Şimdi Ara

Ankara atom bombası atılırsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başkentimiz Ankara'ya olası bir savaş durumunda çeşitli büyüklüklerde atom bombası atılırsa ne olur diye merak ettim ve sonuçlar çok vahim sizinle paylaşmak istedim. Aşağıdaki linkten çeşitli atom bombalarının harita etki alanlarını gösteren simülasyondan faydalandım .
    https://nuclearsecrecy.com/nukemap/

Davy Crockett

Tahmini ölüm 2,030 kişi
    Tahmini yaralanan 1,950 kişi
    155 mm çapında, 78 cm uzunluğunda, 23 kg ağırlığında, 4km menzilli, 20t etki gücüne sahip taktik nükleer silah. küçük bir geri tepmesiz top düzeneğinden fırlatılır. 50'li yılların başında abd ordusu için geliştirilmiştir ve dünyanın en küçük nükleer silahıdır. 

Litlee Boy

Tahmini ölüm 92,880 kişi
    Tahmini yaralanan 265,190 kişi
    3 m uzunlugunda, 70 cm capinda, 4 ton agirliginda olan, enola gay tarafindan 9600 m yukseklikten birakilarak hiroshimanin 580 m uzerinde patlatilan, 15 kiloton etki gücünde fizyon atom bombasıdır kendisi.

Fat Man

Tahmini ölüm 100,660 kişi
    Tahmini yaralanan 271,240 kişi
    3.25 m uzunlugunda, 1.5 m capinda, 4.5 ton agirliginda, nukleer materyali plütonyum, 20 kiloton etki gücünde olan ve nagazaki atılan atom bombasıdır.

W-76

Tahmini ölüm 286,420 kişi
    Tahmini yaralanan 823,260 kişi
    Savaş başlığı olarak kullanılan bu bomba 164 kg ağırlığında 100 kiloton etki gücüne sahip. Çekirdeği döteryum ve trityum güçlendirilmiş nükleer materyali plütonyumdur. Trident II denizaltilarinda kullanılmak icin tasarlanmış. Amerika ve Ingiltere'nin envanterinde bulunuyor.

Kuzey Kore 2017 test ettiği atom bombası

Tahmini ölüm 378,590 kişi
    Tahmini yaralanan 952,590 kişi
    150 kiloton tnt etki gücüne sahip olduğu ve 10 bin kilometreden fazla menzille sahip olduğu öngörülüyor. Kuzey Kore bu denemenin ilk termonükleer silahı olduğunu söylemiş. Termonükleer silahlar atom patlamasının daha büyük bir patlama yaratmak için ikinci bir füzyon sürecine girdiği nükleer silahlar sınıfına giriyor.

W-87

Ankara atom bombası atılırsa Ankara atom bombası atılırsa

Tahmini ölüm 544,610 kişi
    Tahmini yaralanan 1,148,690 kişi
    W87, bir Amerikan termonükleer füze savaş başlığıdır. Muniteman 3 kıtalar arası balistik füzeler için tasarlanmıştır. 69 cm uzunlunlugunda ve tabanı 56 cm genişliğine koni bitiminde bir savaş başlığıdır. Anladığım kadarıyla s400 gibi 21 başlık ayni anda ateşlene biliyor ve bir birinden bağımsız farkli hedeflere yönelebiliyor.
    Devamı yarin 🖐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jerry smith -- 25 Aralık 2018; 23:42:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• keçiörene gelmiyosa sıkıntı yok
  • Hiçbiri sincanı vurmuyor... Atarlarsa direk buraya atsınlar da varla yok olalım.
  • Yaw he he csb + blok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dünyada köle yarışı var birader. biri diyo o benim kölem, öbürü diyo o benim kölem.
    amerikanın kölesine kimse el uzatamaz merak etme.
    biz ölürsek bizi sömürenler napıcak?
    ha amerika ile ters düşeriz ozaman hemen rusya kucağına oturmalıyız diğer türlü iş zor.
  • Her yıl açılıyor herhalde şu konu
  • Ankara atom bombası atılırsa

Olay budur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.