Şimdi Ara

AniSekai Fansub - Tüm Animeler Bir Çatı Altında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
2
Favori
3.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Doqac.

Kymophobia'nın da söylediği gibi bir "elindekiyle yetinmeyi bil" tutumu bir fansub grubunun bataklığa dönüşmesinden başka hiç bir şeye yol açmaz. Öyle bir bataklıktır ki, o yalnızca kendilerini tatmin etmeye çalışan egoist insanlar barınır. Fansub gruplarının var olmasının sebebi ülkesi için animeyi ulaşılabilen bir eğlence kaynağı haline getirmek, gerekiyorlsa yaptığı özenli ve dikkatli çevirileriyle övgüleri ve eleştirileri kabul etmektir. Yani kısacası fansub grupları gözleri kapalı bir şekilde onları takip edenlerin ne düşündüğünü ihmal ederek var olamaz.

Mrt180, zaten nerde çokluk orda karmaşa. Ekibinizde 5 çevirmeniniz olsun fakat mükemmel çeviri yapın her türlü gereken ilgiyi üstünüze çekersiniz. 100 kişilik saçma sapan bir çevirmen ekibiniz olacağına 5 kişilik kendini bu işe adamış ve yeniliklere adeta aç çevirmeniniz olsun bu yeter de artar bile. Söylendiği gibi; önemli olan çevirilen serinin fazlalığı değil, çevirinin kalitesi ve çevirmenlerin onları takip edenlere karşı izlediği tutumdur.

katılıyorum hacı tamamen zaten çoğumuz sıkıldık artık bu fansub şöyle şu fansub böyle muhabetterin den artık amacımız hazlı veya çok seri vermekten önce sakince iş yapmak ayrıca bu yanlış alaşıla bilir ama ben ve anisekai artık bu işi kendimiz için yapmaya başladık kendi istediğimiz serileri sevdiğimiz şekilde yapmak istiyoruz ve yapıyoruz da.

Çok şükür bizim bir derdimiz yok ama son birkaç günde yapılan yorumlar sitenin eski ekip ve hali göz önünde bulundurularak yapılmış gibi geldi bana ondan dolayı yazdım daha önceden de söylediğim gibi Anisekai 2.0 olarak ve çok daha iyi olarak karşınıza çıkmak istiyoruz yeni ekip yeni insanlar yeni tarzlarla umarım beğenirsiniz

Not: şu anda site olarak ilk önceliğimiz çeşitli sebeplerden ötürü bırakılmış serilerdir. K mangaları ile işe başlıyoruz hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt180 -- 19 Temmuz 2013; 17:46:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kymophobia

Yapın, tekrar konuşalım üzerine.

bir de Yandex Disk'e atın hazırladıklarınızı.
    Ya da Google Drive'a.
    Hata ikisine birden.
    Daha çok insana ulaşın.

Ve kendi çeviriniz dışında (eğer ki RAW üzerinde çalışıp, özel filtreler kullanıyorsanız gerçekten), ingilizce sürümlerin de çevirilerini ekleyin.
    Ulaşabileceğiniz kitleyi değiştirin.
    Ne var yani, yazarsınız "X grubunun çevirileri de ekli haldedir" diye.

Kesinlikle. Ayrıca başka grupların emeklerine verdiğiniz önemi göstermek sizi bir adım daha ileri götürür.
  • Sword Art Online çok iyiydi gerçekten.
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.