Şimdi Ara

ank. alınık 512 mb ddr400 ram 50 ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kingstom veya twinmos marka ram alınacaktı tarafımdan 512 mb ddr400
    ilgilenen arkadaşlardan pm bekliyorum ankara tercihimdir

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• arkaaşım belki kızacaksın ama ölü fiyat vermeyelim lütfen dediğin ramların sıfırları 100 ytl zaten...
  • hani senin bu teklifine kingston ve twinmos ram üzülüp alınacak diyim
    üstad yardımcı olayım,bu forumda bu fiyattan bırakın marka rami oem bile bulmanız çok zor eğer ram ihtiyacınız varsa teklifinizi gözden geçirinki işiniz görülsün
  • Tamam arkadaşlar, arkadaş çok düşük bi fiyat sölemiş, oem ramler 60 civarı gidiyor ama olaya birde şu açıdan bakın;

Arkadaşın ayırabildiği bütçe bu belki, ayrıca kimseyi de zorlamıyor 50 YTL ye verin diye. Belki gerçekten çok sıkışık bi arkadaşımız o fiyata verebilir, ama tabiki kingston yada twinmosların piyasası 70-75-80 civar, bunu inkar edemeyiz
  • edit:gereksiz bi laf ettim,gerekli belki ama yanlış anlaşılcak iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tribalenfeksiyon -- 6 Ocak 2007; 2:22:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: byted1

Tamam arkadaşlar, arkadaş çok düşük bi fiyat sölemiş, oem ramler 60 civarı gidiyor ama olaya birde şu açıdan bakın;

Arkadaşın ayırabildiği bütçe bu belki, ayrıca kimseyi de zorlamıyor 50 YTL ye verin diye. Belki gerçekten çok sıkışık bi arkadaşımız o fiyata verebilir, ama tabiki kingston yada twinmosların piyasası 70-75-80 civar, bunu inkar edemeyiz

75 -80 mi ?
    hoca naaptın yaa, o fiyat isteyenlerin ilanları haftalarca kalıyor,
    kingstonlar twinmoslar 60 ytl ye de satıldı burda hala da satılıyor, abartmayalım lütfen :)
  • 60-65 iyidir.512 ram için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orjinalden alıntı: byted1

Tamam arkadaşlar, arkadaş çok düşük bi fiyat sölemiş, oem ramler 60 civarı gidiyor ama olaya birde şu açıdan bakın;

75 -80 mi ?
    hoca naaptın yaa, o fiyat isteyenlerin ilanları haftalarca kalıyor,
    kingstonlar twinmoslar 60 ytl ye de satıldı burda hala da satılıyor, abartmayalım lütfen :)

Hocam sende haklısın ancak ben satılıp satılmadığından bahsetmiyorum, forumda istenen genel fiyatlardan bahsediyorum. 60YTL ye ö.b. garantili kingstonu twinmosu gördükmü TALİPLİSİ çok oluyor değilmi? O halde o ram UYGUN fiyatla satılmış demektir. O kadar RAM ilanı var, kaç tane 60 YTL lik ilan gösterebilirsiniz kingston için sizce? Yani forumda 60 a satılmış olması fiyatının o ettiği anlamına gelmez, her zaman böyle sıkışık arkadaşlar denk gelebilir...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.