Şimdi Ara

Ankara'da evlilik terapisti önerisi.. acil!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavibenim -- 25 Ekim 2023; 13:30:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'daki En İyi Evlilik Terapistleri: Tavsiyeler ve Yorumlar

Evlilik terapisi, iletişimi geliştirmek, çatışmaları çözmek ve evlilikleri güçlendirmek için son derece etkili bir araçtır. Ankara'da ikamet ediyorsanız ve evlilik sorunlarınızı ele almak için bir terapist arıyorsanız, işte size bazı öneriler ve yorumlar:

Tavsiye Edilen Evlilik Terapistleri:

• [Terapist Adı] - Ankara'da saygın bir evlilik terapistidir. Uzmanlığı, iletişim becerilerini geliştirmek ve çiftlerin ilişkilerindeki dinamikleri anlamalarına yardımcı olmaktır.
    • [Terapist Adı] - Aile terapisi alanında 10 yılı aşkın deneyime sahip deneyimli bir evlilik terapisidir. Güçlü yönleri, çatışma çözümü ve ilişkilerdeki güvenliği inşa etmektir.
    • [Terapist Adı] - Evlilik terapisi konusunda uzmanlaşmış ve çiftleri ilişkilerindeki engelleri aşmalarına yardımcı olmada başarılı bir geçmişi olan lisanslı bir terapisttir.

Yorumlar ve Öneriler:

"Ankara'daki en iyi evlilik terapistlerini araştırırken, [Terapist Adı]'nın olumlu yorumlarına rastladım ve hizmetlerinden çok memnun kaldım."

"Evlilik terapisi için uzun süredir [Terapist Adı]'na gidiyoruz ve ilişkimizde önemli bir gelişme kaydettik. Çatışmalarımızı çözmemize ve daha iyi iletişim kurmamıza yardımcı oldu."

"Ankara'da bir aile terapisti arıyordum ve [Terapist Adı]'nın önerildiğini gördüm. Onunla yaptığımız seanslar, ailemizdeki iletişimi ve bağları geliştirmemize çok yardımcı oldu."

Ankara'daki evlilik terapistleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için çevrimiçi incelemelere ve referanslara başvurabilirsiniz. Ayrıca, potansiyel terapistlerle görüşerek ihtiyaçlarınız ve hedefleriniz için en uygun olanı bulmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kadir Burak Salimoğlu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanıdığım biri yok bu konuda size yardımcı olabilecek; Ama nacizane bir tavsiye vereyim size.

Anladığım kadarıyla eşinizle birbirinizi seviyorsunuz. Ya da en azından siz seviyorsunuz. Psikolog arayışınızdan anladığım kadarıyla ilaçla çözülebileceğini düşündüğünüz ağır bir sorun var. Tabiki uzmanları daha iyi bilir ama bunu hiç paylaşmayı denediniz mi? yani benzer bir problem yaşayan ve çözümünü bulmuş biri size bu konuda pekala yardımcı olabilir. Tabii bu sizin tercihinize kalmış. Aklınız sürekli seans süresindeyse bu, sizin şahsi probleminizden çok kafanız seans süresi veya sayısında olacak. önce şu kontrol probleminizden kurtulun bence.

Geçmiş olsun...
  • Psikolog falan hikaye.

En iyi psikolog yine kendinizsiniz 12 senelik karını yada 12 senelik koca kimseden daha iyi birbirini tanıyamaz birbirine yardım edemez.Sorun varsa çözümü de yine sizde, bu saçmalıklarla vakit kaybetmeyin.

Eğer olacağı varsa zaten olur, seviyorsanız birbirinizi elbet bir şekilde aşarsınız.Ama ikinizden biri sevmiyorsa yada biri daha çok seviyorda diğeri daha az seviyorsa Amerikadan doktor da bulsanız bu filmin sonu hüsran.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar bazı sorunların çözülmesi için uğraşıyorlar, ne güzel. Öylece bırakıp, terk edip ayrılmak varken. Taktir ettim hocam. Umarım amacınıza kısa sürede ulaşırsınız. Olgunluk, sorumluluk ve anlayış bunu gerektiriyor zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara da Bağlama Kursu Önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.