Şimdi Ara

Anime satisi veya Hayrina anime dagitma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocam ben harddisk yollasam dolandirivilik olmadan guvenebilecegim icine 300 350 gb lik anime ddurabilecek ustatlar varmidir parali olursa ne kadara doldurursunuz harddiski hayrina yapan olursa ramazan ayinda mutlu olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardim edebilirim çok aşırı bir arşivim yok malum bilgisayarın hafızası iyi değil elimdekiler
    code geass
    naruto
    naruto shippuden
    samuraix
    tenjou tenge
    bleach
    tengen toppa gurren lagann
    katekyo hitman reborn
    Bu arada indirme konusunda pek bir sıkıntım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yondaime Hokage -- 22 Temmuz 2013; 18:57:43 >
  • Altta My Anime List var onda olan tüm animeler var az sayılır ama yavaş yavaş büyüyor arşivim. En kötü ihtimal ben yardım ederim sana. Ama çok sağlam arşivi olan kişilerde var bölümde.
  • HDD'ni yollarsan ücretsiz doldururum. 16 TB civarı arşivim var. HDD'im önceden çökmeseydi daha da fazlaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

HDD'ni yollarsan ücretsiz doldururum. 16 TB civarı arşivim var. HDD'im önceden çökmeseydi daha da fazlaydı.

şoka uğruyorum bu olay karşısında 16 TB sadece anime arşiv o.o dvd/blueray a basılıysa bunların görüntüsünü merak ediyorum :D anime seçme varmı anime konusunda yoksa ne olursa mı ? ben kaynak bulamıyorum torrent buluyorum seed az 720p-1080p arası indirip dvd ye basıyorum şuanki sistem bu şekilde

arşiv konusunda tavsiyelerini dinlemek isterim

• quote:

HDD'ni yollarsan ücretsiz doldururum. 16 TB civarı arşivim var. HDD'im önceden çökmeseydi daha da fazlaydı.

Hocam hdd mi yollati. 1 tb sizde en begendiginiz snimelerle doldurursunuz ama hocam guvenemiyorum yetkili falansaniz guvenebilirim nerelisiniz hocam elden teslim falan nasil yardimci olabilirsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronan.

quote:

Hocam hdd mi yollati. 1 tb sizde en begendiginiz snimelerle doldurursunuz ama hocam guvenemiyorum yetkili falansaniz guvenebilirim nerelisiniz hocam elden teslim falan nasil yardimci olabilirsiniz ?

10 yıla yakındır bu forumdayım, beni bilen biliyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_31446092/key_anime+yardim/tm.htm

Şu sıralar Hatay - İskenderun'a kesin dönüş yapmış durumdayım. Sadece kargodaki gidiş geliş ücretlerini (ki PTT kargo ile 5 lira filan) karşılamanız karşılığında HDD'nizi doldurabilirim. İlgileniyorsanız özelden konuşuruz.

@Titan
    Listemi henüz düzenleyebilmiş değilim ama bu hafta güncellemeyi tamamlayabilmeyi planlıyorum. O vakit seçersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 22 Temmuz 2013; 23:15:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vag-Com Turkce ariyorum yardim
    14 yıl önce açıldı
    kitap ariyorum ama bulamadim
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam açık adresinizi verirseniz gece animeleri çalmaya gelecem .16 tb nedir ya bende bluray disc işine girecem. Hdd çok zor oluyor
  • Ben de doldurabilirim. Akuma_Blade hocamda hatırladığım kadarıyla türkçe altyazılı değildi seriler bir o farkı olur o kadar o da gayet güvenilir biridir tereddüdün olmasın. Ankara'da oturuyorum ben de kargolarsan doldurup kargoya verebilirim ama ben 31-3 arası Ankara'da değilim onun dışında olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susanoo -- 23 Temmuz 2013; 9:43:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.