Bildirim
ANKARA'DA 40*60 BASKI ?????
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yine düzgün ekleyemedim resmi _____________________________ Toshiba Qosmio
IMac 20'
Samsung Nexus S
Canon 400D -
www.imageshack.us adresinden 800x600 olarak resize edilmiş halde upload ederek çıkan sayfadaki "direct link to image" linkini burda img komutuyla koyarsan fıstık gibi olur görüntülemek için
ee zaten foto çıkmış..hani @muratcanfb ilk mesajı değiştirse sonradan yaptığını anlayacam da fotograf gayet net bir şekilde çıkmış...neyse maltepe taraflarında yada ulus civarlarında ucuza yaptırabilirsin ...yani merkezden uzak yerler biraz daha cebine uygun olur..pahalı yapacak yerleri az çok tahmin edersin hangi semtler oldularını
-
30 YTL baskı için verdim kızılay doğan colorda, 30 YTL de çerçeveye ama baskı gerçekten kaliteli olmuş
sizce nasıl fiyatlar?
çünkü bundan sonra sık sık 40*60 olmasa da baskıya ihtiyacım olacak_____________________________ Toshiba Qosmio
IMac 20'
Samsung Nexus S
Canon 400D -
kızılay metro altında sanırım 7.5 yada 16 ytl ıdı bugun sordum tam emın degılım,kodak fotocu,
ayrıca lazer cıktı ıle 5 ytl ye cıktı alabılrsın
_____________________________ -
ist. da kaçtan çıkartılıyor bu fiyatla ilgili bilgisi olan war mı? _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler