Şimdi Ara

Anivia Model Değişimi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar böyle kavga ederseniz metin 2 ye başlarım ciddiyim kaynağı falan boşverinde bazı champlar gerçekten düzeltilmeli mecazi anlamda üstbaş falan ashe sivir resmen rezillik bi graves e fizz e falan bakınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drake_

quote:

Orijinalden alıntı: Emphaty

quote:

Orijinalden alıntı: Drake_

quote:

Orijinalden alıntı: ObiWanKenoobi

quote:

Orijinalden alıntı: UchihaEziği

Gene bir tartışmaya girme çabası içerisindesin. İlk olarak ceza alırsan çekmek zorundasın zaten. Seninde forumda velet diye adlandırdığın kişilerle ilgili bir sorun varsa mesajlarını şikayet edersin sataşmak zorunda değilsin.

sürekli amacım biriyle tartışmaya girmek değil be kardeşim. forumda genel olarak mesajlarım bellidir ne şekilde takıldığımı biliyorum bu seferki istisnai bi durum. neyse uzamasın fazla aşırıya kaçmalar başladı elemanların sabırları taştı sanırım. kimse unutmasın ki şu an internet ortamındayız. bu tip şeyler ciddiye alınmamalı sınır aşılmadıktan sonra

Kıvıramıyorsun boşuna uğraşma.

Kıvırıp kıvıramaması kendine , senin amacınsa karışıp ortalıgı kızıştırmak mı ? Manicial i destekliyorsan onun yazılarını alıntı yapıp ''+1'' yazman yeterli.

Ben, kaosu desteklerim.

Troll?!

• quote:

Orijinalden alıntı: gangsta5959

arkadaşlar böyle kavga ederseniz metin 2 ye başlarım ciddiyim kaynağı falan boşverinde bazı champlar gerçekten düzeltilmeli mecazi anlamda üstbaş falan ashe sivir resmen rezillik bi graves e fizz e falan bakınca

Yenisin galiba sivirde ashede daha onceden duzenlenen champlar.sen sivir warrior princess skinindeki tipe bak bide simdikine bak.ta$ gibi
  • 1 sene falan oluyo oynayalı lee sin geldiğinde alıp oyuna baya bi ara vermiştim hatırlamıyorum eski skini demekki o zaman şöyle söyliyeyim yav sarı ve siyah ne kadar alakasız renklerdir öyle
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.