Şimdi Ara

Ankara'da Aikido ya da Aikijutsu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara'da Aikido ya da Aikijutsu yapan veya dojo önerebilecek olan var mı?

• Batıkent civarlarındaysan önerebilirim.
  • Ankara'da sadece Aikido çalışılan, Aikido için organize edilmiş, son derece nezih ve profesyonel bir Aikido Salonu var. Torii Dojo isimli bu yerin resmi web sitesi www.herkesicinaikido.com adresi Anıt cad. No: 8 Tandoğan Telefon 0312. 222 88 32
    Tandoğan meydanında, ulaşımı son derece kolay bir yer.
  • 150 lira çüşşş

düzeltme : yok bu değilde ankarada başka bi aikido yeri 150 idi bakmıştım da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slyman_b -- 10 Haziran 2009; 13:33:13 >
  • mesajlarimizi biraz daha acik yazabilir miyiz? "150 lira cuss" demek cok da aciklayici olmuyor, kaldi ki bu dojo degilmis sizin sordugunuz yer. o zaman mesajinizi neden tamamen editlemiyorsunuz?
    ayrica haftada 3 gun icin 75 milyonun uzeri bir meblag vermeyin, 75 bile pahali, 150 hatta bazi yerlerde 250 TL falan degmez hickimseye.
    avrupa amerika fiyatlari gibi olmaya basladi bazi yerlerdeki ucretler ki bu da hic adil degil.

sahi sizin sordugunuz dojo hangisiydi? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derkrieger -- 10 Haziran 2009; 14:11:45 >
  • benim dediğim bi önceki mesajdaki linkdi ama yanlışlık olmuş orda fiyat yazmıyo ankaradaki başka bir aikido yeri 150 miş sitesinden bakmıştım
  • 150 lira neresi yahu... Torii Dojo (www.herkesicinaikido.com )150 lira diye bir fiyat vermiyor.. nereden çıktı anlamadım.
    Orada Fiyatlar 100 Lira -- 80 Lira (öğrenci) -- 70 Lira (çocuk)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da güreş kursu?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • karışıklık olmuştu da ankara da başka bir dojo 150 lira ücret yapmış sizin bahsettiğiniz değil ben onu görmüştüm karıştırmışım
  • BATIKENT HACI SABANCI KAPALI YÜZME HAVUZUNDA 16 EYLÜL 2010 TARİHİNDE AİKİDO KURSU BAŞLAYACAKTIR.
  • BATIKENT TE AİKİDO KURSU....

AİKİDO KURSLARI

FLAŞ SPOR KÜLÜBÜNDE DENEYİMLİ HOCALARIMIZ EŞLİĞİNDE BAŞLAMIŞTIR

ADRES : YENİBATI MAH. 285 SK. GENEL İŞ -11 SİTESİ FLAŞ SPOR KULÜBÜ

MESA - BATIKENT - YENİMAHALLE / ANKARA

TEL : 0532 404 98 07 - 0546 841 00 33
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.