Şimdi Ara

Ankara 1 -2-3 Ytl den hurda, eski vs.vs.vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde elime geçen birçok şeyi satmayı veya karşılığında işime yarayacak şeylerle takas etmeyi düşünüyorum.
    Takas boş Dvd, 20-40 gb harddisk, Agp fansız ekran kartı veya önereceğiniz birçok şey olabilir.
    Resimlere tıklayıp daha detaylı görebilirsiniz. Tüm resimler ürünlerin şuanki durumunun resmidir.
    Liste aşağıdaki gibidir. Fiyatlar gayet uygundur, çünkü evde tutmak istemiyorum, birilerinin işine yarasın.
    Toplam 47 Ytl etmektedir. Pazarlıksız 45 Ytl'dir. (pazarlık yapmak isteyen olursa celeronlarda 25 kuruş inebilirim.)
    En önemli şart tek tek satılmayacaktır.Yer Ankara. Elden teslimi konuşuruz. Şehir dışı yok, zaten kargo parasına değecek birşeyde yok.

1) 10 Gb arızalı disk (galiba kafa atma problemi vardı)
    1 Ytl

2) 1 kutu dolusu ıvır zıvır 210 mb çalışan Hdd, 256kb isa ekran kartı, bozuk faxmodem, 3.5 fdd çalışıyormu hatırlamıyorum, kasa arkası usb aparatı, mouse kabloları, seri kablo vs vs
    2 Ytl

3) 2 adet floppy çalışıyorlarmı hatırlamıyorum açıkçası enaz biri çalışmasıyor olması lazım.
    1 Ytl

4) 1 kutu dolusu daha ıvır zıvır, 2 tane 486 cpu, chipset soğutucu, 2 anakart arkası, power parçaları, problemli bir fax modem (bazen hat almıyordu galiba)
    2 Ytl

5) 2 adet mouse
    1 Ytl

6) 3 adet cd rom 32x enson hatırladığım çalışıyordu, 2 tanesi bozuk. Üçü birden 2 ytl
    2 Ytl

7) 1 kutu daha: bolca ses kablosu, video kablosu, 2-3 tane bozuk kulaklıklı microfon (kabloları bozuk), 3-5 wattlık anfi devresi, 1 tanede bozuk anfi devresi, çalışan mini radyo hediye

3 Ytl

8) 4 adet ethernet kartı 3 isa, 1 pci, çalışıyorlardı hatırladığım... tane yarım liradan
    2 Ytl

9) Analog Uydu alıcısı. Çalışmaktadır ama ne işe yarar derseniz ben bi ara Turksat ve Hotbird u bulmak için kullanmıştım.
    Olmadı içindeki power kısmı ve kutusu bi iş için kullanılır.

2 Ytl

10) Arçelik Lnb (çalışıyormu bilmiyorum) 2.el aldım ama kullanmadım hiç.
    Bedava

11) 20lik Cd lik
    1 Ytl

12) Com kablosu (eskiden 2 pc arası bağlar multiplayer oyun oynardık, Warcraft)
    1 Ytl

13) 5.25" disket kutusu artı içindeki cdlerde bedava
    1 Ytl

14) Çalışır durumda Dvd-Rom 8x LG DRD-8080B (1999 yılı üretimi) 3-5 ay öncesine kadar kullanıyordum. -R veya +R lerden birini okumuyordu yanlış hatırlamazsam.
    3 Ytl

15) Çeşitli fanlar, kimi iyi durumda
    2 Ytl

16) HP Deskjet 600 Kartuşu tek siyah. Yıllardır durduğu için kurudu. Kablosu-adaptörü dahil.

Hayrına 2 Ytl

17) IDE kabloları (40 pin)
    1 Ytl

18) Infrared Com bağlantı, arasanız bulamazsınız ama bende var işte.
    Ne işe yarar derseniz bir zamanlar SkyStar'ı kummanda edeyim diye buldum bi yerden, internetten günlerce yazılımlar araştırdım, com'dan gelen infrared bilgileri ile Winamp veya başka yazılımları kontrol etmeye yarayan. Bi türlü tam adapte edemedim. İsteyen olursa bulduğum yazılımları da cdye çekip vereyim.
    1 Ytl

19) Creative infra cd-rom. Kumandasını bulamadım. Denemek için bi power'a bağladım, enazından müzik cdlerini okuyor, şuan Hepsi'nin Pepsi albümünü dinliyorum. Kulaklık - power - cd hariç.

2 Ytl

20) Infrared kablosuz mouse (toplu) A4Tech 2 adet AAA pille çalışır, Sağlamdır tam lazım olduğu zaman pil bitmesinden müzdarip olmaktan mütevellit bir kenarda duruyor artık.
    3 Ytl

21) ISA ses kartı, çalışıyor diye hatırlıyorum, deneme şansım yok pek.

1 Ytl

22) PCI S3 Trio 64 1 veya 2 Mb
    2 Ytl

23) Radyo teyp, Radyosu güzel çalışıyor, ses düğmesi kırık, bir hoparlörü yok. Tak fişe radyo dinle, fena değildir aslında, evde badana boya işi yaparken iyi gider. Diğer ürünlere göre biraz pahalı olacak ama hoş görün artık.
    4 Ytl

24) Yine pahalı bir ürün. Agp ekran kartı 4 mb Sis 6326, xp otomatik tanır ama xpde gerçekten yavaş kalıyor. Avantajı Tv outu var.
    4 Ytl

25) Slotket
    1 Ytl

27) Slot Celeron, biraz tamir görmüş ama çalışmaktaydı, galiba Cel 300 idi.

1 Ytl

28) Soket Celeron 400 soğutuculu

1 Ytl

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

enazından müzik cdlerini okuyor, şuan Hepsi'nin Pepsi albümünü dinliyorum.

quote:

Tak fişe radyo dinle, fena değildir aslında, evde badana boya işi yaparken iyi gider. Diğer ürünlere göre biraz pahalı olacak ama hoş görün artık

Yorumlar güzel
    Çok güzel nostaljik ve renkli bi topik olmuş.Eski günleri hatırladım 486lar S3 Trio'lar falan ey gidi ey.Umarım hepsini satarsınız

• Teşekkürler,
    Bu arada gittigidiyoru gezerken nostaljik bilgisayarlar (bakınız) bölümünü gördüm, bende eski Atari 800-XL, 386-sx günlerine döndüm.

Şayet Playstation 1 i olan arkadaş varsa oda takas olabilirim. Yıllardır oyun oynamadım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alvatraz -- 25 Ocak 2007; 11:04:46 >

• kablolar arasndan seçmece ya da karma paket var mı

şaka bir yana yer nerde pm leyin de adres olark gelip bi bakalım,
    malum müze gibi ev görmeden olmaz
  • @Alvatraz iyi sabretmiş , bende de aynı miktarda benzer malzemelerden vardı , 2004 'e kadar dayanabildim , kurtuldum sonunda ,bir adet MMX166 ve celeron çekmecede duruyor belki anahtarlık yaparım demiştim ama fırsatım olmadı
  • Aklıma geldikçe yazayım. Takas için ASP.NET 2.0 destekli hosting paketide olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000'e kadar 2. el veya 0 araç
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.