Şimdi Ara

===>>ANKARA/ ACİL SATILIK P4 3.06 +ANAKART LGA775 +RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

- Intel LGA775 Pentium 4 CPU
    - Intel 915P chipset
    - PCI Express Architecture
    - AI NOS
    - AI NET2
    - Dual-Channel DDR400
    - High Definition Audio
    - Serial ATA RAID

49 TL

INTEL P4 524 3.0 LGA 775 1MB (fanı mevcut)

59 TL

KINGSTON 3 ADET 512 MB DDR 400MHZ

adeti 25 TL 3 ü 65 TL

öncelikli tercihim ankara içi elden teslim, kargo olacaksa önce havale veya eft, takas düşünmüyorum

istenirse 300w psu takılı P4 ATX kasa da mevcut
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

ilanlarim herzaman terbiye ve kurallar çerçevesinde yoruma açiktir.
  • pm

Orjinalden alıntı: artemisbd

fiyat piyasa degerinin üstünde kalmış.nerden baksanız o parçalar 4 yıl civarıdır.

arkadaşım lütfen ezbere konuşmayalım, fiyatların ne civarda olduğunu öğrenmek için önce bir forumun içini sonra saibinden i, gittigidiyoru bir kurcala istersen.

bu işlemcinin değeri piyasada ortalama 70 tl , anakartınsa 60 tl nin üstünde

bu fiyatların üstünde ben sana 30 tane ilan linki atayım, sen bana altında 3 link bulailirmisin acaba

• o işlemciyi 70 satarsan bana da haber ver. piyasası 70 ytl imiş. allah allah o zaman gittigidiyorsa sat kardeşim. işlemcinin 70 ytl etmesi tamamen saçmalık.e2160 lar 60-70 arası gidiyor. senin işlemcin onlardan iyiyse veya öyle zannediyorsan bilemem.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
  • quote:

Orjinalden alıntı: IeVeN

o işlemciyi 70 satarsan bana da haber ver. piyasası 70 ytl imiş. allah allah o zaman gittigidiyorsa sat kardeşim. işlemcinin 70 ytl etmesi tamamen saçmalık.e2160 lar 60-70 arası gidiyor. senin işlemcin onlardan iyiyse veya öyle zannediyorsan bilemem.

arkadaşım sen okuyabiliyormusun veya okuduğunu anlayabiliyormusun, benim fiyatım 59 lira, benim söylediğim gayet açık eğer fiyat belirlemede piyasaya bakacaksan, bunu yeri başta dh sonra sahibinden, gittigidiyor gibi sitelerdir,

lütfen ciddi alıcıysan teklifini yap, yoksa laf karmaşası yapma!

Referans: MENEME2002, mkoyuncu @ öztin @ toshieee @ sinan70 @ semih_kelleci @ fotifoti @ mikail13 @ Emrah_Tr @ beyyin @ comanchee @ Authority @ aRDaa @ speedy35 @ leren @ huso @ EXPANDER @ papagan @ caglar_22 @ ersanersan1981 @ number_oen @ iorfa @ thxdolby @ gkntr @ yalnızkral @ K0rkunc @ yavuz2020 @ killuminati @ nessu @HATUKAY @ asm1303 @ azelea öztin @ bukowski @ egungorler @ rommy6719 @ IeVeN @ monq @ hiickimse @ turxboy @ ozgboy @ tiCCky @ Dogukan3535 @ ünaL® @ farukxtm @ Abdurrahman HacıKerimoglu @ R@N @ uneura

İLETİŞİM İÇİN ; :salihbaris_@hotmail.com
    tel: 0542 257 49 76

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.