Şimdi Ara

Ankara Cankaya Karatas, Mühye , Yakupabtal ,Yaylabag Proje ve Imar bilgileri (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
29
Favori
83.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bülentt75

    merhaba,

    karataş 229 parselde 150m2 yerim var satmak istiyorum.
    ederi ile bilgi verebilirmisiniz ?

    şimdiden teşekkürler,



    Merhaba 229 parsel bölgenin sevilen bilinen parsellerindendir. M2 fiyatı 155 165 lira aralığında eder düşüncesindeyim. Satmaya karar verirseniz yatırımcılarımızdan fiyat alır size sunarım.


    Ankara Arsa Toptancısı Yücesan 0551 907 95 95
  • çankaya karataş ta babadan kalan 200 m yeri satacağım. veraset ilamı aldım. intikal işlerine başlayacağım. adanada bu işi halletmek istiyorum. vergi ilişiği kesmek için RAYİÇ BEDELİ yazısını bağlı olduğu belediyeden almak gerekiyormuş. bunun başka bir çözümü var mı? ya da işlerin nasıl yapıldığını bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tughuman

    çankaya karataş ta babadan kalan 200 m yeri satacağım. veraset ilamı aldım. intikal işlerine başlayacağım. adanada bu işi halletmek istiyorum. vergi ilişiği kesmek için RAYİÇ BEDELİ yazısını bağlı olduğu belediyeden almak gerekiyormuş. bunun başka bir çözümü var mı? ya da işlerin nasıl yapıldığını bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.

    Merhaba günümüz şartlarında Adana'dan burada ki belediye işlerinizi halledemezsiniz fakat evrak takibi işi yapanlar bu işi sizin yerinize takip edebilir. Arayın yardımcı olayım.
  • merhaba karataş bölgesi 140 parsel durumu ve ederi hakkında bilgi verir misiniz?
    Şu an ki m2 fiyatı nedir yardımcı olursanız çok sevinirim.iyi çalışmalar dilerim.
  • İl Ankara

    İlçe Çankaya

    Mahalle/Köy Karataş

    Parsel 558

    Tapu Alanı 3,110.00 m2

    Nitelik Bahçe



    Merhabalar.

    Yukarıda bilgilerini yazdığım arsa ile ilgili son fiyat ve imar durumu nedır.

    Bilgi verirseniz sevinirim.

    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asilelf

    merhaba karataş bölgesi 140 parsel durumu ve ederi hakkında bilgi verir misiniz?
    Şu an ki m2 fiyatı nedir yardımcı olursanız çok sevinirim.iyi çalışmalar dilerim.

    Merhaba 140 parsel proje içinde olup su anda m2 fiyatı 275 285tl aralıgındadır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MComart

    İl Ankara

    İlçe Çankaya

    Mahalle/Köy Karataş

    Parsel 558

    Tapu Alanı 3,110.00 m2

    Nitelik Bahçe



    Merhabalar.

    Yukarıda bilgilerini yazdığım arsa ile ilgili son fiyat ve imar durumu nedır.

    Bilgi verirseniz sevinirim.

    Teşekkürler.

    Merhaba 558 parsel proje dısında yeri fena sayılmaz. Şu an 130- 135 lira civarında alıcı bulabilirim.

    Ankara Arsa Toptancısı Yücesan 0551 907 95 95
  • Kıymetli forum üyeleri,

    Bugün basında çıkan bir haberi sizlerle paylaşmak istiyorum.

    http://www.haberankara.com/kanal-ank...amlandi/58987/

    Yakında çok güzel gelişmelerin olacağı görüşümün hala arkasındayım. Bölgedeki gelişmeleri takip edenler, arsa değeri bakımından da bu düşüncelerimi anlıyordur. Son 6 ayda bile ne büyük değişimler olduğu ortadadır.

    Güzel günlerde buluşmak ve yıllardır emeklerimizle aldığımız arsalarımızın en kısa sürede hak ettiği noktalara gelmesi dileğiyle...

    Saygılar,
  • volkitolki06 V kullanıcısına yanıt
    volkitolki06 paylaştığın bilgi için teşekkürler. Bölgeye ve Ankara'ya hayırlı olsun.



    Ankara Arsa Toptancısı Yücesan 0551 907 95 95
  • Bugünkü haberler bölge için çok sevindirici belediye meclisininde belirttiği gibi önümüzdeki ayda yüklenici firma belli olursa bölge için beklenecek tek adım ilk kazmanın vurulması olacaktır. Tahminlerimin 3 ay uzaması referandumdan dolayı olduğunu görmekteyim umarım artık herşey istediğimizdende hızlı olur. Saygılar...
  • iyi günler karataş 196 parsel hakkında fiyat ve imar durumu bilgisi alma şansım varmı acaba satmayı düşünüyorum
  • Değerli forum üyeleri merhaba,

    Geçtiğimiz gün Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde bir karar alındı. Karar metni şöyle:

    14- Plan Ankara Şehir Planlama Parselasyon İnşaat Danışmanlık Enerji Turizm San. Tic. Ltd. Şirketi tarafından verilen 16.03.2017 gün 41826 numaralı dilekçe ile; Büyükşehir Belediye Meclisinin 19.11.2005 gün 2876 sayılı kararıyla onaylı “Yakupabdal, Karataş, Yaylabağ Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı” (KDGPA) olarak ilan edildiği, yine söz konusu alanın Belediyemiz Meclisinin 12.08.2016 gün 1610 sayılı kararıyla KDGPA ilanı yönünde yeniden karar alınarak Bakanlar Kurulu onayına sunulduğu, belediye meclis kararında KDGPA ilanı amacının “Belediye; düzenli kentleşmeyi sağlamak, beldenin konut, sanayi ve ticaret alanı ihtiyacını karşılamak amacıyla belediye ve mücavir alan sınırları içinde, özel kanunlarına göre korunması gerekli yerler ile tarım arazileri hariç imarlı ve alt yapılı arsalar üretmek; konut, toplu konut yapmak, satmak, kiralamak ve bu amaçlarla arazi satın almak, kamulaştırma yapmak, bu arsaları trampa etmek, bu konuda ilgili diğer kamu kurum ve kuruluşları ve bankalarla iş birliği yapmak ve gerektiğinde onlarla ortak projeler gerçekleştirmek” şeklinde belirtildiği ancak 1/100.000 ölçekli 2038 yılı Ankara Çevre Düzeni Planında söz konusu bölgenin ağaçlandırılacak alan, tarım alanı vb.. kullanım alanları olarak planlandığı belirtilerek dilekçe ekinde gönderilen ve Karataş mahallesi Çevre otoyolu dışında kalan alanın tamamının “Kentsel Gelişme Alanı” olarak planlanması istenildiği,

    - Belediyemiz Meclisinin 12.08.2016 gün 1610 sayılı kararıyla KDGPA olarak öngörülen alanın Çevre Düzeni planında “Kentsel Gelişme Alanı” olarak planlanan alan içinde kaldığı, itiraz dilekçesinde “Kentsel Gelişme Alanı” olarak plana işlenmesi talep edilen alanların Belediyemiz Meclisinin 12.08.2016 gün 1610 sayılı kararıyla öngörülen sınır ile uyumlu olmadığı, bu sınırların dışında oldukça büyük bir alanı kapsadığı, ayrıca Çankaya İlçesinin mevcut nüfusu ve 2038 yılı projeksiyon nüfusu karşılaştırıldığında mevcut konut arsa stoklarının yeterli olduğu ve yeni konut alanlarına ihtiyaç olmadığı bu nedenle talebin uygun olmadığı,

    Hususları tespit edilmiş olup, yapılan değerlendirmede; Belediyemiz Meclisinin 2017/116 sayılı kararıyla onaylı “1/100000 ölçekli Ank.Çevre Düzeni Planına” yapılan itirazların 14.maddedeki Kentsel Gelişme Alanı konulu itirazın kabulü ile diğerlerinin imar Dairesi görüşleri doğrultusunda “kısmen kabulü, kısmen reddi” ile ihtiyaç duyulan gerekli düzeltmelerin de “onayı”na ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu oylanarak oyçokluğu ile kabul edildi."

    Bu karar hepimizde ilk başta "acaba?" sorusunu akıllara getirdi. Bazı sosyal medya sitelerinde de bir panik havası olduğunu görüyorum.

    Öncelikle kararın yazım dili hakikaten çok karışık ve net bir sonuç çıkarmakta zorlanıyor insan. Gerek ilgili kanallarımla gerekse hukuki olarak kararı inceleterek sonuç çıkarmaya çalıştık.

    Benim buradan algıladığım, panik havasının aksine olumlu bir karar alındığı. Bu karardan Karataş'ın tamamının plana alınması ve konut alanı olarak ilan edildiği şeklinde sonuç çıkıyor. Bakın, son paragrafta, "14.maddedeki Kentsel Gelişme Alanı konulu itirazın kabulü" ifadesi var ki kritik nokta bence burasıdır. Bu ifade ile 14. maddede bulunan "Karataş mahallesi Çevre otoyolu dışında kalan alanın tamamının “Kentsel Gelişme Alanı” olarak planlanması istenildiği" kararının kabul edildiğini ortaya koyuyor. Yani sanıldığının aksine bu kararı ben çok olumlu bir gelişme olarak okuyorum. Lütfen içiniz rahat olsun.

    Kanal Projesi'nin de altyapı çalışmaları tamamlandı ve kısa zaman içerisinde yapımına başlanacağı açıklandı. Bu durum da ayrıca bölgeye değer katacaktır.

    Daha ne diyelim? Aylardır bahsediyorum, yine sözümün arkasındayım. Bu bölgede güzel gelişmeler oluyor ve olmaya da devam edecek.

    Herkese saygılarımı sunuyorum. Güzel günlerde görüşmek dileğiyle...




  • Arkadaşlar imara acilmasi ilk basta imar dairesi red etmiş. Cok büyük yük getireceginden dolayı. Ama Karataş'ın tamamı imara açılacak kararı onaylandı. Bir usteki karar yanlış anlaşıldı. Kimse panik yapmasin net bilgidir. Arsası olanlara hayırlı olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa1403 -- 25 Mayıs 2017; 14:27:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sincan tarafında savunma sanayi kurulacak idi ne oldu acabA?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkitolki06 aynen katılıyorum hayırlı ve güzel haberler gelmeye devam edecek. Kesinlikle karamsarlığa kapılmamak lazım, Otoban altı yol çalışmaları hızla devam ederken ve KARATAŞ mahallesinden çevre yoluna direkt bağlantı olacağı kararı açıklanmışken bir haber daha vereyim ÇANKAYA Günenpark Kentsel Dönüşüm Alanı'ndaki yerleşim yerleri, Turan Güneş Bulvarı ile Doğukent Caddesi'ne bağlanıyor. Büyükşehir Belediyesi, konutların bulunduğu bölgeyi Turan Güneş Bulvarı'na bağlayan yolu asfaltladı. Bu yol otoban altı imarlı bölümden Karataş üzerinden Ankara çevre yoluna bağlanacak. Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın, bölgedeki yapılaşmadan dolayı Turan Güneş'te yaşanan trafik yükünü azaltmak amacıyla geçen sonbaharda başladığı çalışma kapsamında, toplam 2,1 km uzunluğunda 2 gidiş 2 geliş yol ve üstünde de 134 metre uzunluğunda viyadük yer alıyor. Projenin, Sinpaş Konutlarının bulunduğu yerleşim yerlerinden Turan Güneş bağlantısına kadar olan kısmı asfaltlandı; yakında tretuvar, beton bariyer ve peyzaj çalışmalarına başlanacak. KAYNAK: DHA


    ANKARA ARSA TOPTANCISI YÜCESAN 0551 907 95 95



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NosWagen -- 2 Haziran 2017; 18:34:2 >




  • merhaba
    y.abdal 1414 ve 875 nolu parsellerı ıcın bılgısı olan varmıdır
    yakın zamanda bır ımar beklentısı varmıdır
    alım onerırmısınız
  • arkadaşlar herkese merhaba.

    yaklaşım 2 sene önce biz bu proje içi bölgeden yer aldık. sonra dediler ki imar çıkınca burası baya değerlenecek, güzel olacak...vs detayları geçiyrum.

    bir kaç ay sonra imar geçti tapularımızı bir süre sonra aldık...vs

    sadede gelirsem eğer, benim anlamadığım, biz burayı aldık, metrekare fiyatlarında aman aman hiç bir değişiklik olmadı. yahu 2 sene geçti, burası çankaya'da bir bölge, neden böyle oldu beraber aldığımız arkadaşarla bir türlü anlam veremiyoruz. bizimle beraber sincan gibi yerden uçta bucakta arsa alanlar oldu adamlar 2 katı değerine sattılar, biz alalı 2 sene oldu, proje içinde güzel bir alan, ama bir türlü istediğimiz değere çıkmıyor.

    ilan vermediğimiz yer kalmadı neredeyse. ankara'nın kıçı kırık yerlerinde bile arsalar değerlendi maul fiyatlara gidiyor bizim bu güzel yerdeki arsalarımız neden bir türlü değerlenmiyor anlamak mümkün değil. bir çoğumuz acil satmak istiyoruz, adam aramış benim 2 sene önce aldığım fiyattan istiyor:)

    bölgeyi iyi bilen, bu durumun neden böyle olduğuyla ilgili fikri olan arkadaşlardanbilgi edinmek isteriz.

    iyi forumlar




  • Yakupabdal 527 parselde hobi bahçesi uygun arsamız bulunmaktadır. İlgilenenler iletisime geçebilir.

     Ankara Cankaya Karatas, Mühye , Yakupabtal ,Yaylabag Proje ve Imar bilgileri



    Gritürk arkadaşım biraz daha sabır. Arsanı suan için satma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mete_bey kullanıcısına yanıt
    dostum zaten istesek de satamıyoruz. onu geçtim benim anlamadığım konu tam olarak başka

    herhangi bir yerden bile arsa alınsa çok güzel noktalara geldi yıl içerisinde, bizim 2 sene oldu hala fiyatı yükselmedi, neredeyse aldığımız fiyatları istiyorlar. bu normal mi? normal değil bence. yani gidip ücra köyden tarla alsak daha çok yükselirdi buradaki durumu ben bir türlü anlaymıyorum.

    nitekim antalya'de öyle laf olun diye aldığımız ücra bir yer vardı o bile 2 sene de "hadi satalım" diyeceğimiz noktaya geldi, ama burası ankara'nın çankaya sınırlarında imarlı arsa olmasına rağmen hala yükselmedi.

    ben olayın bu kısmını anlayamıyorum.

    saygılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gritürk

    dostum zaten istesek de satamıyoruz. onu geçtim benim anlamadığım konu tam olarak başka

    herhangi bir yerden bile arsa alınsa çok güzel noktalara geldi yıl içerisinde, bizim 2 sene oldu hala fiyatı yükselmedi, neredeyse aldığımız fiyatları istiyorlar. bu normal mi? normal değil bence. yani gidip ücra köyden tarla alsak daha çok yükselirdi buradaki durumu ben bir türlü anlaymıyorum.

    nitekim antalya'de öyle laf olun diye aldığımız ücra bir yer vardı o bile 2 sene de "hadi satalım" diyeceğimiz noktaya geldi, ama burası ankara'nın çankaya sınırlarında imarlı arsa olmasına rağmen hala yükselmedi.

    ben olayın bu kısmını anlayamıyorum.

    saygılar

    Ada parsel parsel paylaşmanız mümkün mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.