Şimdi Ara

Animevizyon - iOS Anime İzleme Uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iOS'ta yoldayken anime izleyebileceğim güzel bir uygulama bulamadığım için kendime bir uygulama yazdım. Daha sonra bu uygulamadan başkaları da yararlansın diye yayınlama kararı aldım.

Şimdilik 400'ün üzerinde anime ve 9000'in üstünde bölüm bulunuyor ancak eksikler ve ölü linkler olabilir. Bunları da sizlerden gelen talepler/bildirimler ile düzelteceğiz.

Bu talep/bildirim'leri animevizyonmobil@gmail.com adresine mail atarak ya dawww.facebook.com/animevizyonmobil sayfasından iletebilirsiniz.

Teşekkürler.

App Store Linki - > https://itunes.apple.com/tr/app/animevizyon/id968175915?mt=8&uo=4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bseh -- 8 Mart 2015; 23:23:05 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Animevizyon: iOS İçin Anime İzleme Uygulaması

Anime severler için iOS anime izleme uygulaması Animevizyon, anime içeriğinin geniş bir yelpazesine erişmeni sağlayan mükemmel bir seçenektir. İster en son popüler dizileri izlemek isteyin ister klasikleri yeniden keşfetmek isteyin, Animevizyon ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.

Türkçe Anime İzleme Uygulaması iOS

Animevizyon, Türkçe altyazılı anime izleyebileceğin bir uygulamadır. Bu, anime dünyasına yeni adım atanlar veya Japonca bilmeyenler için mükemmel bir özelliktir. Uygulama, en popüler anime dizilerinin ve filmlerinin sürekli güncellenen bir koleksiyonunu sunar.

iOS Anime İndirme

Animevizyon, çevrimdışı izleme için anime indirmene olanak tanır. Bu özellik, sınırlı internet bağlantısı olanlar veya animelerini hareket halindeyken izlemek isteyenler için idealdir. Uygulama, yüksek kaliteli videoları hızlı ve kolay bir şekilde indirmeni sağlar.

iPhone Anime İndirme

Animevizyon, iPhone'un yanı sıra iPad ve iPod touch'ta da kullanılabilir. Bu, en sevdiğin animeleri istediğin iOS cihazında izlemeni sağlar. Uygulama, tüm iOS sürümleriyle uyumludur ve sorunsuz bir izleme deneyimi sunar.

iPhone Anime İzleme Uygulaması

Animevizyon, iPhone'un için özel olarak tasarlanmış bir anime izleme uygulamasıdır. Kullanıcı dostu arayüzü, animelerini kolayca bulmanı ve izlemeni sağlar. Uygulama, sezgisel gezinme özellikleri ve özelleştirilebilir ayarları ile kullanımını kolaylaştırır.

Anime İzleme Uygulaması

Animevizyon, iOS cihazlarında anime izlemenin en iyi yollarından biridir. Geniş anime koleksiyonu, Türkçe altyazı desteği, indirme özellikleri ve kullanıcı dostu arayüzü ile Animevizyon, anime severler için mükemmel bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • En az ios 8.1 istiyor. IOS 7 olsa iyi olurdu. Ayrıca anime listesi m.turkanime.tv'nin aynısı gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 9 Mart 2015; 0:32:52 >
  • Bir sonraki versiyonda istenen iOS versiyonu dusmus olacak. Tum anime sitelerinde liste asagi yukari ayni, onun disinda apple'in politikalarindan dolayi 'ecchi' turundeki animeleri kaldirmak durumunda kaldim, eksikler vardir yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bseh -- 9 Mart 2015; 1:18:57 >
  • Mobil tarayicilarda anime izleme sitelerinde ki reklamlar ile ugrasmaktan bikmistim.

Iyi oldu bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bseh B kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı Apple'a onaylatırken animeler aynı şekilde var mıydı yoksa onaylattıktan sonra mı ekledin?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murtazakamil M kullanıcısına yanıt
    tamami vardi, hatta uygunsuz icerik de karismis araya reddettiler once :) , sonraki versiyonda onlari temizleyerek tekrar gonderdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ios 7 olmadığını görünce hevesim kursağımda kaldı.
  • Realizeyes R kullanıcısına yanıt
    Selamlar, ilk güncelleme ile bu sorun ortadan kalkmış olacak. Buradan da duyururum tekrar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.