Şimdi Ara

Ankara-Bodrum/güllük rota tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkaf

quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

İyi de kim hakli

benim verdiğim bilgiler elle tutulur şeyler. 70 km yol çalışması ve 30-40 ortalama ile gidersin ve hala duble olmayan yollar var.(psikolojinin bozulması da cabası)

ben gittim pişman oldum. bir daha da çalışma bitmeyene kadar o yolu kullanmam.

70km yol çalışması nerede göster bakayım bana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TORSION

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

İyi de kim hakli

benim verdiğim bilgiler elle tutulur şeyler. 70 km yol çalışması ve 30-40 ortalama ile gidersin ve hala duble olmayan yollar var.(psikolojinin bozulması da cabası)

ben gittim pişman oldum. bir daha da çalışma bitmeyene kadar o yolu kullanmam.

70km yol çalışması nerede göster bakayım bana...

bir daha cidden YAZMAYACAĞIM

Milas-Yatağan yolunun 1-36 =36
    Muğla-Denizli yolunun 17-34 ve 49-55 =(17+6=23)23
    Muğla-Kale yolunun 25-33 =8

36+23+8=67 şimdi bu kmler arası yollarda tam bitiş ve başlangıç kmleride dahil edersen 6km de ordan gelir 73 km. o km ler gelmese bile 67 nin 70 den farkı yok.

• quote:

bir daha cidden YAZMAYACAĞIM

Milas-Yatağan yolunun 1-36 =36
    Muğla-Denizli yolunun 17-34 ve 49-55 =(17+6=23)23
    Muğla-Kale yolunun 25-33 =8

36+23+8=67 şimdi bu kmler arası yollarda tam bitiş ve başlangıç kmleride dahil edersen 6km de ordan gelir 73 km. o km ler gelmese bile 67 nin 70 den farkı yok.

Yukarıda yazdığın yerlerin açıklamasını yaptım kardeş.Milas-Yatağan 36km arkadaşı ilgilendirmiyor.Muğla-Denizli'deki çalışmalar trafiği kesmiyor,biraz yavaşlatıyor yeni gittim bu güzergahta.Diğeri için haklısın 8km'lik yolda aksama olacak ama abartmanın lüzumu yok.Yukarıda senin yazdığın güzergahtaki çalışmaları listeledim.

Senin tavsiye ettiğin güzergahta hem yol iyi değil,hem 150km civarı fazladan yol oluyor,İzmir'de akşam trafiğine bulaşacak Gaziemir tarafında,zırt pırt ışık var zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OceanMaster -- 29 Haziran 2013; 14:43:00 >

• Şuanda Bodrumdayım kesinlikle Afyon Denizli Aydın Çine Yatağan güzergahını kullanın.

Yol çalışması neredeyse yok ve yollar çok geniş Söke yolunda çok çalışma var

Aydın Merkez'den Bodrum giriş ışıklarına 1:30 saatte vardım hız yapmadan normal geldiğim halde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 senedir Bodrum'a sürekli gidip geliyorum birkaç kere söke üzerinden gideyim dedim gitmez olaydım hep pişman oldum o yol hem uzun hemde 10 senedir sürekli çalışma var bitirmediler gitti.

Dediğim güzergahdan giderseniz Çine de köftecilerde Mehmet Zengin de durun ama ben tokum derseniz Yatağandan 30 kilometre sonra beypınarında giderken yolun sağ tarafında Alabalık restorant vardır fazla pahalı değil ve serindir ağaçların altında su kenarında iyi yorgunluk atarsınız saç kavurma sotesini tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Şuanda Bodrumdayım kesinlikle Afyon Denizli Aydın Çine Yatağan güzergahını kullanın.

Aydın Merkez'den Bodrum giriş ışıklarına 1:30 saatte vardım hız yapmadan normal geldiğim halde

Bu Rotayıda dikkate alacağım. Sağolun.

• quote:

10 senedir Bodrum'a sürekli gidip geliyorum birkaç kere söke üzerinden gideyim dedim gitmez olaydım hep pişman oldum o yol hem uzun hemde 10 senedir sürekli çalışma var bitirmediler gitti.

Dediğim güzergahdan giderseniz Çine de köftecilerde Mehmet Zengin de durun ama ben tokum derseniz Yatağandan 30 kilometre sonra beypınarında giderken yolun sağ tarafında Alabalık restorant vardır fazla pahalı değil ve serindir ağaçların altında su kenarında iyi yorgunluk atarsınız saç kavurma sotesini tavsiye ederim.

Hocam inşallah saat 2civarı ulaşıp tesisin öğlen yemeğine yetişmeyi planlıyoruz. Ama yetişemezsek alabalıkçıya uğrayabiliriz.

• hocam şu an ülkemizdeki tüm yollarda bakım çalışması var o yüzden nerden gidersen git mutlaka çalışmaya denk gelirsin..

hadi çalışmayı geçtimde izmir üzeri bodrum ne ya yuuuhhhh diyorum ,bunu söyleyen arkadaşada pes yani ankaradan bodruma izmir üzeri gidilirmi insafff..

bide tutmuş savunuyor pes...

kuşadasına bile izmirden gitmiyorsun bide bodruma izmir diyor..

bırak hocam bırak sen afyon denizli muğla veya aydın devam et... yol uzun ve yorucu haberin olsun ayrıca en az 4 radar geçersin,denizli bu konuda manyak,denizlide radara dikkat,ayrıca sivrihisara kadar ortalama hız radarı var haberin ola...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenxoca -- 29 Haziran 2013; 15:48:21 >
  • quote:

Şuanda Bodrumdayım kesinlikle Afyon Denizli Aydın Çine Yatağan güzergahını kullanın.

Bilgi icin tesekkurler

• Ankara>Polatlı>Sivrihisar>Afyonkarahisar>Dinar>Denizli>Nazilli>Aydın>Bodrum>Güllük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonunuDusunenKahraman

Ankara>Polatlı>Sivrihisar>Afyonkarahisar>Dinar>Denizli>Nazilli>Aydın>Bodrum>Güllük.

Sağolun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara-Emirdağ-Bolvadin-Çay-Dinar-Denizli-Tavas-Kale-Muğla-Yatağan-Milas-Güllük
    İki haftada bir kullanıyorum.

• Emirdağ-Bolvadin-Çay yolu genel olarak duble yol değil ama gündüz seyahat edecekseniz, Afyon yolundan daha tenha oluyor ve yol da yeterince düzgün. Sadece asfalt iyi değil o yüzden biraz sesli olur. Ama Afyon'un içi zaten yolu 15-20dk fazladan uzatıyor ışıklar ve trafik yüzünden. Lastik sesi ve gidiş-geliş yol ile ilgili sıkıntınız yoksa kullanılabilir. Onun dışında Denizli-Muğla dağ yolunda çalışmalar devam ediyor ve yanılmıyorsam en son gördüğümde o yol haftada 1 ya da 2 gün kapatılıyor ve Denizli-Muğla yolunu Nazilli 'den veriyorlardı. Dikkatli olmanızı öneririm. En son 3 hafta önce Marmaris 'e gitmek için kullandım, bilgilerimin yeterince güncel olduğunu düşünüyorum.
  • Bana yol ustu lezzet noktalarindan. Yogurttan, tatlidan, kebaptan bahsedin dostlar.. :))

• quote:

Orijinalden alıntı: sigmaPI

Emirdağ-Bolvadin-Çay yolu genel olarak duble yol değil ama gündüz seyahat edecekseniz, Afyon yolundan daha tenha oluyor ve yol da yeterince düzgün. Sadece asfalt iyi değil o yüzden biraz sesli olur. Ama Afyon'un içi zaten yolu 15-20dk fazladan uzatıyor ışıklar ve trafik yüzünden. Lastik sesi ve gidiş-geliş yol ile ilgili sıkıntınız yoksa kullanılabilir. Onun dışında Denizli-Muğla dağ yolunda çalışmalar devam ediyor ve yanılmıyorsam en son gördüğümde o yol haftada 1 ya da 2 gün kapatılıyor ve Denizli-Muğla yolunu Nazilli 'den veriyorlardı. Dikkatli olmanızı öneririm. En son 3 hafta önce Marmaris 'e gitmek için kullandım, bilgilerimin yeterince güncel olduğunu düşünüyorum.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: boombip

Bana yol ustu lezzet noktalarindan. Yogurttan, tatlidan, kebaptan bahsedin dostlar.. :))

Buyrun hocam
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=48278990&p=16#77164972

• Bana ankara bodrum yolu lazim. Ardahan, trabzon, konya fln yaziyor orda

• İzmir üzeri
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

Bana ankara bodrum yolu lazim. Ardahan, trabzon, konya fln yaziyor orda

Türkiye geneli arıyorsunuz sandım kusura bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: sigmaPI

Emirdağ-Bolvadin-Çay yolu genel olarak duble yol değil ama gündüz seyahat edecekseniz, Afyon yolundan daha tenha oluyor ve yol da yeterince düzgün. Sadece asfalt iyi değil o yüzden biraz sesli olur. Ama Afyon'un içi zaten yolu 15-20dk fazladan uzatıyor ışıklar ve trafik yüzünden. Lastik sesi ve gidiş-geliş yol ile ilgili sıkıntınız yoksa kullanılabilir. Onun dışında Denizli-Muğla dağ yolunda çalışmalar devam ediyor ve yanılmıyorsam en son gördüğümde o yol haftada 1 ya da 2 gün kapatılıyor ve Denizli-Muğla yolunu Nazilli 'den veriyorlardı. Dikkatli olmanızı öneririm. En son 3 hafta önce Marmaris 'e gitmek için kullandım, bilgilerimin yeterince güncel olduğunu düşünüyorum.

Geçen salı kullandım bu salı yine aynı yolda olacağım.1 hafta sonra yine aynı yoldan Ankaraya döneceğim.Çarşamaba-Perşembe günleri 13 ile 17 saatleri arası yloun trafiğe kapatıldığına dair uyarı 2 senedir orada ama daha bana dek gelmedi.Belkide ben bu saatler arası geçmediğimden olabilir.Karayollarından durum öğrenilebilir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.