Şimdi Ara

Ankara'da Mein Kampf [KAVGAM] Nereden Alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Adolf Hitler'in Kavgam kitabı için bildiğim en kapsamlı kitabevi olan Dost Kitabevine baktım yokmuş, Zafer Çarşısı'nda bir kaç yere girdim orada da saçma bir tane Türk birinin yorumladığı basım var. Orijinal haliyle çevirmenin görüşünü katmadığı ve hatta mümkünse mot a mot çeviri olan kitabı hangi kitabevinden bulurum?

• Aferim dost kitabevine faşolara pirim yaptırmıyo. Ben biliyorum bi yer ama söylemeyecem git düzgün kitap oku.
  • istanbulda her kitapçıda var ama ankarayı bilemeyeceğm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Aferim dost kitabevine faşolara pirim yaptırmıyo. Ben biliyorum bi yer ama söylemeyecem git düzgün kitap oku.

İşte böyle örümcek kafalı olmamak için al o kitabı oku.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaanfield

Arkadaşlar Adolf Hitler'in Kavgam kitabı için bildiğim en kapsamlı kitabevi olan Dost Kitabevine baktım yokmuş, Zafer Çarşısı'nda bir kaç yere girdim orada da saçma bir tane Türk birinin yorumladığı basım var. Orijinal haliyle çevirmenin görüşünü katmadığı ve hatta mümkünse mot a mot çeviri olan kitabı hangi kitabevinden bulurum?

PDF istersen; https://****.com/#!download|24p5|1469477221|Adolf_Hitler_-_Kavgam.pdf|2060|0|0
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.Z.T

Millet farkli olmak icin napacagini sasirdi

Farklı olmakla ne alakası var kardeşim bir kitap okumak ne farklılık sağlar ki? Ne saçmalıyorsun? İsteyen istediği kitabı okuyabilir buna da kimse karışamaz kitap yasaklayan cahiller döneminden kalma zihniyetin ürünüsün galiba
  • bi bitmediniz. yıl 2013 olacak hala faşolar var dünya üzerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelt -- 19 Ekim 2012; 16:57:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bizim evde var Ankara'da
  • olması lazım çoğu kitapçıda internetten sipariş ver olmadı
  • İnternetten alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

İnternetten alabilirsin

İnternetten almayı hiç düşünmedim.
  • Ankara'da olgunlarda var 5 liraya falan alabilirsin oradan ben de çok uzak olmayan bir tarihte aldım oradan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.