Şimdi Ara

ANKAPARKTAN MELİH KADAR MANSUR YAVAŞ DA SORUMLU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
3.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben linç etmeyecegim. Ama parkın durumu konusunda Mansur Yavaş daha onceden bize bilgi vermeliydi. Ben Ankara'da oturmadiğım için bilemiyorum durumu. Belki de söylediklerinde haklısın. Devraldığında ne durumdaydı şimdi ne durumda bilemiyorum. Bence buradaki hata ilk geldiğinde bakın parkın halı diye gözümüze sokmaliydi durumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • borçlanan bir işletme nasıl sağ kalabilir ki? ayrıca önce borçlanayım, çalışırken de peyder pey bu borcu kapatırım mantığı ile hareket edecek olmak, hak ihlali demektir. bu noktada şunu da sormak lazım: elektrik borcu vardı da kazanılan para nereye gitti? işçisine mi, suya mı, bakım onarıma mı, güvenliğe mi parkı işletenin cebine mi.. yani az para geldi, kabak da başkent elektriğe mi patladı diyecektim ama mansur'a kadar varmış. ilginç  

• Beş para etmez yapılar onlar hepsi prefabrik (yani fabrikada hazırlanıp getirilen metal iskelete giydirme) öyle sağlam, evladiyelik birşey yok hani var onlar da teleferik direkleri aslında bayağı sağlamdır. Başka da sağlam yer yok. Kendi kendini imha edecek kadar kalitesiz ve düşük seviyeli yerler. Bakıyorsun 500-1000 yıllık yapılar hala sağlam ve aktif kullanılabiliyor ama günümüz teknolojisi herhalde ekolojik olduğundan olsa gerek 1-2 yıl içinde ışık ısı ve nem etkisi ile çözünüp doğada kayboluyor.

Zaten orada amaç bir şeyler yapmak değil o kadar parayı göz boyayıp sistem dışına çıkartmaktı. Onu da halledip parkı kendi kaderine terk ettiler. Amaç ta ne kadar uzun süre elde tutarsak o kadar zaman kazanırızdı. Zamanı kazanıp izleri silebildikleri yere kadar sildiler. Şimdi de birileri gelmiş şöyleyken böyleydi de böyleyken şöyleydi deyip hedef saptırıyorlar. Sallayın gitsin. Gerizekalıya söylesen olayların ne olduğunu bilir savunmaz bile de işte laf olsun beri gelsin.

Sonra ardından algı yönetimi devam eder .

bunlardan daha iyisi mi var.

diğerleri bunlardan farklı mı

Cehape de aynısının farklı rengi

Kanmayın bu laflara. Klasik yönlendirme taktikleri. Youtube de anlatılıyor bu konular ders olarak.

• GoSSgO G kullanıcısına yanıt

Yıllardır anlatıyor adam siz oradan duymadıysanız yapacak birşey yok. Sizin haberiniz olmadı diye yapmadı demek mi oluyor.

• Sozuak S kullanıcısına yanıt

Demek ki hocam etkili olamamis. Ülkede yüzlerce gündem var. Ben bir günde akp nin kaç tane pisliğini ihanetini takip edebilirim? Biz de herşeye yetisemeyebiliriz. Ama bunu şimdi daha etkili anlatmış ki şimdi duyuyoruz. Ben zamaninda anlatmadigini iddia etmiyorum. Ama anlatmak var anlatmak var. Belediyeyi devralan akpli olsaydı bunu ülkenin ana gündemi yapardı. Yanlış anlaşılıyor olabilirim ama aynı saftayiz. Muhalefetin hata lüksü yok. Yerli ve milliler ülkeyi paylaştırıp satıyor.

• Gel ben sana anlatayım Zafer Partisi seçmeni.

Diyelim ki dedenin dükkanı var, bana kiralamış. Neyse deden öldü dükkan sana kaldı. Ben çok düşük kira ödüyorum. Aynı caddede aynı dükkan 50 birim ben ödüyorum 1 birim. Dedeni hep kandırmışım, deden göz yummuş vs... Bana diyorsun ki çık. Ben diyorum çıkmam. Benim daha 5 yıllık kontratın var. Zorla çıkartacak halin yok ki. Mecbur mahkemeye vereceksin ve mahkemenin sonucunu bekleyeceksin. Ben batmışım, dükkan kapalı, sana ne? Sana kontratta yazan kirayı ödüyorsam sana ne?

İkinci konu, evini bana kiraya vermişsin, bana burası benim evim bu gece burada yatacağım diyebilir misin? Diyemezsin değil mi? Aynı şekilde usta gönderip evin şurasını tamir ettireceğim de diyemezsin. Benim izin vermem lazım. Ha ne yapabilirsin? Beni beni mahkeme kararıyla çıkartırsın. Çıkarttıktan sonra neden olduğum zararlar için de ayrıca tazminat davası açarsın. Mahkeme uzun sürüyormuş, yapacak bir şey yok. Bekleyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 26 Temmuz 2022; 3:10:10 >

Yazılı olunca kızgınlıkla yazmış gibi görünüyor olsam da öyle değil. sorun yok. Teşekkürler.

• Mamak Belediye Başkanı ve AKP Ankara Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Murat Köse, "Ankara Büyükşehir Belediyesi meclisinde bir önerge vererek, komisyon marifeti ile Ankapark’ta oluşan zararın tam olarak tespit edilmesi ve sorumluların cezalandırılması açısından oluşan kamu zararının ödenmesi konusunda Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağımızı ifade etmek istiyorum" dedi.

AKP heyeti, maliyeti 801 milyon dolar (14 milyar TL) olduğu ortaya çıkan ve 18 Temmuz'da Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen, AKP’li Belediye Başkanı Melih Gökçek döneminde yapılan Ankapark'ta basın açıklaması düzenledi. Ankapark'a sahip çıkan AKP heyeti, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ı zarardan sorumlu tuttu.

www.odatv4.com
    AKP heyeti Ankapark'ı gezdi: Ankapark'ın sorumluları cezalandırılmalı
    https://www.odatv4.com/siyaset/akp-heyeti-ankapark-i-gezdi-ankapark-in-sorumlulari-cezalandirilmali-245843

• Mansur Yavaş ile ankapark ın halinin uzaktan bile bir alakasi yok. Konu sahibi Hamza arkadaş yanlış anlama beni ama eğer Mansur mahkeme kararı gelene kadar parkın kapısına kolunu dayasa bu akp medyasi ne fantastik hikayeler yazar, birinin agzindan ne çirkin iftiralar duyardık.

Ayrıca Mansur'un konuyla hakikaten alakası yok. Yani işin içinde akp olmasa dahi oraya yine müdahale edemezdi. Parkın kurulmasından da batmasından da şu anki halinden de tamamen akp sorumlu, Melih Gökçek sorumlu. Boşuna tartisiyorsunuz.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Park belediyede değildi. Adamlar defalarca kanıtlarla açıkladı, defalarca basın toplantısı yaptı mahkeme kararlarını gösterdi. Belediyenin parka giriş izni yoktu defalarca istediler mahkeme 2 yıl sonra verdi o batık şirket yüz milyonlarca dolarlık parkı 50 bin tl teminat göstererek belediyenin girmesini engelledi.

Belediye orayı alalı 1 hafta olmadı. Melih Ankapark olayında çok büyük yanlış yapmadı hayatının en büyük ve en başarılı hamlesini yaptı. Herhalde en fazla bu projeden kazanmıştır... Plastik palmiye ağacı 20-30 bin dolar, yapılmayan teleferiğin parasının neredeyse tamamının iş bitmeden ödenmesi milyonlarca dolar, süngerden dinazor yapmış adamlar bildiğin bulaşık süngerinden dinazor yapmışlar bir de utanmadan AOÇ hayvanat bahçesinden getirdiler diyor yalan tabiki kendi açılış videosunda hepsi var o dinozorların.

Bir de televizyona çağırıyor. Buna kendi videosunu göstersen ''cinler montajlamış gerçek değil'' der. Abartmıyorum demişliği var. Bunları sonradan kendi aleyhine ''ceza göremez'' raporu almak için kullanabilir.

Tabi sen de bir trollsün muhtemelen halen CHP sorumlu diyorsun ulan ihalesini alan şirket MANSUR YAVAŞ öncesi AKP döneminde aldı üstelik 5 veya 6. ihalede anca teklif geldi proje için.

Ankapark açıldığında gitmiştim ben rezalet bir beton yığınıydı avm'nin üst katındaki oyuncakları dev çadırların içine koyup eğlence alanı yapmışlardı betonların arasında 2 saat yürüyerek diğer bloğa geçiyordun daha açıldığı gibi aletler bozuk olduğu için çalışmıyordu zaten Melih'in bindiği oyuncak bozulmuştu yürüyerek inmişlerdi rezillik...  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 30 Temmuz 2022; 23:50:24 >

Ben Ankaralıyım, Ankarada yaşıyorum. Ankapark faciasını saatlerce basın toplantısıyla anlattı, defalarca gündem oldu, en bilinen youtube habercilerinde konu oldu, iktidar basını dışında hepsinde bu rezillik boy boy gösterildi.

Ankaradaki akp'liler bile biliyor.

Hatta basın toplantısı çok ciddi kanıtlar ve suçlamalar içeriyordu twitter Türkiye gündemine oturdu.

Daha ne yapsın hocam? Her fırsatta anlattı adam. Rezil bir ülke rezil bir medya bu kadar oluyor.

• 110 Milyon liralık hırsızlık olmuşmuş, Belediye çürümeye terketmişmiş...Kışın kullanılamayacak, ayazıyla k.ç baş donduran dağ başı Ankara'nın ortasında böyle bir şeyin ne işi var? Adam 801 milyon doları bu lüzumsuz yere gömmüş onu sorgulayan yok!

• mantıksız konuştun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ÇağlarTosun Ç kullanıcısına yanıt

E denetim yapılmış sonucunda dava açılmış el konulmuş.

Belediye yargı makamı değil polis gücü değil yetkisi belli, yetkisi dahilinde her şeyi doğru yapmış,

• yavaşın kazandığı gibi oranın çöp edilceğini çürümeye bırakılcağını adım gibi biliyordum zaten klasik türkiye siyaseti. 

zamanında demirel ,ecevit kavgalarındanda çok kaybetti bu ülke birnin açtığı fabrikayı diğeri kapattırırdı bin türlü bahaneyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Ağustos 2022; 16:31:11 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Boş konuşma kerocan, işletme hakkı kimdeydikim verdi onu anlat.

• oraları bahaneler süpermarketi 1970-1980 lerde bol bol gördü bu ülke beklediğim şey %99.5 gerçekleşti süpriz yok çürümeye ve harabe olmaya bırakıldı tamemen bilerek ve kasten.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.