Şimdi Ara

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
51
Favori
174.359
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Efendim yukarıda sadece arka ve yan cam filmleri için fiyat verdim.Fiyatlara ön görüş camı dahil değildir. Ön görüş camı için Avangart fiyatı 100 TL, Global fiyatı 200 TL'dir.
  • Hyundai İ30 android multimedya sistem

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası

• Merhaba Honda Civic fd6 için multimedya fiyatı nedir? Android ve yanları tuşlu model arıyorum 10 inçlik olmayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eraysgt kullanıcısına yanıt
    Merhaba FD6 için android çeşitlerimiz.

• Tek firma 2 şube mi çalışıyorsunuz

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası
  • Bu firmayla aynı sırada yer alan multimedia dünyası diye bir yer var. Orada multimedya cihazı taktırma gafletinde bulundum. Cihaz takılırken aracın iç kısmını çizdiler. Ayrıca multimedya cihazı takılırken daha iyi bir geri görüş kamerası takılması için ısrarda bulunmaları üzerine bende bu taleplerini kabul ettim. Fazladan para vererek ürünü taktırdım. Akabinde ilk yağmur yağdığında ürün su aldı ve göstermemeye başladı. Firmaya ürünü değiştirmesi için gittiğimde, ürünün değiştirilmesi halinde de aynı sorun olacağını söylediler. Bende madem ürün böyle sorunlu neden benim aracıma bu ürünü taktınız dediğimde sessiz kaldılar. Ürünün değiştirilmesi için ısrar etmem üzerine kamerayı değiştirdiler, ancak bu seferde kameranın takıldığı yerdeki parça çıkarılırken parçanın tırnaklarını kırdılar. Yine kamerayı japon yapıştırıcısı ile yapıştırdıklarından yapıştırdıkları yer eski ürünü çıkarırken deforme oldu. Bu kadar aksilik yetmezmiş gibi değişim sonrası takılan üründe ilk yağmurda su aldı. Ben bu kadar kötü işçilik ve bu kadar kötü bir esnaflık görmedim.

Kamera sorununu yurtdışından aldığım kamera ile çözdüm. Sağolsun Vay-vay oto teypten Eray Bey yardımcı oldu, kameranın montajını yaptılar. Daha öncede cam filmi yaptırmıştım, filmlerde birkaç sorun olmuştu, hemen yenilediler ve sorunun çözümü için elinden geleni yaptılar. Esnaf var esnaf var.

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası

• Fluence 5 yıl garantili Global cam filmi uygulamamız.

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası

• kadir78 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, farklı firmalarız. Emr hesabıyla ilgilnen arkadaş kendi konusu diye yazmış
  • Selamun aleyküm hayırlı satışlar dilerim ustam. 2013 model Dacia Dokker aracıma cam filmi yaptırmak istiyorum 149 TL mi?
  • A N K A R A kullanıcısına yanıt
    Aleyküm selam, 149 TL 5 camlı standart otomobil için geçerli. Aracınızda ekstra 2 cam mevcut ve fiyat 210 TL'dir.
  • Bmw X3 android sistem montajımız.

• Ford Focus 3 MCA android multimedya sistem montajımız.

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası

• Ford Fiesta android multimedya sistem montajımız.

• Peugeot 308 android multimedya sistem montajımız.

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası

• Passat B6 android multimedya sistem montajımız.

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası

• Ford C-max android multimedya sistem montajımız.

• VW Jetta android multimedya sistem montajımız.

• VW Logo kamera montajımız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vay-vay -- 20 Aralık 2019; 11:12:53 >
  • Merhaba sıfır c5 aircross araç için kaput ön çamurluklar farlar ve ön tampon için şeffaf folyo ile kaplama ücretini söyleyebilir misiniz? Birde komple kaplatırsak ücret ne olur? poliüretan ve pvc olarak iki farklı fiyat verebilirseniz sevinirim. İyi çalışmalar.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.