Şimdi Ara

Anime Tarzı FPS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Beyler , Son Zamanlarda FPS Oyunlar Sarmaya Başladı Ama Grafikler Tatmin Etmiyor Beni ... BattleField Heroes , Borderlands , UberStrike Gibi Anime/Manga Tarzı Bir FPS Oyun Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz ? [ Konu Kapatılacak Ama Forumda Hiç Biryerde Bu Tarz Oyun Bulamadım Affola ! ]

• Bilen Yokmu ?
  • Kusura Bakmayın S4 Üde Yazmayı Unutmuşum Ama Onuda Oynadım Tatmin Etmedi Beni Tek Battle Field Heroes Güzel Oda Lobby Sistemi Ve Para Yatırmayanın Reyiz Olamaması Canımı Sıkıyor
  • Team Fortress 2'yi mutlaka denemelisin Oyun her hafta mutlaka güncelleniyor.Hatta haftayı geçtim haftada 2-3 defa güncellendiği bile oluyor.Oyunun zevk ve eğlencesini anlatmama bile gerek yok.Videolarını izlesen yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

Team Fortress 2'yi mutlaka denemelisin Oyun her hafta mutlaka güncelleniyor.Hatta haftayı geçtim haftada 2-3 defa güncellendiği bile oluyor.Oyunun zevk ve eğlencesini anlatmama bile gerek yok.Videolarını izlesen yeterli

TF2 Orjinal Alınmadan MultiPlayer Olmuyordu Sanırsam ? Yanılmıyorum Değilmi ? Oyuna Verecek Para Olsa Bende StarCraft Alacam

• orjinal almadan da oynanabiliyor ancak orjinal sunucular atıyorum 200 tane ise korsan şekilde arama yaptığında sağlıklı şekilde oynayabileceğin 10 yada 20 sunucu bulabilirsin.Ayrıca 15-20 TL öyle çok fahiş bir fiyat değil artık günümüzde.Hele ki bu derece sürekli güncellenen oyun için bence "bedava" diye bile nitelendirilebilir Bir defa alıp sağda solda güncellemesini aramadan herşey otomatik, tıkla gir mantığıyla senelerce kafan rahat bir biçimde oynamak var.Gözüm kapalı tavsiye ederim
  • Kredi Kartım Olsa Alırdımda Yok İşte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fallout tarzı oyun önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kredi kartına gerek yok.D&R mağazalarında bulabilirsin "The Orange Box" olarak.Media Market benzeri yerlerde de bulabilirsin.Birçok yerde satılıyor
  • D&R Da Bulamadım Ama Neyse Şans İşte
  • Ya peki vatan computerde var mı ? dr ye filan bakmadım ama çok sardı alıcam kredi kartımda yok oyunda giysi takasları filan oluyormuş çok severim öyle şeyleri ama bulamadım antalyada oturuyorum bilen varmı bunu satan yeri ?
  • bende tf2 oynamıştım net üzerinden cidden çok sağlam bir oyun kesinlike deneyin ecnebiler ile oyun iyi oluyor en azından bizim serverlarda ki çocuk beyinli salaklardan çok az var küfür etmiyorlar tam tersine eğleniyorlar
  • The Orange Box şuanda bulamıyorum net üzerinden bulabilsem alıcam bende leptopda iyi zmn geçirirm bari
  • bf heroes cok guzel ama server merver ısı delı edıyor
  • Bulletstorm oyna.. Silahlar ve silah geliştirmeleri çok güzel olan bir oyun.. Aksiyonu bol..

Ayrıca anime değil cartoon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.