< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 13 Aralık 2022; 4:9:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
## [Anime] BLEACH ## (345. sayfa)

-
-
Hocam animede en hoşuma giden mantıklardan birisi tam olarak bahsettiğin konu. İchigo o kadar yeni yetme ki yeni yetenekler elde edebilecek deneyimi neredeyse hiç yok. 1000 yıl dede o kadar deneyim ile 5 yetenek gösterdi ise benim için İchigo'nun tek yeteneği olması son derece tutarlı bir hikaye anlatımına kanıttır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bildiğim spoiler sayısı çok az, bu konu ile ilgili sadece İchigo'nun annesinin mesleğini biliyorum o sebeple İchigo gibi şoka girmedim.
Bilimsel konuşursak Zenci anne bembeyaz oğlan doğurmaz
İlla bir şeyler geçmesi gerekiyor DNA vs.
Anlaşılan kimse Zangetsu’ya yakından bakmıyor
Yok hocam ya benzemiyor
Benzese bizden önce İchigo şoka girerdi.
Bana da Quincy kralı kime benziyor diye sormuşlardı.
Belki anime arasında 10 yıl süre farkı sebebiyle biz bir şeyleri unuttuk bilemiyorum.
Spoiler olmaması açısından konuşmuyoruz.
-
Güzel bölümler geride kaldı, artık daha güzel bölümlere
Yorum yapılmıştır içten içe mutlaka o yüzden demiştim aslında @damn2u
-
Bir şeyler geçmiş olabilir hocam tabi ki. Zaten birkaç bölüm önceki Ichigo vs Yhwach kısmında Ichigo, Blut Vene kullanıyor. Yhwach ona en son "karanlıktaki oğlum" demişti. Ama Ichigo şu anda Shinigami yani bu da bir gerçek. Devamını izleyip görelim. :))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Shinigami bir irk değil meslek/sosyal sınıf beyler haberiniz olsun
www.disneyplus.com
Bleach İzleyin | Disney+https://www.disneyplus.com/tr-tr/series/bleach/6g48QKlgQdWKİlk 8 sezon Disney+'a eklendi ama şimdilik Türkçe altyazıları yok.
www.disneyplus.com
BLEACH: Thousand-Year Blood War İzleyin | Disney+https://www.disneyplus.com/tr-tr/series/bleach-thousand-year-blood-war/4Afet1Q421gyTYBW'de de altyazı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 14 Aralık 2022; 11:52:26 > -
Sezon finali için bir görsel yayınlanmış. Görsel spoiler içeriyor. Sadece animeden takip eden arkadaşlar spoiler yemek istemiyorsa dikkatli olsun.
-
Bir analiz yapayım: Zanpakto üretecisi bölük 0'ın söylemlerinden öğrendiğimize göre her ülkenin kendi savunma ve saldırı malzemeleri olabiliyor.
Evrenin bu kuralı Burn The Witch anime, one shotu ile uyumlu. Belki izleyenleriniz vardır(olsun artık o kadar takip ediyorsunuz Bleach'i) orada kullandıkları Kidolar, Bleach Kidoları ile oldukça uyumlu.
Arada atıştırmalık tekrar izleme yapabilirsiniz
https://www.tranimeizle.co/bleach-sennen-kessen-hen-11-bolum-izle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norain -- 19 Aralık 2022; 21:16:15 > -
Böyle saçma sapan bir yerde bölüm bitirilir mi ya... İsmini söylediği yerde bitir bari. Valla hiç bitmesin isterdim ne güzel kaptırmıştım kendimi.
Beklediğimi tam alamadım. Aizen yine şaşırtmadı.
Haftaya iki bölüm ile sezon finali olacak.
-
Tam beklediğim gibiydi, mangaya göre 5 chapter bekliyordum bu bölümde ama 6.chapterın ortalarında bitti. Haftaya ilk bölüm Everything But the Rain'in devamı olur, sonraki bölümde de Ichigo'nun geçmişinin etkilerini görürüz ve sonrasında malum yerde sezon finali olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ichigo'nun annesi de hakiki kadınmış milleti patır patır harcayan deneysel arrancara kucak yapıyor; sıfır korku ile yakalıyor tek vuruşta hallediyor.
Bir de İchigo'nun fullbring arkında edindiği sosyal ilişkilerini bu bölümde görmek oldukça hoş hissettirdi.
Ve aizen. Gene mi sen
Bu azien quincyleri bile karıştırmış olabilir şüpheye düştüm şimdi
Her ne kadar Hitsugaya'yı hiç sevmesem de bu bölümde sezon boyunca onu ne kadar az gördüğümüzü bir kez daha anlamış oldum. Mangada şu ana kadar olan dövüşlerde daha çok yer alıyordu. Bence anime çok hızlı ilerliyor eskiden bir dövüş 3 bölüm sürerken şu an 1 bölüm bile sürmüyor. Açıkcası ben ek sahne görmek istiyorum, mangada olmayan olaylar beni mutlu ediyor.
-
Tamamen katiliyorum, anime nedense fazla hizli gidiyor bana da ya da planlari baslari hizli isleyip sonralarda mangadan olmayan konulari vs. isleyecekler. en azindan oyle umut ediyorum
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X