arkadaşlar böyle kavga ederseniz metin 2 ye başlarım ciddiyim kaynağı falan boşverinde bazı champlar gerçekten düzeltilmeli mecazi anlamda üstbaş falan ashe sivir resmen rezillik bi graves e fizz e falan bakınca
quote:
Orijinalden alıntı: Drake_
quote:
Orijinalden alıntı: Emphaty
quote:
Orijinalden alıntı: Drake_
quote:
Orijinalden alıntı: ObiWanKenoobi
quote:
Orijinalden alıntı: UchihaEziği
Gene bir tartışmaya girme çabası içerisindesin. İlk olarak ceza alırsan çekmek zorundasın zaten. Seninde forumda velet diye adlandırdığın kişilerle ilgili bir sorun varsa mesajlarını şikayet edersin sataşmak zorunda değilsin.
sürekli amacım biriyle tartışmaya girmek değil be kardeşim. forumda genel olarak mesajlarım bellidir ne şekilde takıldığımı biliyorum bu seferki istisnai bi durum. neyse uzamasın fazla aşırıya kaçmalar başladı elemanların sabırları taştı sanırım. kimse unutmasın ki şu an internet ortamındayız. bu tip şeyler ciddiye alınmamalı sınır aşılmadıktan sonra
Kıvıramıyorsun boşuna uğraşma.
Kıvırıp kıvıramaması kendine , senin amacınsa karışıp ortalıgı kızıştırmak mı ? Manicial i destekliyorsan onun yazılarını alıntı yapıp ''+1'' yazman yeterli.
Ben, kaosu desteklerim.
Troll?!
quote:
Orijinalden alıntı: gangsta5959
arkadaşlar böyle kavga ederseniz metin 2 ye başlarım ciddiyim kaynağı falan boşverinde bazı champlar gerçekten düzeltilmeli mecazi anlamda üstbaş falan ashe sivir resmen rezillik bi graves e fizz e falan bakınca
Yenisin galiba sivirde ashede daha onceden duzenlenen champlar.sen sivir warrior princess skinindeki tipe bak bide simdikine bak.ta$ gibi
1 sene falan oluyo oynayalı lee sin geldiğinde alıp oyuna baya bi ara vermiştim hatırlamıyorum eski skini demekki o zaman şöyle söyliyeyim yav sarı ve siyah ne kadar alakasız renklerdir öyle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme