Bildirim
Animelerden Çıkardığımız Dersler (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bişi unuttunuz her animede ki karakterlerin bir doğa üstü gücü oluyo ama bunu ilk defa kullanmışlar gibi yoruluyolar benim dikkatimi hep o çekmiştir 

_____________________________ Eğer bir sorun varsa çözümüde vardır.Çözümü yoksa eğer zaten o sorun değildir. -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheM -- 6 Ekim 2016; 2:15:47 >_____________________________ -

birtek sharinganım yok , sharingan'da olsa %100 buna benziyorum
chaise ablamıza yada şu sıralar yeni gelmiş olan eskişehirli bir kardeşimiz var ona sorabilirsiniz gördüler
_____________________________ -
10 11 yaşlarında bi capon veledi iseniz topa bi godunuz mu 3 4 km rahat gider (bknz:tsubasa
)
_____________________________ -
alla animelerden o kadar şey çıkardım ki hangi birini yassam? aklıma ilk geleni yazacak olursam bi kere sadece el kol mimik hareketleriyle insanı koparan hareketler kaptım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juggernaut -- 25 Temmuz 2007; 23:47:53 >_____________________________ MPx200+1gb sd high speed+wm2005 -
HORT :D
√ Oğlan kıza açıldığında kızda şaşkın bir ifade ardindan "Haa!" diye, kız oğlana hisleri hakkinda bahsedince ayni tepki yaninda "Aa-ahhh!" şeklinde ses çıkarmaları.
√ Erkeklerde kızlara karşı hep bir kol kanat germe söz konusu.
√ Sevdiklerini söylerken; " Ski nandaYOOOOOOO" diye uzatarak haykırmaları.
√ Karakterlerin şaşırdığı sahnelerde ağır çekimde şaşkın yüz ifadesinin gösterilmesi.Özellikle ihanet sahnelerinde.
√ Her ağza giren lokmada "Haa oişiiiiiii!" demeleri.
√ Azıcık iltifatta bile yüzün turp gibi kızarması.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umbrella Corporation -- 5 Ekim 2016; 0:00:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
-Kapitalizmin kirletmediği şey yoktur.Evet o kutsallaştırdığımız animelerde buna dahil.İş endüstri haline geldiğinde bölüm sayısı yarıya düşmüş 3.sınıf stüdyodan çıkan içi boş yapımlar mantar gibi türemiştir.Bu da haliyle sektörde kısırlığa neden olmuştur.Ergen tribi ya da uyduruk animasyonla bezenmiş aptal saptal özel güç serileri görür olduk ekseriyetle.Ya da her ikisi birden
-Bazı yapımları izlemeden önce iki kere düşünün.Özellikle 50 bölümün üstündeyse.Hemen insanlar övüyor ya da arkadaş önerdi diye atlamayın sizi uzun süre kilitler çok kaliteli serilerden faydalanmanızın önünü keser.Açıkcası naruto,bleach,fairy tail,katekyo hitman reborna harcadığım zamana acıyorum.Mangalarını okuyun
Sizi temin ederim değil 12 bölüm 30 dakikada kendisini ve anlatmak istediğini harika anlatan sanat eserleri var kıytı köşede olsa da
-Eğer izlemekle kalmayıp aktif olacaksanız anime çizgi film mi değil mi,ship gibi pleb muhabbetlere maruz kalacaksınız.Yabancı dil öğrenin ya da daha oturaklı platromlarda takılın ama oralar ölü siz en iyisi yabancı dil öğrenmeye bakın
-Elitist,klasik izleyici gibi ayrımlar mevcut hayatın her alanında olduğu gibi.Siz kendinizi kalıplara sıkıştırmayın
-Anime ne ki yeaa demeyin.Kimileri için ufuk açıcı detaylar yakalamak mümkün.Tabi siz Mirai Nikki ve tokyo ghoul gibi seriler için felsefe var hayatın anlamı orda triplerine girmeyin
-Animelerden Japonca öğrenmeye kalkmayın.Üzülürsünüz
-Genellikle harem serileri çöptür.Sadece özel bir ilginiz varsa izlemenizi tavsiye ederim
-Romantik komedilerde ya karakterler yüzeysel kalıp motivasyon eksikliği çeker ya da romantizm anlayışları yavandır.Bu türde ince eleyip sık dokumak lazım
-Shounen ya seinen tür değildir hitap ettiği kitledir
Not:tokyo ghoulun mangasından değil animesinden bahsediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 5 Ekim 2016; 1:11:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Hort güzel konuymuş. O da değil de ben başka bişi arıyordum bi türlü bulamadım. Konu başlığı neydi acaba? Aradığım şey animelerin vazgeçilmez kuralları
Mesela kocaman bir canavara hiçbir silah etki etmez ucu sivri bi kılıç gibi bir şey ile öldürmen gerekir :d
Edit: buldum galiba, ama sanki daha uzun bi liste daha vardı, bilen varsa söylesin lütfen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybe4you -- 6 Şubat 2020; 19:47:22 >
-
turkanime'nin forumundaydı galiba öyle bir şey hocam
linki buldum ama aynisiymis :https://forum.turkanime.tv/konu/76-anime-hakk%C4%B1nda-bilmeniz-gerekenler/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavenlyBlue -- 6 Şubat 2020; 21:55:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Teşekkürler hocam. Benim aklımda kalan madde buymuş :))
19 – şeytani kıvam yasası
...... ve sadece kılıç gibi keskin uçlu silahlardan etkilenirler.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt