Şimdi Ara

Ankara'da ingilizce kursu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar ben ydsye hazırlanıyorum daha önce KPDS den en fazla 61 aldım ancak en az 70 almam lazım. Artık kendi çabamla daha fazla arttıramayacağımı düşünüyorum bu yüzden kurs araştırmaya başladım ve bi an önce yazılmam lazım. English exam center(EEC) ve perfect englishle görüştüm. EEC 1500lira dedi fiyat çok geldi ama 120 saat ders veriyorlar. Bide daha geçenlerde bi arkadaşım 1200e yazılmıştı. Perfect englishde de 960 dediler 96 saat. Şimdi maddi açıdan tabiki perfect english daha mantıklı geliyo ama forumlarda hep bir ağızdan exam centerın çok iyi olduğu yazılmış, perfect englishten ise bi kaç yorum dışında hiç bahsedilmemiş ne iyi ne kötü. EEC için yapılan yorumlar gerçekten samimi mi anlayamadım bide 2aylık kurs için 1500liraya değer mi sizce?

• geçen sene perfect english ten eğitim aldım, kpds mayıs sınavı için. istediğimin de üzerinde puan aldım, mutlaka değerlendirmeni tavsiye ederim. kaliteli bir kurum, hocaları tamamen uzman. bir dünya materyal kitap vs veriyorlar, çok memnun kaldım ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.