Şimdi Ara

Ankara da ki animeciler kimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kimler var arkadaşlar paylaşım yapsak nasıl olur?

• Ne tür bir paylaşım
  • pul koleksyonu
  • Ben varım ama, artık animelerimi dvd'ye çekmiyorum.

Hard diskte yer sıkıntısı olduğu için de izleyip siliyorum.

Artık gereksiz görüyorum, internet hızı git gide artarken bunları depolamayı. Birini izlemeden 3 tane iniyor şimdiden tabi türk telekom'un azizliğine uğramaz isen ki daha artacak hız mecburen. İstediğini 3 dakika sonra izleyeceğin zamanlar gelecek, fazla uzak değil. Tabi benim düşüncem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembeler

pul koleksyonu

Ben üzerime rahat bişiler giyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imdrunkisuppose

Ben varım ama, artık animelerimi dvd'ye çekmiyorum.

Artık gereksiz görüyorum, internet hızı git gide artarken bunları depolamayı. Birini izlemeden 3 tane iniyor şimdiden tabi türk telekom'un azizliğine uğramaz isen ki daha artacak hız mecburen. İstediğini 3 dakika sonra izleyeceğin zamanlar gelecek, fazla uzak değil. Tabi benim düşüncem.

Dediklerine katılıyorum.Ben de aynısını yapıyorum.
    2-3 sene içerisinde internet Harddisk gibi olacak.
    Yani hiç sıkıntıya girmeye ve boşuna masraf yapmaya gerek yok.
    Ha yapanlara da saygı duyuyorum.İsteyen istediğini yapar.
  • dvd paylaşım gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zizoux

quote:

Güzel bir polemik konusu.

Dediğinize katılmıyorum Türkiye şartlarında 2-3 senelik kısa bir süre zarfında dediğiniz oluşum imkansız. Şu anki genel olarak kullanılan altyapı buna asla imkan vermez.

Bunu sağlamak için büyük bir maliyet ve buna bağlı altyapı çalışmalarına yıllar gerekmektedir.Kaldı ki hiç bir şirket size sevaba depolama alanı sağlamaz. Sağlasa bile arşiviniz lisanslı olmayacağından her an çöp kutusuna taşınma olasılığıyla yüz yüze olacaktır.

Benim demem o ki 25-30 kuruşa alacağınız bir dvd ile tüm bu sıkıntılardan kurtulabilir ve çevrenizdeki dostlarınız rahatlıkla paylaşımda bulunabilirsiniz.

• teknikkonular haklı sonuçta şu an ki alt yapının bize sağladığı hız ortada avrupanın hatta hindistanın şu an kullandığı hız ortada dediğiniz olaya 2-3 yıla kullanılmaya başlansa biz rahat 2025 de görürüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknikkonular

quote:

Orijinalden alıntı: Zizoux

quote:

Güzel bir polemik konusu.

Dediğinize katılmıyorum Türkiye şartlarında 2-3 senelik kısa bir süre zarfında dediğiniz oluşum imkansız. Şu anki genel olarak kullanılan altyapı buna asla imkan vermez.

Bunu sağlamak için büyük bir maliyet ve buna bağlı altyapı çalışmalarına yıllar gerekmektedir.Kaldı ki hiç bir şirket size sevaba depolama alanı sağlamaz. Sağlasa bile arşiviniz lisanslı olmayacağından her an çöp kutusuna taşınma olasılığıyla yüz yüze olacaktır.

Benim demem o ki 25-30 kuruşa alacağınız bir dvd ile tüm bu sıkıntılardan kurtulabilir ve çevrenizdeki dostlarınız rahatlıkla paylaşımda bulunabilirsiniz.

Ankara'da oturuyorum, İstanbul'u bilmiyorum da orası daha iyidir diye düşünüyorum.

Şu an bizim evin önünden fiberoptik kablolar geçiyor , superonline-quicknet'ten bahsediyorum. Evlere dağılımı biraz daha sürecek ama senin sandığından çok daha hızlı olacağı muhtemel, hatta bana sorarsan kesin.

O da 49 liraya 10 mbps sınırsız internet, bu bile yeterli şu an istediğin anime bölümlerini indirip izleyip silmem için, dvd'ye çekme, çekmeme, arşivleme konusunda herkesin görüşü farklı olabilir ama ben internet hızı konusundaki düşüncene yanıt verdim.

Bu kadar kazık yediğimiz bir sektörde, ulan kazığı biraz daha az sokalım ama tercih edilelim diyen firmalar olur bana göre. Ki bu bahsettiğim superonline düşüncesi de böyledir muhtemelen.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imdrunkisuppose -- 6 Ekim 2009; 23:57:47 >

• dvd paylaşıcak yok mu peki ?
  • İstanbul'da evinin önünden fiber optik kablo geçen haneler %1 bile değil. Bence bu konuda şanslısınız.

Bir de şöyle düşünün, belki o zaman bana hak verebilirsiniz.
    İstanbul'da onbinlerce sokak var. Ki bu sokaklara fiber optik döşemekle de bu iş bitmiyor.
    Hattın desteklenmesi daha da büyük bir sorun, çok yüksek maliyet ve teknoloji gerektiriyor.

Eğer programlı bir çalışmayla en erken 10-15 sene içerisine bu altyapıyı tamamlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknikkonular

İstanbul'da evinin önünden fiber optik kablo geçen haneler %1 bile değil. Bence bu konuda şanslısınız.

Bir de şöyle düşünün, belki o zaman bana hak verebilirsiniz.
    İstanbul'da onbinlerce sokak var. Ki bu sokaklara fiber optik döşemekle de bu iş bitmiyor.
    Hattın desteklenmesi daha da büyük bir sorun, çok yüksek maliyet ve teknoloji gerektiriyor.

Eğer programlı bir çalışmayla en erken 10-15 sene içerisine bu altyapıyı tamamlayabilirsiniz.

Fiberoptik kabloların ilk yurt dışı girişi İstanbul'dan yapıldı yanılmıyorsam, Ankara'ya direk yer altından getirmediler...

İstanbul'la kıyaslanamaz belki ama Ankara da köy değil, Şu an İstanbulda da var bir ton yerde oturduğun semte biraz da şansına bakıyor...

• Askerliğimi Ankara'da yaptım beni yanlış anlama ama bir İstanbullu için Ankara köy gibi gelir. :)

Askerlik için ilk kez Ankara gittim. Tren Ulus'taki istasyonda durduğunda büyük bir şok yaşamamıştım.
  • Facebook'taki Anime.gen.tr grubunda da bu hafta böyle bir konu açılmıştı,ordaki cevabımın aynısını koyuyorum:

quote:

Sürekli izlemek istediğin ve tekrar indirmek derdiyle uğraşmak istemediğin animeler vardır.Ayrıca direk download sitelerinin büyük çoğunluğu paralı,torrentler ise bir kaç ay geçtikten sonra seeder kalmadığı için istesen bile tekrar indiremiyorsun.Ben sadece çok sevdiğim,tekrar izlemek istediğim animeleri arşivliyorum.DVD arşiv yöntemi gereksiz para ve yer kaybı.Bunun yerine taşınabilir harddisk alabilirsiniz,bir iki haftaya Seagate'in 1.5 TB'lık diskini almayı düşünüyorum ilgilenenlere önerilir:http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd84327&hbcid=3355429&utm_source=Medyanet&utm_medium=agustos&utm_content=3355429_468x60&utm_campaign=3355429

• Ben satın alan kişilerin yorumlarında büyük oranda memnuniyet gördüm.Sorun olarak kimileri çalışırken çok ses çıkarmasından veya ısınmasından rahatsız olmuş kimileride tam tersine bu gayet normal yazmış sen hangi sorunlardan bahsediyorsun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.