Şimdi Ara

Ankara Çiğdem mahallesinde bomba patladı!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çiğdem mahallesinde bomba patladı...gördüğüm kadarıyla beyaz fiesta patladı ama yangın vs çıkmadı sadece yanık kokusu var burada bayağı bir insan topluluğu var...olay yeri ekibi-ambulans gelmiş durumda...ev resmen başıma yıkılıyor sandım...İnşallah kimseye bişey olmamıştır...

• DHHA bildirdi
  • çiğdem mahallesi bahçelievlerin neresinde kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muammer el-Kaddafi

çiğdem mahallesi bahçelievlerin neresinde kalıyor

Yuh Ankara bilgisine bak
  • 1 nisan biteli çok oldu
  • ankara nerde beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: █Loading...

ankara nerde beyler

bursada hocam ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKELETER

quote:

Orijinalden alıntı: Muammer el-Kaddafi

çiğdem mahallesi bahçelievlerin neresinde kalıyor

Yuh Ankara bilgisine bak

valla 'çiğdem' diye hep dolmuşların üstünde görüyorum ama nerede olduğu hakkında hiçbir fikrim yok
  • Haber doğru bu arada. Polisler hala orada nedenini bulmaya çalışıyorlar. Haberlere de düştü zaten olay. 5-6 ekip arabası itfaye ambulans her şey var. Gerçi itfaye gitti 10 dk önce.

http://www.dha.com.tr/ankara-balgat-cigdem-mahallesinde-bulunan-ozel-bir-aracta-patlama-meydana-geldi-son-dakika-haberi_293805.html
  • Forumun yaş ortalaması belli olmaya başladı...Olay gerçektir arkadaşlar ama terör olayı değildir...arabanın sahibi 2 kız arabanın içindeymiş galiba şarhoşlarmış arabadan 6-7 tane çakmak çıktı......çakmakla ne yapıyorlarsa artık.....ama çakmağın patlamayı tetiklemesi çok saçma geliyor...arabanın bagajı ve tavanı havaya kalkmış durumda...kızların birinin saçı yanmış galiba ambulanslar geldi ilk yardım için etraftaki arabaların camları tuzla buz oldu...cam parçaları etrafa saçıldı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.