Şimdi Ara

Ankara'da erkek voleybol grubu takımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    28 yaşında, 187 boyunda 87 kilodayım.

    Ankara ümitköy tarafında oturuyorum.

    Daha önce ortaokul-lise döneminde lisanslı hem okul hem klüp orta alanda voleybol oynadım.

    Daha sonra ÖSS(2)> Üniversite(4)> yüksek lisans(3.5)> yedek subaylık(1)> evlilik(1) derken bu spordan oldukça (11 sene/ yani yaptığımın iki katı) uzak kaldım.

    Yanlız spordan komple kopmadım, kopamadım. Bu arada aikido (1,5 sene aikido, 1 sene boks, askerde koşu (jandarma komandoydum), ara ara fitness vs.)

    Şu anda tekrar voleybola dönmek gençliğimdeki o günleri yaşamak istiyorum. Tabiki eskisi gibi lisans alıp selim sırrı tarcana çıkmak değil hedefim.

    Bir takımın antremanına geleyim. Gerekirse o takım pozisyon çalışırken servis atayım. Yeni başlayanlarla manşet, plase çalışayım. Antremanlarda antrenöre yardım ediyim. Takımı kameraya çekeyim.
    Eski melekeleri, timingi kazanayım yeter şimdilik.

    Sorum ise forumda Ankara içinde olup belirttiğim gibi bir takımda olan, ya da antrenörlük yapan kısaca bizim antremanlarımıza katılabilirsin olmadı şöyle yapabilirsin diyebilicek biri var mı?

    :)

    Çok teşekkürler...







  • yaş bayağı ilerlemiş alınırsanız da A takımı antrenmanlarına alırlar diye düşünüyorum ankarada sgk da oynadım dağıldı takım bildiğim kadarıyla ziraat bankasının erkek takımı var maliye milli piyango ile görüşebilirsiniz yenimahallede mit lojmanlarının karşısındaydı antrenmanlar zamanında maliye bakanlığının oecd binasında yapılıyordu gidip şansınızı deneyin derim . önceden akrabamdı a takımını çalıştıran antrenör yardımcı olabilirdim ama ayrıldı maalesef
  • Çok teşekkürler,
    Belki üniversitemin takımı olabilir diye aklıma geldi geçen gün. Sonuçta bahsettiğim maçlara değil antremanlara çıkmak, o takımla bir şeyler paylaşmak. Zaten geri dönmek için en az bir sene çalışmam lazım.
    Sağol ilgin ve alakan için.
  • rica ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.