Şimdi Ara

Ankara'da ki Travesti Kartvizitleri..??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya beyler alışkanlık olmuş genellikle yere bakarak yürürüm.. Malum Ankara'dakiler bilir,Kızılay-ulus-sıhhiye vb.merkezi yerlerde caddelere atılmış Travesti kartvizitleri var.. Yürürken ister istemez yere bakıyorum yerdeki kartları görünce çok utanıyorum,millet kartlara baktığımı zannediyor gibi hissediyorum..Melih Gökçek amca da el atmıyor nasıl olacak bu vaziyet..??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okulum kocatepedeydi kendilerinide gorurduk arasira oyle utanilacak yada korkulacak tipler degiller senin benim gibi insan iste.

• quote:

Orijinalden alıntı: cheetaw

Ya beyler alışkanlık olmuş genellikle yere bakarak yürürüm.. Malum Ankara'dakiler bilir,Kızılay-ulus-sıhhiye vb.merkezi yerlerde caddelere atılmış Travesti kartvizitleri var.. Yürürken ister istemez yere bakıyorum yerdeki kartları görünce çok utanıyorum,millet kartlara baktığımı zannediyor gibi hissediyorum..Melih Gökçek amca da el atmıyor nasıl olacak bu vaziyet..??

Köy kızı kezban diye kart vardı kurtuluş parkında bankın üstüne koymuşlar, fotoğraf yoktu neyseki ucuz atlattım, üstüne oturmuşum kartın...
    Mavi arka plan, comic sans sarı yazılarla eşşek kadar köy kızı kezban yazıp altına da numara vermişler, 20 dk güldüm millet deli sandı(üstüne oturmamla ilgisi yok )

• hergün süpürülüyor ama her gece çöp arabası geçtikten sonra arabalarla tekrar atılıyor. okulum maltepede olduğundan şahit oluyorum. bi keresinde yürürken üstüme atmışlardı arabadan al lan lazım olur diye
  • Yapicak bisey yok ki bende kolejde oturuyorum geceleri playboylar travestiler gecerken salliyor yerlere. Melih amca bisey yapamaz zaten seyran baglarinda falan yerleri var onlarin bende sikayetci degilim arayip isletin super oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: AtillaHuN

hergün süpürülüyor ama her gece çöp arabası geçtikten sonra arabalarla tekrar atılıyor. okulum maltepede olduğundan şahit oluyorum. bi keresinde yürürken üstüme atmışlardı arabadan al lan lazım olur diye

• quote:

Orijinalden alıntı: AtillaHuN

hergün süpürülüyor ama her gece çöp arabası geçtikten sonra arabalarla tekrar atılıyor. okulum maltepede olduğundan şahit oluyorum. bi keresinde yürürken üstüme atmışlardı arabadan al lan lazım olur diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.