Bildirim
Ankara'da Kartuş Dolumu Yapan Firma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
http://www.smarkbil.com bu firma yanılmıyorsam ben aldım ama adresi yam hatırlamıyorum. meşrutiyetteydi yanılmıyorsam... -
meşrutiyetten giderken gitarcıların olduğu bi sokak var ya o deil ondan sonraki aş. doğru inerken solda eski ass müzik şimdi değişti onun tam karşısı kocaman dolum merkezi yazıyor giriş kat ben oraya yaptırıyorum tamamen çok ii ve kaliteli aletlerle yapıyorlar oraya bi bak istersen.... -
Adresimiz mesrutiyet cad. 46/2 1. kat kızılay -ankara 4355146 -
hocam size birşey danışmak istiyorum ben yazıcıcı almayı düşünüyorum 100-120 lira civarına tarayıcılı olan modellerden düşünüyorum hp f 4180 ve canon mp210 modelleri gözüme çarptı siz ne dersiniz..en azından kartuşları hakkında bilginiz vardır..ayrıca önerebileceğiniz başka bir model varmı?? -
Bahsettiginiz yazıcıların kartuslarını kendiniz doldurabilirsiniz..Dolum sayısı biraz sans ve bazı püf noktalara baglı olsada hp hem yazıcı hemde kartus bakımından biraz daha saglam ürünler üretiyor..Tutulan ve piyasada cok olan kartuslarında muadillerini bulmak daha kolay oluyor.. -
Arkadaşlar belkı faydası olacaktır. Ankara kızılayda tam adresı hatta kartı mevcut SELANİK-2 Cd. 46-1 Akay Bilgisayar
bir öneriyle gitmiştim ve asla şaşmıyorum artık. Yerinde ve garantili dolum tanımının karşılığı. Gidin derim pişman olmazsınız. Fiyatı uygun olduğu gibi kalitesi de harika. İsteklerinize tam anlamıyla karşılk verecektır dıye tahmın edıorm. -
arkadaşlar adresimiz değişti. kartuş ve toner dolumlarımızdan memnun kalan tüm arkadaşlarımızı yeni adresimize bekliyoruz. sakarya caddesi inklap sokak 8/72 kızılay ankara (not can balık üstü 3, kattayız. ilginize teşekkürler...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X