Bildirim
ank. alınık 512 mb ddr400 ram 50 ytl
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
arkaaşım belki kızacaksın ama ölü fiyat vermeyelim lütfen dediğin ramların sıfırları 100 ytl zaten... -
hani senin bu teklifine kingston ve twinmos ram üzülüp alınacak diyim
üstad yardımcı olayım,bu forumda bu fiyattan bırakın marka rami oem bile bulmanız çok zor eğer ram ihtiyacınız varsa teklifinizi gözden geçirinki işiniz görülsün -
Tamam arkadaşlar, arkadaş çok düşük bi fiyat sölemiş, oem ramler 60 civarı gidiyor ama olaya birde şu açıdan bakın;
Arkadaşın ayırabildiği bütçe bu belki, ayrıca kimseyi de zorlamıyor 50 YTL ye verin diye. Belki gerçekten çok sıkışık bi arkadaşımız o fiyata verebilir, ama tabiki kingston yada twinmosların piyasası 70-75-80 civar, bunu inkar edemeyiz -
edit:gereksiz bi laf ettim,gerekli belki ama yanlış anlaşılcak iyi forumlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tribalenfeksiyon -- 6 Ocak 2007; 2:22:16 > -
quote:
Orjinalden alıntı: byted1
Tamam arkadaşlar, arkadaş çok düşük bi fiyat sölemiş, oem ramler 60 civarı gidiyor ama olaya birde şu açıdan bakın;
Arkadaşın ayırabildiği bütçe bu belki, ayrıca kimseyi de zorlamıyor 50 YTL ye verin diye. Belki gerçekten çok sıkışık bi arkadaşımız o fiyata verebilir, ama tabiki kingston yada twinmosların piyasası 70-75-80 civar, bunu inkar edemeyiz
75 -80 mi ?
hoca naaptın yaa, o fiyat isteyenlerin ilanları haftalarca kalıyor,
kingstonlar twinmoslar 60 ytl ye de satıldı burda hala da satılıyor, abartmayalım lütfen :) -
60-65 iyidir.512 ram için. -
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
quote:
Orjinalden alıntı: byted1
Arkadaşın ayırabildiği bütçe bu belki, ayrıca kimseyi de zorlamıyor 50 YTL ye verin diye. Belki gerçekten çok sıkışık bi arkadaşımız o fiyata verebilir, ama tabiki kingston yada twinmosların piyasası 70-75-80 civar, bunu inkar edemeyiz
75 -80 mi ?
hoca naaptın yaa, o fiyat isteyenlerin ilanları haftalarca kalıyor,
kingstonlar twinmoslar 60 ytl ye de satıldı burda hala da satılıyor, abartmayalım lütfen :)
Hocam sende haklısın ancak ben satılıp satılmadığından bahsetmiyorum, forumda istenen genel fiyatlardan bahsediyorum. 60YTL ye ö.b. garantili kingstonu twinmosu gördükmü TALİPLİSİ çok oluyor değilmi? O halde o ram UYGUN fiyatla satılmış demektir. O kadar RAM ilanı var, kaç tane 60 YTL lik ilan gösterebilirsiniz kingston için sizce? Yani forumda 60 a satılmış olması fiyatının o ettiği anlamına gelmez, her zaman böyle sıkışık arkadaşlar denk gelebilir...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X