Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (265. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Psikokinezist Sensei

Diceksin ki niye uğraşıyosun?Ben @çayşe abıla değilim.Hem ingilizce hem caponca bilmiyorum@çayşe abla bizi caponyaya götür

Heh beni caponyaya kim götürsün bu arada kendi iş yerimde babama istifamı verdim istanbula taşınıyorum ben de..marmaray projesinde japonca tercümanlık yapıcam...heheh..hayallerim gerçek oluyor şansım dönmeye başladı nazar değmesin..maşallah...
    bu arada istanbulda japoncadan özel ders almak isteyenler bana başvurabilir
  • Gerçek savaşçı silahıyla ölür ama asla silahıyla gösteriş yapmaz.

Kılıcını duvara asanları, dolapta CDlerinin tişörtlerinin yanına koyanları da gördük ya dünyanın sonu yakındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 9 Mart 2008; 18:16:00 >
  • @ChaiShe

ben sana bikerisinde msnde istanbulda iş bulursun demiştim

bekliyoruz efem istanbula
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akuma_Blade

Gerçek savaşçı silahıyla ölür ama asla silahıyla gösteriş yapmaz.

Kılıcını duvara asanları, dolapta CDlerinin tişörtlerinin yanına koyanları da gördük ya dünyanın sonu yakındır.

Taş banaydı sanırım...

Benimki her samurayınki gibi yatağımın baş ucunda...

@Anime Café sakinleri, bugün resim çekecektim ama gece uyumadığım için gündüz uykuya dalmışım daha yeni uyandım...
  • simdi cek @miko
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheM

simdi cek @miko

Valla ya çek miko ağlattın bizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Morfildor

quote:

simdi cek @miko

herkes merakla resmi bekliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

quote:

Orjinalden alıntı: Morfildor

quote:

simdi cek @miko

herkes merakla resmi bekliyor

+ 1

bende şovalye kılıcımı çekip koyim
  • Alın işte beah!!!... Kötü bir anımı yakaladınız, ne Hakama var ne de bişey...

İğrenç çıktım uykudan yeni uyanmış bir şekilde ama idare edin...

Doğru mu söylüyormuşum?...

• Son fotograf super olmus, karizma cikmis

Edit :"Taste The Blood of Dracula"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildog -- 9 Mart 2008; 23:38:02 >
  • ilk fotoğraf bomba ya ... seri katil gibi çıkmışsın alınma sakın
  • Bu 3 ayda çok kilo aldım, görüntü kirliliği için kusura bakmayın...
  • guzel yaaaaaaaa
    eve hırsız girdimmi hayyaaa huyaa yaparsın süper olur valla.
    bu arada çerçeve yakıyor.
  • ilkini görünce baya korktum bu arada katana güzel görünüyo baya
  • @ mikail san bide karpuz armut doğruyomu o iş görüyommu keskinmidir test yaparkende çekilmiş resimlerini bekliyorummm ... test yapacam die de sokak kedilerini denek olarak kulanmanı istemem...

şaka bi yan geçen günlarde gayrettepe the plaza hotelin oralarda otobüste iken bi japon macam bisiklettle tura çıkmış ak uzun sakallı üstünde geleneksel kyaftetleri ve sırtında 2 tanede katana sı bulunuyodu bi an uyaıkken rüya görüyorum dedim ama ben gib iherkes gördü samurayı..

+ aşırı download yüzünden pc min klavyesi gib her donanımı sapıttı yazım hatası için affedin format istiyo veledü....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 10 Mart 2008; 0:23:36 >
  • @jrking

Valla o deneme işinin fotoları için Laboratuar fotoğraf makileneri gerek, yakalayamazlar normal makineler kesme hızını

Ama daha önce de dediğim gibi bahçede baya bir budama işi yaptım... Hatta silah dükkanından bakımı için silah yağı bile aldım, her kullanmadan sonra temizleyip yağlıyorum... Katana temizliği ve bakımı önemlidir...
  • moruk fotolarda acayip çıkmışsın walla gece karşıma çıksan korkarım

güzelmiş kılıç güle güle dogramalar
  • @mikhail hayırlı olsun kardeşim yalnız bu fotoları bu saatte gormem iyi olmadı korku filmi izlicektim gerek kalmadı(şakka) Tehlikesiz günlerde kullanman dileğiyle...
  • Oh be en sonunda , I m back again .

@Mikhail Bakunin
    Usta güle güle kullan diyeceğim de nerede kullanacaksın (kıskançlıktan_çatlayan_adam.gif) Harbiden çok deli çıkmışsın ilk fotorafta , hoşuma gitti sanki ; hani animelerde iki düşman karşı karşıya gelir biraz birbirlerine lafla sataşırlarda sonra hafiften psikopat olan yavaş yavaş silahını çeker artık konuşacaklarımız bitti aksiyon başlasın hesabı bir poz olmuş .
  • Valla pek bir yakışıklı herif olmadığımı biliyorum, ama iş kavgaya gelince çirkin nefret dolu ve korkutucu olan bir imajı her zaman tercih ederim...
    Şaka şaka sinirlenince hep gülerim, psikopat Ronin hesabı...

"Ama ganatlarımı galdırdımmıydı içimdeki minik kedi ortaya çıkar" (Bkz: Recep İvedik)

Hepimiz gardaşız argadaşlar sahın gavga etmeyin efendi olun. (Böylece sosyal sorumluluğumu da yerine getirmiş oldum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikhail Bakunin -- 10 Mart 2008; 9:16:40 >
  • 
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.