< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ankara mamak mebs'te askerliğimi acemiliğimi orda yaptim biliyom.ankara istanbul'a göre köy kasaba kalır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
şeffaflık , samimi yaklaşım , her şey çok güzel. 100 TL ne yazık ki ucuz kalıyor bütçem olmaması rağmen. şuan 22 km lik yol gidiş geliş param bir iftar ediyor. o yüzden menüyü pahalı bulmadım yol masrafı daha pahalı. |
|
daha önce iftarda da gittim Bal Mantıya, normal zamanlarda da. İftar zamanında Eren beyle tanışma fırsatımız da olmuştu. Nacizane fikirlerim: 1-Dışarıda iftar yapmayı sevmeyen biri olarak öncelikle diğer mekanlardaki keşmekeşi yaşamadım ben Bal Mantıda. elbette ufak gecikmeler yaşanıyor olabilir ama bence gayet makul düzeyde. 2-daha önceki senelerde de porsiyonlara ilişkin küçük olduğu yönünde eleştiriler olmuştu. iftarda dünyayı yeme çabası içinde olanlar için yetersiz olabilir. para veriyorum diye ölesiye doymak isteyenler de olabilir. ama benim şahsi fikrim gayet yeterli olduğu. Eren bey fotoğrafları da koymuş detaylıca. masada biteni de eksik etmiyorlar sağolsunlar. 3- mekan temiz, nezih. her zaman her misaifiriniz ile gidilebilecek nitelikte. hem de zerre tereddüt etmeden. 4- vale dışında park yeri bulmak için tam iftar saati değil de biraz erken gitmekte fayda var. Eren Bey bu zorlu dönemi atlattığınıza sevindim. Umarım hiç de sorun yaşamazsınız |
|
Bal mantıya önceki yıllarda yine iftar için gitmiştik dh ye özel kampanyayla. Servis, yemekler hersey gayet güzeldi. Bu yılda fırsat olursa gitmeyi isteriz. Mekan sahibi ile tanısamamıstık ama zaten ilgi alaka iyi olduğu için sıkıntı olmadı. bu fiyata kesinlikle tavsiye edilir. İşletmenin pandemiye rağmen ayakta kalmasına çok sevindim |
|
|
Ozan hocam sizlerle inşallah bir başka iftarda tanışırız. Samimi yorumunuz ve harika görselleriniz için çok teşekkür ederim. Memnun kalmanıza çok sevindim. Tatlı tarifini annemden alıp sizle paylaşacağım Kedimize gelirsek; adı Mavi, bir gözü yeşil diğeri turkuaz :) Bu kışın başında tanıştık, tüm karakış geceleri donmasın diye dükkanın yan tarafında onun girebileceği cama bir bölme yaptık, sağolsun gündüzleri de gelir uyur bazen :). Bize hayvan sever müşteri de kazandırdı, hayvandan hoşlanmayan ya da çekinen müşteri de kaybettirdi. Kayıp mavi için helali hoş olsun, bize sığınanları geri çevirme yok, onu çok seviyoruz Koltukları her gün süpürüyoruz tüyü fln kalmasın diye, inşallah bu sene bir çok üye arkadaş ile tanışır mavi de :) Görüşmek dileğiyle. |
|
|
|
@Antor hocam, işletme sahibi olarak ben sizin muhatabınızım restoranda, ben olduğum vakit her daim sizi sıcak kanlı bir şekilde karşılamak isterim. Ancak çalışan genç garson arkadaşlarım DH'den gelindiğini duyunca benim gibi sevinmeyebilir, veya önemsemeyebilir, hatta yeni başlayan biriyse bilmiyor dahi olabilir... Ancak ben veya ben yok isem yerimde olacak yetkili kişi bu konuda tam bilgiye sahiptir. Burada bireysel olarak restoranı temsil ediyorum, ancak her çalışan arkadaş sıcak kanlı olmayabilir, neticesinde robot değil hiçbiri, benim için önemli olan siz DH den gelen misafirlere göstereceğim benim misafirperverliğim ve garson arkadaşlarımın görevlerini 4 4'lük yapmaya çalışmaları. @Ottoman_PoweR hocam çok teşekkür ederiz yorumunuz için ve iyi dilekleriniz için. @karakteristik61 hocam yolunuz bir gün düşerse Ankara'ya beklerim, en azından çay kahve içeceğiniz bir durak oluruz :) @murekkep yalamis kesinlikle katılıyorum. Askerde istanbullu bir çok arkadaşla tanıştım. Net şekilde adamların ufku benimkinden geniş. @korkusuzlardan teşekkür ederiz hocam yorumunuz için. Dediğiniz gibi yol parası da gerek arabayla, gerek toplu taşımayla, gerçek anlamda bir gider oldu. |
|
@Sar1Lac1 doğrudur hocam :) yorumunuz için teşekkür ederim, DH turuncusu ile büyüyen internet bebelerindenim @azraelhusam çok teşekkür ederim hocam vakit ayırıp detaylı yorum bıraktığınız için. Her bir madde doğru, dediğiniz gibi tıka basa pandemiden önce de doldurmuyorduk, bu sene de doldurmayacağız. Dediğiniz gibi %100 dakik bir servis söz konusu değil, ama elimizden geldiğince hızlı hareket ediyoruz, plan yapıyoruz. İnşallah bu sene de beklerim sizleri. @getbusy06 çok teşekkürler hocam inşallah bu sene tanışırız. Tanışma konusuna değinmişken, dostlar bazen ben de çekiniyorum tanışmaya gelirken, acaba tanışmak istiyorlar mı, acaba rahatsız eder miyim? diye bazen soruyorum kendime, neticesinde gelmiyorum tanışmaya, Sakın ola aman geldik sallamadı demeyin, geldiğinizde dediğim gibi ben tanışmaktan , hal hatır sormaktan çok keyif alıyorum, bazen ama diyorum belki fiyatı iyi buldular geldiler, belki rahatsız edilmek istemiyorlar düşüncesinde olabiliyorum. Aksi şekilde asla düşünmeyin. @DoDoking çok teşekkürler hocam yorumunuz için. @Emrah_d yahu Emrah hocam nerelerdesin sen :)) Pandemi öncesi ara ara uğrardınız, çok uzun zaman oldu, anne baba iyiler mi ? bu sene ailecek ağırlamak isterim sizleri. |
|
Ankara'da olsam mutlaka gelirdim. Hayırlı işler bol kazançlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
2019 yılında ben ve ailemde 3 kişi gitmiştik ve memnun kalmamıştık yaşadığım problemi resimlerle paylaşmıştım hatta, umarım düzelmiştirde gidenler memnun kalır yazdığım yorum ve görsellerlin linki https://forum.donanimhaber.com/ankara-cukurambar-da-iftar-menusu-3-dh-ozel-39tl--138095711-13 ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|