Şimdi Ara

Ankara - Bisiklet grubu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankarada üniversite öğrencisiyim. Çalıştığım iş yerinde dışarı işlerine çoğu zaman bisikletle gidiyorum ve sürmekten çok zevk alıyorum ve kmlerce kullanabilirim. Ankara bu yazıyı okuyan belli bir grupla düzenli olarak gezi yapan veya yapmayı düşünen bir topluluğa ait olan bisikletçiler varsa lütfen özel mesaj veya sehit.zihni@gmail.com mail adresine ya da bu konuya mesaj atarak beni yönlerdirirlerse sevinirim. İyi sürüşler.

• Facebook'ta BGB Doğa Sporları diye bir arama yaptığında her haftasonu tur düzenleyen gruba ulaşırsın. Ondan başka Critical Mass var, birkaç küçük grup var. O küçük gruplarda it çakal oluyor. Ankara'daki en düzgün grup BGB'dir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araştıracağım peki sen o grupla herhangi bir aktivide yaptın mı?
  • Eymir, Mogan, ODTÜ Ormanı, Ahlatlıbel, Elmadağ ve Beynam'a gittim. Son zamanlarda katılamıyorum ama önümüzdeki sene yeniden birlikte tura çıkacağız inşallah. Zir Vadisi, Göksu, diğer gölet ve baraj gölleri, yakın ilçelerdeki tarihi ve doğal güzellikler, Kırıkkale grubun gittiği yerler. Grupta fotoğraflar var, bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 8 Aralık 2012; 16:15:56 >
  • Cayyolu PAB'a bekleriz (yazin]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost Buster -- 9 Aralık 2012; 19:50:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba İle İstanbul Gezisi
    12 yıl önce açıldı
    Ortak Araba, İzmir --> Ankara
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.