Şimdi Ara

Anime izlemek mi zorlaşmış yoksa bana mı öyle geliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2016'da hardcore animefanıydım ve çok rahatlıkla bir siteye girer anime izlerdim 1-2 tane video kaldırılmış yada silinmiş olurdu ama mutlaka bir şey bulurdum yada internetten herhangi bir siteden (en tercihim animearşivcisi diye bir site vardı çok iyiydi ne ararsan vardı) indirip televizyona atar rahatça izlerdim çok rahattı o zamanlar fakat sanırım site kapanmış ve eski sitelerde ki izlenme linkleride çoğu kırık yeni bir site buldum oradan yeni animeler indirdim televizyona attım fakat mkv olduğu için televizyonda açılamıyor ve bunu mp4 çevirmek lazımmış ne yapacağımı şaşırdım güzel bir sitede yok izlemek için anime izlemek mi zorlaştı yoksa ben geri mi kaldım .d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostDay2 -- 7 Nisan 2020; 10:13:4 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fabsublar artık kendi sitelerini kuruyor hocam. Genel olarak Anisekai, Adonis ve Puzzlefansub'un çevirileri güzel. Ayrıca animeseverler diye bir grup var. Ama çevirileri ne kadar iyi bir bilgim yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zorlaşan bir şey yok ben genelde nyaa veya animetosho'dan torrent indirir sonra da planetdp'den altyazı indiririm, altyazı paylaşılmamışsa da turkanime'den hangi fansubun çevirdiğine bakar sitelerine girer indiririm.

Zahmetsizce direk İzkemek istiyorsanız da turkanime.net veya anizm.tv siteleri var.

Orijinalden alıntı: Ginga Eiyuu

Zorlaşan bir şey yok ben genelde nyaa veya animetosho'dan torrent indirir sonra da planetdp'den altyazı indiririm, altyazı paylaşılmamışsa da turkanime'den hangi fansubun çevirdiğine bakar sitelerine girer indiririm.

Zahmetsizce direk İzkemek istiyorsanız da turkanime.net veya anizm.tv siteleri var.
    ^^ +1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingocd

İngilizce izlemek her zamankinden daha kolay. Horriblesubs direkt çekiyor cr veya funimationdan, çekemedikleri de nyaa'ya düşüyor.
    ...öte yandan streamcast'i olmayan serileri ve 70'lerin, 80'lerin veya 90'ların henüz çevrilmeyen serilerini çevirebilecek pek bir grup da kalmadı ortada. Queen Millennia serisinin çevirisi 13 yılda tamamlanmıştı örneğin.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.