Şimdi Ara

Ankara-çorum arasi yol tarifi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
11.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: namredips

quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

Memleketime(Tokat-Zile) gittiğim güzergah. Samsun yoluna çıkacaksın, sırasıyla Kayaş, Lalahan, Hasanoğlan, Elmadağ, Kırıkkale, Balışeyh, Delice, Sungurlu, ben sungurludan sonra Alaca tarafına dönüyorum. Siz ise Çorum tabelasını takip edeceksiniz.
    HGS ye felan gerek yok. Kayaş çalışkanlar petrole kadar kameralar var 70 km hız sınırlı. Lalahan ile Kırıkkale arasında her an her yerde radar olabilir aman dikkat.

ben haziranda istanbuldan alacaya gidcem..merak ettiğim yolun durumu nasıl?..bozuk mu,iyi mi..gerçi yeni duble yol yapılmış ama..gidip gelenler daha iyi bilir diye size sorayım dedim..sungurlu alaca arası nasıl?duble yol mu?yoksa aracı çok hırpalar mı?yol durumu hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim..teşekkürler..

Hocam Sungurlu ya kadar yol iyi, duble yol. Sungurlu-Alaca arası tek gidiş gelişe düşüyor biraz virajlı mevkiler var ama yol aşırı derecede bozuk değil.

• ankara çorum arası nasıl gidilir ?

ankaradan lpg-mazot yada benzinini alıyorsun,elmadağ yolunu takiben, kırıkkale,sungurlu üzeri çoruma ulaşacaksın.

Chery kimo 1.3 lusso
  • aman dikkat et radara hafif tümsekten geçiyorsun önünü göremiyorsun yokuş bittiğinde bir anda radar karşında ççok tuzak var dikkat et
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: namredips

quote:

Memleketime(Tokat-Zile) gittiğim güzergah. Samsun yoluna çıkacaksın, sırasıyla Kayaş, Lalahan, Hasanoğlan, Elmadağ, Kırıkkale, Balışeyh, Delice, Sungurlu, ben sungurludan sonra Alaca tarafına dönüyorum. Siz ise Çorum tabelasını takip edeceksiniz.
    HGS ye felan gerek yok. Kayaş çalışkanlar petrole kadar kameralar var 70 km hız sınırlı. Lalahan ile Kırıkkale arasında her an her yerde radar olabilir aman dikkat.

ben haziranda istanbuldan alacaya gidcem..merak ettiğim yolun durumu nasıl?..bozuk mu,iyi mi..gerçi yeni duble yol yapılmış ama..gidip gelenler daha iyi bilir diye size sorayım dedim..sungurlu alaca arası nasıl?duble yol mu?yoksa aracı çok hırpalar mı?yol durumu hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim..teşekkürler..

Hocam Sungurlu ya kadar yol iyi, duble yol. Sungurlu-Alaca arası tek gidiş gelişe düşüyor biraz virajlı mevkiler var ama yol aşırı derecede bozuk değil.

Teşekkür ederim..

• Arkadaşlar güncel radar bilgisi var mı? Eds 50 km mi? Bu yoldan ilk defa gideceğim ama bu kadar radar olduğunu hiç bilmiyordum. Kırıkkaleye çok giderim, radara hiç denk gelmedim ama çorum yolunu bilmediğim için biraz tereddüt ettim doğrusu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Genellikle ilçe giriş çıkışlarında karşılaşabilirsiniz.Tüm yol duble, hava koşullarında buzlanmalar görüleceği için hız sabitleyip risk almanızı önermem.Hız sabitlemede risk oluşturuyor buzlu yüzeylerde dikkatli olmanızı öneririm.İyi yolculuklar
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.