Şimdi Ara

Animelerdeki sübyancılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu animelerdeki fiziki olarak oluşmuş ama 8-10-12 yaşlarında olan küçük kız çizme olayı artık beni rahatsız etmeye başladı ,
    belli başlı animelerde bu yok örneğin attack on titan,devilmycry,death note,tarzı vs animeler de yok ama şuan i steins gate izlerken farkettim.Koca adamın 8 yaşındaki bi kıza tahrik olması ve bunun altyazı ve mimik olarak eklemeleri beni rahatsız ediyor ki bunun gibi belli başlı bilinen animelerde bu tür sahneleri farkettim.
    Bu japonlardaki sübyancılık ensest fantezisi sizide rahatsız etmiyormu çünkü sağlıklı bir durum değil bu olay bilinçaltına bile işleyebilirki geçenlerdeki japonyada küçük kıza tecavüz edip öldüren 16 yaşında birinin haberini gördüm şahsen bu tarz şeyler fazla o bölgede.

not:yazım hatalarım ve imlam için kusura bakmayın beceremem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karthusnowulti -- 31 Ağustos 2015; 4:28:00 >

• Var öyle bir şey, öyle takıntıları olanlara lolicon diyorlar(Lolicon nickli bir arkadaş vardı forumda da ). Tabi savunulacak bir tarafı da yok Japon kültürünün izoleliğinden gelen karanlık bir tarafı diyelim. Ama japonya dünyanın en düşük tecavüz istatistiklerine sahip ülkelerinden beridir, bu yüzden göz yumuluyor. O dediğin haberin kaynağını merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiralik kettle

Var öyle bir şey, öyle takıntıları olanlara lolicon diyorlar(Lolicon nickli bir arkadaş vardı forumda da ). Tabi savunulacak bir tarafı da yok Japon kültürünün izoleliğinden gelen karanlık bir tarafı diyelim. Ama japonya dünyanın en düşük tecavüz istatistiklerine sahip ülkelerinden beridir, bu yüzden göz yumuluyor. O dediğin haberin kaynağını merak ettim.

http://www.internethaber.com/japonyadaki-seks-sapkinligi-kucuk-kizlari...-755701h.htm

amerikada bile yasakmış düşün
    dediğim haberi bulamadım internette,televizyonda görmüştüm bulursam biryerde buraya koyarım

• Karthusnowulti kullanıcısına yanıt
    Olay Japon kültürünün bunu ayıp karşılamaması, Amerikada yasaklanması bir şey ifade etmiyor o yüzden, zaten haberde de söylenmiş Japonların normal karşıladığı. Adamlar "Bu tarz şeyler sübyancılığı yaygınlaştırıyor ve normalleştiriyor"dan çok "Bu tarz şeyler sübyancıların başkalarına zarar vermeden kendilerini tatmin etmelerini sağlıyor" diye düşünüyorlar.
    Ek olarak eğer dediğin gibi bir tecavüz olsa ve bunun sebebinin o tarz anime-mangalar olduğu ispatlansa ülkede yer yerinden oynar emin ol. Ki son zamanlarda baya yasaları daraltıyorlar bakalım, bir 5 sene daha lolicon işinin yasal kalacaklarını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiralik kettle

Olay Japon kültürünün bunu ayıp karşılamaması, Amerikada yasaklanması bir şey ifade etmiyor o yüzden, zaten haberde de söylenmiş Japonların normal karşıladığı. Adamlar "Bu tarz şeyler sübyancılığı yaygınlaştırıyor ve normalleştiriyor"dan çok "Bu tarz şeyler sübyancıların başkalarına zarar vermeden kendilerini tatmin etmelerini sağlıyor" diye düşünüyorlar.
    Ek olarak eğer dediğin gibi bir tecavüz olsa ve bunun sebebinin o tarz anime-mangalar olduğu ispatlansa ülkede yer yerinden oynar emin ol. Ki son zamanlarda baya yasaları daraltıyorlar bakalım, bir 5 sene daha lolicon işinin yasal kalacaklarını sanmıyorum.

anladım teşekkür ederim
  • Anime'lerde sübyancılık diye bir olay yoktur, lolicon dediğimiz kavram vardır ki o da sübyancılıkla aynı şekilde işlenmediği gibi her Anime'de kullanılmaz. Okul çağındaki kızların bile kendi ayakları üzerinde durabildiği idealleştirilmiş yapıtlardır herşeyden önce Anime'ler. Bırak tecavüzü, bırak elle taciz yapmayı, kadının yüzüne vuran kocasını anında hapse attıran bir ülkeden bahsediyoruz. Ne cinsiyetçiliği? Neticede baskılanan herşey patlar bir yerde, örneğin toplu taşıma araçlarında taciz üzerine saysız hentai manga ve anime çıkmıştır ama gerçek hayatta bunun cezası o kadar ağırdır ki, insanlar kurguda böyle birşey okuduklarında/gördüklerinde bile bundan tahrik olamazlar. Netice kullanılmış iç çamaşırı satan otomatların olduğu, cinsel oyuncaklar üreten şirketlerin normal prime time dizilerine bile sponsor olbildiği bir ülke, mantıklı ve tabusuz düşünün, bunun topluma yönelik ne zararı var?

Yani eğer olayın fantezi yanı sizi rahatsız ediyorsa gerçek hayata neden bu yansımıyor, Japonun biri çıkıp mecliste "10 yaşındaki kızla evlenilebilmeli" filan demiyor?

Tam aksine asıl sübyancılığın daniskasını yapan ülkemiz ve diğer ortadoğu ülkeleri mi görünürde ahlak havariliğinin daniskasını yaptığı için mi Japon'lardan daha erdemliler? Bunu kendinize sorun lütfen.

Provokatif amaçlı konu olduğu için kilit.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafya - aşk içeren filmler
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.