tan baska bir yerden almam ben olsam.Gerçi pahalı.Fark koyuyorlar üstüne ama haklılar biraz da kar etsinler
Sitelerine , facebook sayfalarına baktım çok özensiz.Yakında İstanbul'a gitcem bakarım orda.Sağol.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 19 Mart 2021; 19:29:40 > -
yurtdışından getirtiyorum sizlere yardımcı olabilirim
sahibinden.com wallace276 kullanıcı ilanları
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X