Şimdi Ara

Ankara'da Cambalkon için Sıcak Fırsat (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
29
Favori
32.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    METRE KARE FİYATIMIZ 150 TL'DİR
    FİYATIMIZ GOLD KASA DÜZ CAM VE ELOKSAL KASA FİYATIDIR
    SİSTEMİMİZDE KASADA 2 KANAL ÜZERİNDE CİFT RULMAN OLARAK HAREKET ETMEKTEDİR BU SİSTEM ÖZELLİĞİ BU SİSTEM ÖZELLİĞİ CAMLARIN RAHAT HAREKETİNİ VE UZUN ÖMÜRLÜ CALIŞMASINI SAĞLAR
    SİSTEM ŞU ANDA ÜRETİLEN EN PROFESYONEL SİSTEMLERDEN BİRİDİR
    ÖLCÜMLERİMİZ LAZER TERAZİ VE LAZER METRE İLE YAPILIR.

Hocam kocaelide boyle bir fiyat buldum. Sistemi tavsiye edermisiniz ayrica fiyati nasil? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • komikadam kullanıcısına yanıt
    Bizim kullandığımız sistem hocam gönül rahatlığıyla yaptırabilirsiniz fiyat olarak normal

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ankara Demetevlerdeki evimizin bir balkonunu Fatih Bey'lere yaptırdık, bir süredir kullanıyoruz ve gayet memnunuz. Fatih Bey sağolsun gayet ilgili, işinin ehli ve güzel de çalışmaktalar, kimsenin aklnda soru işareti kalmasın gönül rahatlığıyla yaptırabilirsiniz kendilerine. Tekrardan teşekkürler, hayırlı işler.
  • Teşekkür ederim Melih Bey güzel günlerde kullanın balkonunuzu

• Yahu daha bugün fiyat aldim m2 si 210 ile 270 tl arası renkli cam 8mm.
    Nasil bir piyasadir bu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • haxal H kullanıcısına yanıt
    Hocam tedarikçilerden pahalı alıyordur bazı markalar pahalı mesela

• Hocam siteler yada ostim linear kıl fitil 3 sıra nereden bulabilirim, sanırım metre ile vermezler.En düşük paket kaç metredir. Ve kaça bırakırlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haxal

Yahu daha bugün fiyat aldim m2 si 210 ile 270 tl arası renkli cam 8mm.
    Nasil bir piyasadir bu?

Albert Genaumu oysa fiyatlar normal, sıradan markasız bi cambalkon 3000 TL yaptırıyosanız dediğim marka en az 5000 TL'ye patlar
  • baranel B kullanıcısına yanıt
    Merhaba sitelerde bulabilirsiniz metre satan yerler vardır camlı tepe Caddesinde vardır besdeger alüminyum da felan rahatlıkla bulursunuz oralarda ama hepsi metre satarmi bilmem

• Merhaba ;

Ankara Etimesgut ta ki evimizin Cam Balkon plastik fitili yerine Alüminyum fitil yapılmasını istiyorum. 2 adet H Tipi 4 adet h Tipi Fitil var şu an ..Camın yüksekliği 2,20 .. Montaj ve Fitil fiyatı alabilirmiyiz. İyi çalışmalar
  • PM gönderildi

• Bizim buradakiler albert genau ile ayni ucrete yapiyorlar, maalesef.

• Arkadaşlar yardım edin lütfen aklım çok karıştı. evimin bir balkonunu cam balkon olarak kapatmak istiyorum. 3,30*2,50 lik bir balkon ne köşesi ne de ovali var. Cam balkonun ısı camlı olmasını ve ISICAM KONFOR kullanılması şartım var. ankarada bu işi yaptığını internet sitesinde beyan eden tüm cam balkoncuları aradım. kimi 2,5 yükseklik olmaz dedi ki mi olur dedi kimi 400TL/m2(3300TL) dedi kimi 350Tl/m2(3000TL) dedi ve her telefonda aklım iyice karıştı ve güvensizliğim gittikçe arttı en son eminoğulları diye bir yeri aradım sağolsun en çok ilgilenenlerden biriydi. 250TL/m2(2200TL) fiyat verdi ama bu sefer aklım şundan karıştı. ısıcam konfor istediği belirttim camları kendimiz bantlıyoruz gibi bir şey dedi bende dedim ki orijinal Trakya camın ısıcamkonforu ve iki cama arasında hologram göreceğim di mi dedim evet dedi. lütfen biri beni aydınlatsın kendileri iki camı bantlayıp argon gazı verebilir mi. bu şekilde kazıklanır mıyım yoksa cam orijinal midir. bu sistem maximum ne kadar yüksekliğe kadar yapılıyor.

• bailey B kullanıcısına yanıt
    Argon gazı verebilir elbet ama ısıcam konfor da yapabilir kendileri camcı zaten isicam konfor yapıyorlarmi bilmem ama cami heres aynı yerden alıyor

• Cambalkoncu kullanıcısına yanıt
    eminoğulları camcı dediğinize göre tanıyorsunuz firmayı. iyi firma mıdır acaba. işin aslı ben şu şekilde sanıyordum ölçüleri aldıktan sonra cam balkoncular trakyacamla irtibata geçip ölçülere göre yaptırıyorlar sanıyordum. sonuçta kendisi de yapsa aldığım ürün trakyacamın ısıcam konforu
    değil mi?
    Firmayı biliyorum evet ama ısıcam konfor yapıyorlarmi bilmiyorum ama piyasada yapılan konfor camların dış yüzeyi 6mm iç yüzeyi 4mm ayrıca ısıcam logosunu Trakya camın tescilli markası herkes o logoyu kuĺlabiliyormu bilmiyorum

• balkon mermeri yapacak mermerci arıyorum bileniniz varsa sevinirim-ankara
    Hala yaptirmadiysaniz hayirlioglu mermer var işlerinizi temiz yapıyorlar

• Cambalkoncu kullanıcısına yanıt
    yaptırdım hocam teşekkürler
  • Kocaeli / İzmit'te 2 yerden fiyat aldım ;

İkisinde de füme renk 0,8 mm cam, meşe rengi kasa, oval balkona göre fiyat alındı.

1. firma 250 tl /m2 diğeri 280 tl /m2

Her iki firmayada alüminyum fitili sordum ikiside bilemedi ne olduğunu.

İzmit için firma önerisi olan var mı arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollonx -- 19 Kasım 2015; 15:08:36 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.