Şimdi Ara

Ankara'da JG G36C alabileceğim bir yer.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • büyük araştırmalar sonucu(dh halkının yardımları oldu) full metal bir g36c oyuncak(airsoft) almak istiyorum fiyatlar 100 dolar civarı, türkiye fiyatı da çok pahalı değildir herhalde, bu silahın parası ve görünüşü hoşuma gitti ankara'da elden alabileceğim biraz ekleme yaptırabileceğim yerler var mı? aynı fiyata başka modeller varsa onlarıda bilmek isterim.

• ankara'yı geçtim netten de olur hatta yurtdışından ama gümrük korkum var.
  • Öncelikle şunu söyleyeyim full metal g36 yok.Çünki gerçekleride polimer plastik..JG, G36 için tercih edilebilecek en iyi marka.İkinci el olarak airsoftturk forumunda bulabilirsin.Bazen sahibinden veya gittigidiyor sitelerindede ikinci el ilanları oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Öncelikle şunu söyleyeyim full metal g36 yok.Çünki gerçekleride polimer plastik..JG, G36 için tercih edilebilecek en iyi marka.İkinci el olarak airsoftturk forumunda bulabilirsin.Bazen sahibinden veya gittigidiyor sitelerindede ikinci el ilanları oluyor.

doğrudur sadece gearboxları meta olabiliyor, fakat şöyle bir durum var çok pahalıya satıyorlar mesela şöyle örnek vereyim,
    http://www.crw-airsoft.com/m4-cqbr-full-metalbi-3981m-by-dboy-119-p.asp
    http://www.crw-airsoft.com/g36c-high-power-8mm-gear-box-by-china-4965-p.asp

şimdi bu 2 silahı hatta 1. si full metal diyor dolar kuru olarak bakınca 200 liraya g36c 256 liraya m4 alınabiliyor türkiyede 800 liraya satanlar bile var şimdi merak ettiğim yurtdışından getirtsem acaba gümrük mü 100-200 lira istiyor ki bu türkler çok pahalıya satıyor? yani yurtdışı olayına yabancıyım yoksa bir silah için 250 lira çok değil hem de full metal.

• sokmazlar gumrukten onu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

quote:

Öncelikle şunu söyleyeyim full metal g36 yok.Çünki gerçekleride polimer plastik..JG, G36 için tercih edilebilecek en iyi marka.İkinci el olarak airsoftturk forumunda bulabilirsin.Bazen sahibinden veya gittigidiyor sitelerindede ikinci el ilanları oluyor.

doğrudur sadece gearboxları meta olabiliyor, fakat şöyle bir durum var çok pahalıya satıyorlar mesela şöyle örnek vereyim,

şimdi bu 2 silahı hatta 1. si full metal diyor dolar kuru olarak bakınca 200 liraya g36c 256 liraya m4 alınabiliyor türkiyede 800 liraya satanlar bile var şimdi merak ettiğim yurtdışından getirtsem acaba gümrük mü 100-200 lira istiyor ki bu türkler çok pahalıya satıyor? yani yurtdışı olayına yabancıyım yoksa bir silah için 250 lira çok değil hem de full metal.

Kargo ücretini unutma.60-70 dolar arası kargo ücreti artı 75euro gümrük limitini geçen paketlere %20 gümrük vergisi.Tüm bunlar ve ekstra olarak gümrüğün senden isteğeceği emniyet izin yazısı dertlerini düşünürsen ikinci el satnların 2 kata kadar kar koyması anlayışla karşılanabilir.Yinede çok pahalı satanlar olduğuda doğrudur.

Bu arada ilk linkte dboys sakat marka.tavsiye etmem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gümrük işini de araştırdım ama bayağı uğraştırıyormuş açıkcası uğraşmak istemem peki şunu sorayım mesela 200 liralık bir alet gümrüktü kargoydu toplam ne kadara mal oluyor? hiç değilse alırken göz önünde bulundururum.
  • quote:

quote:

quote:

Kargo ücretini unutma.60-70 dolar arası kargo ücreti artı 75euro gümrük limitini geçen paketlere %20 gümrük vergisi.Tüm bunlar ve ekstra olarak gümrüğün senden isteğeceği emniyet izin yazısı dertlerini düşünürsen ikinci el satnların 2 kata kadar kar koyması anlayışla karşılanabilir.Yinede çok pahalı satanlar olduğuda doğrudur.

Bu arada ilk linkte dboys sakat marka.tavsiye etmem.

işte bunu sormuştum öğrendiğim iyi oldu, teşekkürler, o zaman forumlarda 350-450 arası silahlar gayet iyi fiyata geliyor 2. el temiz bir silah düşünebilirim, airsofttürk'den alırım büyük ihtimal.

• quote:

gümrük işini de araştırdım ama bayağı uğraştırıyormuş açıkcası uğraşmak istemem peki şunu sorayım mesela 200 liralık bir alet gümrüktü kargoydu toplam ne kadara mal oluyor? hiç değilse alırken göz önünde bulundururum.

100 dolarlık bir airsoft düşünelim.180 lira düz hesaptan.70 dolarda kargo tutsun.306 lira sana gelişi.75 euro limitini geçtiği için kargo hariç fiyattan %20 vergi alırlar..40 lira falan oda.346 ediyor sıfırını getirtirsen.
  • quote:

quote:

gümrük işini de araştırdım ama bayağı uğraştırıyormuş açıkcası uğraşmak istemem peki şunu sorayım mesela 200 liralık bir alet gümrüktü kargoydu toplam ne kadara mal oluyor? hiç değilse alırken göz önünde bulundururum.

100 dolarlık bir airsoft düşünelim.180 lira düz hesaptan.70 dolarda kargo tutsun.306 lira sana gelişi.75 euro limitini geçtiği için kargo hariç fiyattan %20 vergi alırlar..40 lira falan oda.346 ediyor sıfırını getirtirsen.

evet fakat bu 100 dolar olursa öyle, fakat fikrimi değiştirdim full metal bir oyuncak almak istiyorum plastik alacak olsam 80 liraya da dandik oyuncaklar var, son olarak birşey sormak istiyorum her full metal yazan oyuncak full metal midir? ya da ağırlığından da anlayabilir miyiz mesela 5-6 kg olmasına karşın plastik oyuncakların 2-3 kg olması gibi?

• quote:

quote:

quote:

evet fakat bu 100 dolar olursa öyle, fakat fikrimi değiştirdim full metal bir oyuncak almak istiyorum plastik alacak olsam 80 liraya da dandik oyuncaklar var, son olarak birşey sormak istiyorum her full metal yazan oyuncak full metal midir? ya da ağırlığından da anlayabilir miyiz mesela 5-6 kg olmasına karşın plastik oyuncakların 2-3 kg olması gibi?

100 dolar diyerek en iyimser ücreti söylemiş oldum.Daha fazla tutması muhtemel..

Full metal yazanların çoğu yeri metaldir.Gerçeğine yakın yapılır.Mesela tipik m4a1 carbine diğelim..Full metal yazar fakat dipçik,el kundağı ve kabza plastiktir.Gerçeğindede böyle çünki..En ağır airsoftum 3.6 kilo ve tek plastik yeri dipçiği.Yani satılan sitede 5-6 kilo yazıyorsa o tüm kutunun ağırlığıdır.Baret m82 almadığın sürece o kadar ağır airsoft pek olmaz.

• yardım edenlere teşekkürlerimi sunuyorum, bütçemi 700 liraya çıkardım daha güzel bir oyuncak alıp eğlenmek istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.