Şimdi Ara

Anime Replikleri (spoiler tehlikesi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
8.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Defense Devil

quote:

Orijinalden alıntı: murat.ksd

nedir bu ingilizce sevdası?

Sorma yahu , anlamıyoruz diye bir artistlik bir artistlik

Ayrıca @shadow44 tüm mesajlarını bir mesajında toplasan daha iyi olur bence.

• "Sevginin yanında fedakarlık doğdu, nefret doğdu, ve biz acının ne olduğunu anladık."

"Eğer birinin acısını paylaşmazsan, onu anlayamazsın.
    Ama sadece onları anladın diye, onlarla aynı fikirde de olamazsın."

-PAİN-
  • Yağmurdan nefret ediyorum gökyüzü hep ağlıyor.
    Yahiko

Buda çok iyi.
  • Hocam pardon msjları toparlayamadım silemiyorum.

Ama ingilizce bilmek artislik bir durum değildir arkadaşlar bana başlıkta ''replikler türkçe çevrilecek'' denmedi

ikinci olarak copy paste olayı değildir benim gibi anime-manga manyağıysanız her türlü kafanıza işler bu sözler
  • Estağfurullah hocam ne artistliği ben şakasına diyorum. Burdaki çoğu kişi benim nasıl ingilizce öğrenmeye hevesli olduğumu nasıl çalıştığımı bilirler. Ona mahsuben yazdım. Ayrıca ben mesajını şikayet ettim bölüm yöneticisi gelir tek mesaja toplar merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow44

'' A wolf will always be a wolf, the Shinsengumi will always be the Shinsengumi, and a manslayer will always be a manslayer, isn't that right, Battousai? ''

(Saito Hajime - Rurouni Kenshin)

• quote:

Orijinalden alıntı: [TR] P.E.K.E.R

quote:

Orijinalden alıntı: shadow44

'' A wolf will always be a wolf, the Shinsengumi will always be the Shinsengumi, and a manslayer will always be a manslayer, isn't that right, Battousai? ''

(Saito Hajime - Rurouni Kenshin)

Ooo bu harbiden güzeldi dün tekrar 30.bölüm
    deki kapışma sahnesini
    izledim orada söylüyordu

• Yaiden:"Biz insanlar böyle aptal yaratıklarız. Siz asil kurtlara benzemeyiz!
    Bağlanacak bir şeyimiz olmadan yaşayamayız.
    Nefret edeceğimiz bir şey olmadan,iğrenecek,kıskanacak bir şeyimiz olmadan...
    Sevecek bir şeyimiz olmadan..."

Wolf's Rain.
  • Ichigo , yağmurlardan nefret ederim. Bu dünyaya da yağmur yağıyor. Kalbin karmaşa içindeyken , bu gökyüzü bulutlanıyor. Üzgün olduğun zaman , korkunç derecede basit bir şekilde yağmur yağıyor. Bu yanlız dünyada yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun? Sadece yağmuru durdurmak için sana istediğin gücü veririm. Eğer bana güvenirsen , bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim. Ichigo , bana güven. Yanlız dövüşmüyorsun.

Ne yapıyorsun? Niye kaçıyorsun, Ichigo ? Hala beni çağırmadın. Yüzünü ileri çevir, Ichigo. Onu şimdi duyabiliyor onlam lazım. Kulaklarını tıkayan şey, yersiz bir korku. Düşman bir, sen birsin. Korkacak ne var ? Korkundan kurtul ! İleri bak ! İleri git ! Asla olduğun yerde durma ! Geri adım atarsan yaşlanacaksın. Tereddüt edersen öleceksin. Haykır... Benim adım... ZANGETSU !!!

Bleach/Zangetsu

• Bknz: İmzam.
  • Zura janai , Katsura da !
    Zura Janai , Captain Katsura da!
    Bousan janai , Katsura da !
    Onii-san janai , Katsura da !
    Onee-chan janai , Katsura da !
    Fruits Punch Samurai janai , Katsura da !
    Aitto janai , Katsura da !
    Baka janai , Katsura da !
    *beep* janai Katsura da !
    Katsura janai, Captain katsura DATTEBAYO !

diye gider bu ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByNeron -- 15 Eylül 2011; 14:03:42 >
  • In the end there is no greater motivation than revenge.
    Mello (Death Note)
  • Voooooooooooooooooooooooooooooooi!
    -Superbi Squalo
  • Kork! Bağır! Çığlık at!,kaçabileceğin biryer olmayacak,Ölümümde Sanat olacak Çünkü benim sanatım......PATLAMADIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • I'll bite you to death.
    Kyoya Hibari (雲雀 恭弥, Hibari Kyōya)
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutum9

Kork! Bağır! Çığlık at!,kaçabileceğin biryer olmayacak,Ölümümde Sanat olacak Çünkü benim sanatım......PATLAMADIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yalnız animenin orjinal seslendirmesi böyle olsaydı narutodan iğrenirdim bune böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: AMDPhenom

quote:

Orijinalden alıntı: umutum9

Kork! Bağır! Çığlık at!,kaçabileceğin biryer olmayacak,Ölümümde Sanat olacak Çünkü benim sanatım......PATLAMADIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yalnız animenin orjinal seslendirmesi böyle olsaydı narutodan iğrenirdim bune böyle

yoo bence güzel dulajlamışlar

• arkadaslar bende Ichigo vs Aizendeki Ichigo'nun mo yamö ni aizen miseteruyo korega saigo getsuga tensho da diyor ya onun tam repliğini yazabilir misiniz
  • İzlediğim tüm animelerde beni en çok etkileyen karakter, beni en çok etkileyen cümle...

Anime Replikleri (spoiler tehlikesi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -S.E.R.K.4.N-

arkadaslar bende Ichigo vs Aizendeki Ichigo'nun mo yamö ni aizen miseteruyo korega saigo getsuga tensho da diyor ya onun tam repliğini yazabilir misiniz

mo yamorishi yo ze aizen misete yaruzo kore da saigo no getsuga tenshou da ? olabilirmi aklımda böyle kalmış
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.