Şimdi Ara

Ankara'da Dershane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
6.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar malum dershaneler kapatılmıyor 12.sıınıfa geçtim ygs-lys hazırlık için iyi bir dershane tavsiyesinde bulunabilirmisiniz? (Bu arada çok uçuk fiyatlar olmasa iyi olur)

• güncel
  • Acı sıhhiye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merkez123 M kullanıcısına yanıt
    nasıl bir yer hocaları-yayınları-ilgileri
  • Yorum yokmu arkadaşlar??
  • Eğer en iyi sınıflara girecek kadar iyi değilseniz sıhhiye açıyı tavsiye etmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet iyi sınıflara girebileceğimi pek sanmıyorum zaten iyi sınflardada konular çok çabuk bitiyor birşey anlamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da LGS Dershane Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Ankara deneme için dershane
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Paran varsa;
    -MATFEN
    -NESİBE AYDIN
    -Jale Tezer
    -TUNÇ
    -ÇINAR

derim ben... Butik dershanelerdir.. Bunlar her yıl derece yapanları çıkaran çok kaliteli dershaneler...Ama fiatları baya cep yakıyo ... En ucuzu çınar 5000 liradan başlıyor 15000 e kdr yolu var bunların tabı başarı burslarıda var ama sınavları baya zor.

-Tabi yok bnm bu kdr param yok dersen de hepimizin bildiği kurumsallaşmış firmalar var...

-Sınav
    -Açı
    -Çözüm ( bnm dershanem ;) iyidir)
    -Final
    -Zafer

gibi dershanelerde kızılayın göbeğindedir... (Ana merkezleri)
    Bunların fiatlar diğerlerine göre daha ucuzdur denilebilir... 3000-8000 aralığında fln...

• Aslında Açıyı pek önermem çünkü yaklaşık 10 küsür tane sadece sayısal sınıfı var ve hangi biriyle ilgileneceklerini şaşırıyorlar haliyle ama onun yerine çözüm final sınav bu konuda daha iyi bnm görüşüm... Zaferide salla saçma soru hazırlamakdan başka bildikleri yok...

• Eskalibur E kullanıcısına yanıt
    Hocam çınar dershanesi ne kadardı ücreti
  • Eskalibur E kullanıcısına yanıt
    birde bu tunç dershanesi mehmet tunç fen değilmi arkadaşlar bu arada sayısalcıyım
  • Güncel
  • arkadaşlar sizlerden tavsiye bekliyorum bu arada maddiyatı çok zorlamayacak öneriler olursa sevinirim
  • Ortadoğuya gitme de nereye gidersen git kardeşim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • starksword kullanıcısına yanıt
    Hiç duymadım zaten
  • Çınar 5000 lira civarıydı heralde hocam ama en son 2 sene önce sormuştum. Normal bir sıra düzeni yok... Yuvarlak bir masa etrafında 6-7 kişi ve hocayla birlikte direkt hocaya soru sorabileceğin interakrif bir öğretim şekli var bşr araştır istersen... Diğerleri sana yüksek gelebilir o yüzden eleyebilirsin... Ayrıca çınar sanırsam kocatepe camiinin oralardaydı. Kızılaya yakın sonuçda...

Daha ucuz olanlara baktığımızda şuan için en uygunu yine sınav çözüm ve final gibi duruyor... Dikkat ettiysen cemaat okullarını söylememeye çalıştım çünkü artık fem maltepe nin sorularına bnzer soru çıkmayacağını son 2 senenin sorularında fazlasıyla gördük... Dediğim gibi kurumsallarda bu üçü fena deildir yani iyi denilebilir... Ayrıca uğuruda es geçmeyelim oda kalitelidir bunlar arasından seçimini kendin yap artık araştır bak ara konuş artıları eksileri ne diye... Hadi k.g

• İyi araştır. Dönüşenlerden çoğu tekrar dersane olmayacak

• Duyarsan da koşarak kaç

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comolokko97 -- 28 Ekim 2020; 20:7:44 >
  • sayısalsan açı sıhhiye tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.